ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η Κάχα Λαμποράλ απέλυσε τον Ιβάνοβιτς!

Η Κάχα Λαμποράλ απέλυσε τον Ιβάνοβιτς!

Η Κάχα Λαμποράλ υπέστη νέο κάζο στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε από την αδύναμη Ομπραντόριο με σκορ 68-77, με αποτέλεσμα η διοίκηση να απολύσει τον κόουτς Ιβάνοβιτς.
Ύστερα από οκτώ συνολικά χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Κάχα Λαμποράλ (2000-2005, 2008-2102, καθώς για μία τριετία (2005-2008) ήταν στην Μπαρτσελόνα), ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Βιτόρια.
Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (72-89) στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα στον όμιλο η Κάχα Λαμποράλ να μετράει 5 ήττες και 1 νίκη, η ομάδα της Βιτόρια γνώρισε νέα "βαριά" ήττα στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα" στο ισπανικό πρωτάθλημα από την αδύναμη Ομπραντόριο με σκορ 68-77.

Το γεγονός εξόργισε την διοίκηση των Βάσκων, καθώς αυτό το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της Κάχα Λαμποράλ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής τους για τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Κερεχέτα, προέβη σε μία μεγάλη απόφαση, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας του με τον επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον οποίο και απέλυσε λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει η Κάχα Λαμποράλ, τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague.

Ο Χοσέ Κερεχέτα δήλωσε για το θέμα: "Είμαστε υποχρεωμένοι να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις όσο επώδυνες κι αν είναι και αυτή τη στιγμή η ομάδα είχε ανάγκη από αυτή την αλλαγή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου