ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δημοσιογράφοι vs παλαιμάχων!

Δημοσιογράφοι vs παλαιμάχων!

Ένα παιχνίδι ξεχωριστό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη! Οι δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους των ερυθρολεύκων, με την αναμέτρηση φυσικά να έχει ιερό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.
Την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη θα διεξαχθεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Πρωταγωνιστές οι άνθρωποι που έγραψαν και γράφουν την ιστορία του Ολυμπιακού, με τον δικό τους τρόπο. Έτσι λοιπόν αντιμέτωποι θα τεθούν οι Βετεράνοι άσοι του Θρύλου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Ο αγώνας θα έχει φυσικά ιερό σκοπό και καλό είναι, όσοι μπορούν και θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, πέρα από το κατακόκκινο απόγευμα που θα περάσουν, να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο, μικρά παιδιά…

Το ματς (στόχος είναι να καθιερωθεί) θα γίνει μέρες γιορτινές και το μέλημα είναι, να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερα δώρα για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Δεν είναι ακόμη σίγουρο αν η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης (θα ήταν πραγματική γιορτή) ή στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, κάτι που θα το ξέρουμε πολύ σύντομα. Το βέβαιο είναι πως όπου κι αν γίνει, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο! Απλά όποιος επιθυμεί καλό θα είναι να φέρει κάτι για τα παιδιά, που σίγουρα θα ζεστάνει τις καρδιές τους, μέρες Χριστουγέννων.


Στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές και οι συνθέσεις των "μονομάχων". Οι πρώτες πληροφορίες πάντως λένε, ότι η ομάδα των δημοσιογράφων (με ήδη έτοιμη την 18αδα της) θα εμφανιστεί αποφασισμένη και όχι για να γίνει "σάκος του μποξ", όπως έχει συμβεί σε ανάλογα παιχνίδια άλλων συλλόγων.

Παράλληλα, οι παλαίμαχοι (όλα τα μεγάλα ονόματα των δεκαετιών) ενισχυμένοι με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αναμένεται για πρώτη φορά να έχουν στην παρέα τους και τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Το σίγουρο είναι ότι όποιος βρεθεί σε αυτό το ματς, θα ‘χει να δει πολλά…

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου