ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Έχω αποφασίσει ανάμεσα σε Μήτρογλου - Τζεμπούρ για τη Γερμανία"

Ζαρντίμ: "Έχω αποφασίσει ανάμεσα σε Μήτρογλου - Τζεμπούρ για τη Γερμανία"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποκάλυψε πως έχει πάρει την απόφαση σχετικά με το ποιον από τους Μήτρογλου ή Τζεμπούρ θα ξεκινήσει στο ματς με τη Σάλκε, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό θα το μάθουν πρώτα οι παίκτες. Ικανοποίηση του Πορτογάλου τεχνικού για την παρουσία του Ντιακιτέ.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποκάλυψε πως έχει πάρει την απόφασή του σχετικά με τον επιθετικό που θα παίξει στην Γερμανία, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για Ντιακιτέ, Ζαραδούκα και τη συνολική εικόνα της ομάδας. Παράλληλα εξήγησε πως η φουλ αμυντική διάταξη της Κέρκυρας δυσκόλεψε την ομάδα του και δεν βοήθησε στο να υπάρξει καλό θέαμα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο 38χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών: "Σήμερα δεν ήταν ένα πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά η στάση των ποδοσφαιριστών ήταν ακριβώς αυτή που είχαμε ζητήσει. Σήμερα αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε εντελώς αμυντικά, δεν βγήκε καθόλου από τα τελευταία τριάντα μέτρα της περιοχής του, ήταν πολύ κλειστή η άμυνά τους και δεν μας επέτρεψε να βρούμε τους διαδρόμους. Αυτό συνέβη και στο 1-0, και στο 2-0. Εμείς επικεντρωθήκαμε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και να είμαστε προσεκτικοί σε κάποια αντεπίθεση".

Για τους Ντιακιτέ και Ζαραδούκα: "Ο Ντιακιτέ ήταν η δεύτερη φορά που έπαιξε με την ομάδα, η πρώτη του ήταν με την Άρσεναλ και σήμερα ήταν σαφώς καλύτερος. Έχει δουλέψει πολύ στις προπονήσεις, έχει δουλέψει στις φάσεις στρατηγικής και ήταν σαφώς πιο έτοιμος. Ο Ζαραδούκας από την πλευρά του είναι ένας παίκτης που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και αυτό τον έκανε να χάσει την προετοιμασία και να μπει με την ομάδα πολύ αργότερα. Γι' αυτό τον λόγο έμενε έξω. Είναι δύσκολο να τους έχουμε όλους τους παίκτες στην ενδεκάδα όσο κι αν το θέλαμε. Περίμενε την ευκαιρία του και σήμερα πίστευα ότι ήταν έτοιμος να κάνει αυτό που του ζητήθηκε".

Για το ποιος θα παίξει στην Γερμανία. Ο Τζεμπούρ ή ο Μήτρογλου: "Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να έχει δύο πολύ καλούς επιθετικούς που μπορεί να βασίζεται. Έχω αποφασίσει ποιος θα παίξει την Τετάρτη. Ο Ραφίκ έχει κάνει καλές εμφανίσεις σε διάφορα ματς, το ίδιο και ο Μήτρογλου και ειδικά από τον Κώστα έχουμε δει τελευταία πολλές καλές στιγμές. Βασιζόμαστε και στους δύο, αλλά και στον Μάρκο που είναι καλοί επιθετικοί και εξαιρετικοί στα τελειώματα των φάσεων. Είναι σημαντικοί για την επιθετική μας φιλοσοφία. Δεν θέλω να σας πω αν θα παίξει ο Κώστας. Πάντα οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που μαθαίνουν την ενδεκάδα".

Για το αν δοκίμασε τον Χολέμπας στα χαφ επειδή το σκέφτεται ενόψει Σάλκε: "Όχι, δεν έχει να κάνει με το ματς της Τετάρτης. Απλώς είχε να κάνει με το γεγονός ότι έλειπαν πολλοί παίκτες από αυτή τη θέση. Δεν ήθελα να βάλω τον Μασάντο επειδή ήταν ταλαιπωρημένος από το ταξίδι. Πίστευα ότι θα ήταν μία εναλλακτική λύση ο Χολέμπας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου