ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Κοντά σε Βλαχοδήμο

Κοντά σε Βλαχοδήμο

Ολυμπιακός και Ξάνθη βρήκαν κοινό σημείο επαφής και η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στους Πειραιώτες από την ομάδα της Θράκης βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ποια τα οικονομικά ανταλλάγματα - σημείο "κλειδί" το ποσοστό μεταπώλησης.
Κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Ξάνθη βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι επαφές των δύο συλλόγων για την μεταγραφή είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πιθανότατα θα φοράει τα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το "ΦΩΣ", Ξάνθη και Ολυμπιακός φαίνεται να τα βρίσκουν σε πρώτη φάση όσων αφορά το καθαρά οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, με την ομάδα της Θράκης να ικανοποιείται από τις περίπου 450.000 ευρώ που πρόσφεραν οι ερυθρόλευκοι για τον παίκτη.

Εκεί που παρατηρείται μια μικρή (αλλά μάλλον σημαντική) διαφορά είναι στο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό σε άλλο σύλλογο. Οι Πειραιώτες λοιπόν προτείνουν ένα ποσοστό της τάξης του 15%, με τους διοικούντες την ακριτική ομάδα να ζητούν 25%.

Ωστόσο η συγκεκριμένη διαφορά δύσκολα θα χαλάσει τη μετακίνηση του παίκτη στο Λιμάνι, καθώς αναμένεται να ξεπεραστεί μέσα από τις διαπραγματεύσεις.

Άλλωστε και η Ξάνθη όπως έχει δείξει στο παρελθόν, δεν κόβει τον δρόμο σε ποδοσφαιριστές και όπως όλα δείχνουν ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα αποτελέσει μέρος της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κλείσει την πρώτη τους μεταγραφή από τον ελληνικό χώρο, με την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα από τον Πανιώνιο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου