ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

 22/11/2012

Mανιάτης: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"Ο Μανιάτης σχολίασε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση, αλλά επεσήμανε πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν στην Ευρώπη.Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Έλληνας διεθνής, σχολίασε: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε πολλούς χώρους στη Σάλκε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ.

Δεν έγινε τίποτα πάμε στην Θεσσαλονίκη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Είναι σημαντικό το ότι σαν Ολυμπιακός ότι περάσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και συνεχίζουμε στην Ευρώπη".

Αμπντούν: "Πρώτος μας στόχος το Πρωτάθλημα"

Ο Αμπντούν τόνισε πως η ήττα από την Σάλκε άφησε μία πικρή γεύση, αλλά επεσήμανε πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το Πρωτάθλημα και θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Τζαμέλ Αμπντούν για το ματς με Σάλκε.
Ο Αλγερινός σχολίασε: "Δεν ξέρω αν ήταν άτυχη η στιγμή με το γκολ που δεχτήκαμε. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Δεχτήκαμε ένα τέρμα μετά από σουτ. Η Σάλκε δοκίμασε πολλά σουτ στο ματς.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από αμυντικής πλευράς και αυτό φαίνεται και από το τελικό σκορ. Θέλαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν στεκόμαστε πλέον εδώ όμως. Το ματς με την Σάλκε τελείωσε και προχωράμε στο Europa League.

Επόμενο ματς για εμάς είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως πρώτος μας στόχος είναι το Πρωτάθλημα. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι η Τούμπα, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε τη νίκη εκεί για να αποκτήσουμε προβάδισμα μεγαλύτερο στην βαθμολογία.

Πέρσι όντως είχαμε κάνει πολύ καλή εμφάνιση εκεί και είχα σκοράρει. Μακάρι να συμβεί το ίδιο. Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε. Μας άφησε πικρή γεύση η ήττα από την Σάλκε, αλλά προχωράμε".

Μανωλάς: Θέλαμε πολύ να πάμε στους "16"

Ο Μανωλάς δήλωσε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν πολύ να περάσουν στους "16" του Champions League, αλλά παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Σάλκε.
Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς.
O Kώστας Μανωλάς δήλωσε για το ματς με Σάλκε: "Σημασία δεν έχει το ότι έπαιξα εγώ καλά ή το αν έπαιζε κάποιος άλλος παίκτης του Ολυμπιακού πολύ καλά.

 Σημασία έχει ότι χάσαμε και ότι θα προχωρήσουμε στο Europa League. Θέλαμε πάρα πολύ όλοι μας να προκριθούμε στους "16". Να προχωρούσαμε στο Champions League θέλαμε, αλλά δυστυχώς αποκλειστήκαμε από την συνέχεια.

Στο ματς κάναμε τρεις-τέσσερις φάσεις, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε πως η Σάλκε ήταν ανώτερη και καλύτερη στο ματς. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ θα έλεγα από την Σάλκε, αλλά έκανε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Σίγουρα άξια είμαστε στην τρίτη θέση πάνω από την Μονπελιέ. Την κερδίσαμε άλλωστε δύο φορές. Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ τώρα ώστε να αποκτήσουμε προβάδισμα μεγαλύτερο στο πρωτάθλημα."


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου