ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνει τον παρτενέρ του Σιόβα

Ψάχνει τον παρτενέρ του Σιόβα

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο έτερος στόπερ, πλην Σιόβα, του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σάλκε. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να αποφασίσει ανάμεσα στην εμπειρία του Κοντρέρας, την ετοιμότητα του Παπάζογλου και τα αθλητικά προσόντα του Μανωλά.
Το ερώτημα ποιος θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού στο ματς με την Σάλκε μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο της ομάδας ωστόσο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, παραμένει αναποφάσιστος για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των ερυθρόλευκων κόντρα στη γερμανική ομάδα στο "Άουφ Σάλκε Αρένα".
Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά ουσιαστικά τον παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα που θεωρείται σίγουρος για την ενδεκάδα. Ο Ζαρντίμ βλέπει σε καλή κατάσταση τον Έλληνα διεθνή στόπερ και εκτός αυτού, είναι μάλλον απαραίτητα τα 191 εκατοστά του απέναντι στη γερμανική "αεροπορία"!

Οι Κοντρέρας, Παπάζογλου και Μανωλάς διεκδικούν την άλλη θέση. Στα τελευταία δύο ματς του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με Παπάζογλου και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Ο Σιόβας μάλιστα σκόραρε απέναντι στην Κέρκυρα και η απόδοση του γενικότερα ήταν πολύ καλή. Η εμπειρία του Πάμπλο Κοντρέρας πάντως του δίνει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της θέσης.

Με παρτενέρ του Χιλιανού στόπερ τον Μανωλά, ο Ολυμπιακός είχε παίξει απέναντι στην Σάλκε στο πρώτο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" και μέχρι τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη οι δυο τους αποτελούσαν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα των Πειραιωτών. Ωστόσο ο πρώτος έχει να αγωνιστεί από τις 29 Οκτώβρη και ο δεύτερος από τις 6 Νοέμβρη, οπότε υπάρχει ένα εύλογο ερωτηματικό για την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Ουσιαστικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ καλείται να επιλέξει για τον παρτενέρ του Σιόβα ανάμεσα στον έμπειρο Κοντρέρας, τον γρήγορο και ιδιαίτερα αλτικό Μανωλά και βέβαια τον Παπάζογλου που έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τους δύο. Πολλά συμπεράσματα θα βγουν από τις δοκιμές του 38χρονου προπονητή στην προπόνηση της Δευτέρας (19/11). Για τα δύο άκρα της άμυνας, Τοροσίδης δεξιά και Χολέμπας αριστερά είναι ακλόνητοι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου