ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μλάντοστ Μπρτσκο - Ολυμπιακός 0-3

Μλάντοστ Μπρτσκο - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 σετ της Μλάντοστ Μπρτσκο και πήρε την πρόκριση για τους "32" του CEV Challenge Cup.
Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες της επί της Μλάντοστ Μπρίτσκο και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη Λέφσκι Σόφιας.
Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν μάλιστα την αποθέωση από περίπου 200 φιλάθλους (Έλληνες φοιτητές και φίλοι του Ερυθρού Αστέρα) που ταξίδευσαν από το Βελιγράδι για να τους συμπαρασταθούν.

"Είμαι ικανοποιημένος τόσο από την πρόκριση όσο και από την εμφάνιση. Κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε μέσα σε μία πολύ ζεστή για εμάς ατμόσφαιρα. Ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας και νομίζω ότι από αυτές τις  στιγμές αντιλαμβάνονται όλοι τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με την φανέλα του Ολυμπιακού", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ρεβάνς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης και σε ερώτηση για τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας είπε: "Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η εκτός έδρας δοκιμασία με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Σίγουρα η Λέφσκι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα αλλά μόνο όφελος έχουν για την ομάδα μας τέτοιες δυνατές αναμετρήσεις".

Τα σετ: 20-25, 19-25, 18-25

Μλάντοστ Μπρίτσκο (Μίσιτς): Μπουσνόφ 4, Βασιλίεβιτς 3, Νοβόκμετ 22, Βίντοβιτς 2, Γκοϊκοβιτς 5, Μίρκοβιτς 2, Κεσέροβιτς (λ. 19%)/ Ιβάνοβιτς (λ. 56%).

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 10, Γιούρισιτς 13, Ποτότσνικ 7, Φιλίποφ 1, Γιορντάνοφ 15, Σμαραγδής 3, Στεφάνου (λ. 62%)/ Μαρούλης 2, Κοκκινάκης 4, Παπαδόπουλος, Μάρκου 1.

Παντού είναι Πειραιάς!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου