ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Τέβα Γκόντολο 3-0 σετ

Ολυμπιακός - Τέβα Γκόντολο 3-0 σετ

  21/11/2012 

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός νίκησε για δεύτερη φορά την Τέβα Γκόντολο με 3-0 σετ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.
Με όπλο το σερβίς τακτικής οι ερυθρόλευκες δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στην ουγγρική ομάδα έχοντας ταυτόχρονα στο μυαλό τους το ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (25/11).
"Κρατάμε τη νίκη και την πρόκριση. Η απόδοση που είχαμε στην Ουγγαρία ήταν καλύτερη αλλά αυτό που μετράει είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας", τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος και πρόσθεσε: "Χωρίς να έχουμε δει ακόμη παιχνίδια της επόμενης αντιπάλου μας, σίγουρα η αποστολή μας απέναντι στη Μπιάλιστοκ θα είναι δυσκολότερη. Χωρίς άγχος θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση". 

Σε ερώτηση για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. ο Ελληνας τεχνικός είπε: "Ο αγώνας  έχει βαθμολογική αξία και ψυχολογική σημασία.  Όμως ανεξαρτήτως αποτελέσματος τίποτα δεν θα τελειώσει εκεί γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε τη νίκη και για αυτή προετοιμαζόμαστε".

Η Ράντι Τένεβα που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλιά της δήλωσε: "Ευχαριστώ τις συμπαίκτριές μου για το δώρο που μου έκαναν. Κάθε ευρωπαϊκή νίκη είναι σημαντική για το σύλλογο ειδικά όταν συνοδεύεται από πρόκριση στην επόμενη φάση. Προς το παρόν αφήνουμε κατά μέρος το Τσάλετζ Καπ καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.  Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούμε να νικήσουμε".

Η Σοφία Κοσμά είπε: "Δυσκολευτήκαμε μόνο στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας, παίξαμε σχετικά καλά και ολοκληρώσαμε αυτό που ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουγγαρία".

Στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την πολωνική AZS Bialystok.

Τα σετ: 25-21, 25-13, 25-17.

Ολυμπιακός: Κοσμά 11, Λούκοβιτς 9, Καβαθά 5, Μπλάνκο 8, Χριστοδούλου 1, Τένεβα 16, Κονόμη 1 (λ.  75%)/ Τέζα 4, Μπίλια.

Τέβα Γκόντολο: Ε. Κρίεγκελ, Νέμεθ 7, Χακλ 3, Ζάκμαρι 9, Ζέλες 3, Σένγκερι 7, Λέκο (λ. 38%) / Λούτερ 1, Μερκόζκι 1, Χάφρα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου