ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Champions League:Αποτελεσματα (videos)

Champions League:Αποτελεσματα (videos)
21/11/2012

Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στην αποψινή μεγάλη βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 3-0 της Γιουβέντους απέναντι στην Τσέλσι, το 3-0 της Μπαρτσελόνα στα... κρύα της Μόσχας, το γκολ του Σαμαρά στην Πορτογαλία, αλλά και η ήττα της Γιουνάιτεντ στην Τουρκία.

Σπαρτάκ - Μπαρτσελόνα 0-3, Μπενφίκα - Σέλτικ 2-1

Η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" νικώντας 3-0 την Σπαρτάκ στην Μόσχα με δύο γκολ του Μέσι που έφτασε τα 80. Η Μπενφίκα νίκησε 2-1 την Σέλτικ και έμεινε ζωντανή, ενώ ο Σαμαράς σκόραρε και στο 3ο εκτός έδρας ματς (videos)
Απογευματινός περίπατος για την Μπαρτσελόνα στην Μόσχα, καθώς νίκησε με 3-0 την Σπαρτάκ μέσα στο "Λουζνίκι".
Με αυτήν την νίκη η "Μπάρτσα" εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους "16" του Champoions League, ενώ εξασφάλισε αργότερα και την πρώτη θέση μετά την νίκη της Μπενφίκα (2-1) επί της Σέλτικ.  
Ο Γιώργος Σαμαράς ισοφάρισε σκοράροντας και στο 3ο εκτός έδρας ματς της ομάδας του, αλλά αυτή δεν κατάφερε να πάρει ισοπαλία που θα σήμαινε πρόκριση.
Η Μπενφίκα έφτασε την Σέλτικ στους 7 βαθμούς, έχοντας πλεονέκτημα πλέον στην ισοβαθμία, αλλά παίζει στην Βαρκελώνη την τελευταία αγωνιστική.
Όσον αφορά στον Λιονέλ Μέσι, έφτασε τα 80 γκολ στο 2012 και θέλει άλλα 5 για να πιάσει τον Γκερτ Μίλερ, ο οποίος έχει το... παγκόσμιο ρεκόρ με 85 τέρματα.

Σκόρερς: 16' Ντάνι Άλβες, 27' και 39' Μέσι
Γήπεδο: "Λουζνίκι", Μόσχα
Διαιτητής: Ίβαν Μπέμπεκ (Κροατία)
Στο 16ο λεπτό ο Ντάνι Άλβες άνοιξε το σκορ στην Μόσχα με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στην κίνηση, ενώ ανέλαβε δράση από εκεί και έπειτα ο Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός πριν το ημίχρονο σκόραρε δύο φορές και διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο 27' μετά από κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντίκαν με "σκαστό" πλασέ και στο 39' αφού πέρασε και τον Ρώσο πορτιέρο από πάσα του Πέδρο.
ΣΠΑΡΤΑΚ: Ντίκαν, Μακέεβ, Ινσαουράλδε, Σούχι, Ντμίτρι Κουμπαρόβ, Ραφαέλ Καριόκα (75' Μπριζγκάλοβ), Σέλστρεμ, Χουράδο, Κιρίλ Κομπαρόβ (63' Ουελίτον), Άρι, Εμενίκε (64' Ανανίτζε).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα (87' Μαρτίν Μοντόγια), Μπουσκέτς, Τσάβι (81' Σονγκ), Φάμπρεγκας, Πέδρο (85' Ντεουλοφέου), Ινιέστα, Μέσι.
 
Σπάρτακ Μόσχας – Μπαρτσελόνα: 0-3

ΜΠΑΤΕ - Λιλ 0-2

Η Λιλ πήρε την εκδίκησή της από την ΜΠΑΤΕ για την ήττα στην πρεμιέρα στην Γαλλία, καθώς νίκησε με 2-0 μέσα στο Μινσκ.
Αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί για την Λιλ, αλλά έχοντας τρεις λιγότερους από την ΜΠΑΤΕ δεν έχουν πλέον καμία ελπίδα ούτε για την 3η θέση και το Europa League.  
Οι Λευκορώσοι είχαν νικήσει 3-1 στην Γαλλία, έτσι για να έχει υπέρ της την ισοβαθμία η γαλλική ομάδα έπρεπε να πετύχει ένα ακόμη γκολ.
Αυτό το αποτέλεσμα σήμαινε πως προκρίθηκε η Βαλένθια πριν καν παίξει με την Μπάγερν, καθώς σε ισοβαθμία υπερτερεί της ΜΠΑΤΕ.
Με ισοπαλία στο "Μεστάγια" εξασφάλιζε την πρόκριση και η Μπάγερν και τελικά το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1, έτσι πέρασαν και οι Γερμανοί!

Σκόρερς: 14' Σιντιμπέ, 31' Τζάνι Μπρούνο
Γήπεδο: "Σταντιόν Ντινάμα", Μίνσκ
Διαιτητής: Μάριο Στραχόνια (Κροατία)
Στις δύο πρώτες της επιθέσεις στο ματς η Λιλ ευτύχησε να σκοράρει και με αυτά τα δύο γκολ να πάρει την νίκη, όχι όμως και να μείνει ζωντανή για την 3η θέση.
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ άνοιξε λοιπόν το σκορ στο 14' με καταπληκτικό σουτ από την δεξιά γωνία της περιοχής, καθώς έστειλε την μπάλα στο απέναντι "γάμα".
Στο 31' ο Τζάνι Μπρούνο διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με κοντινό πλασέ στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Ντιν από αριστερά.
Οι Γάλλοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο 74' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η ΜΠΑΤΕ δεν κατάφερε να αντιδράσει.
ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοβ, Πολιάκοβ, Ράντκοβ, Φιλιπένκο, Μπορντάτσεβ, Μπάγκα, Βολόντκο (46' Κοντσεβόι), Ολεχνόβιτς (84' Βασίλιουκ), Χλεμπ (77' Σιβάκοβ), Μπρεσάν, Ροντιόνοβ.
ΛΙΛ: Ελανά, Σιντιμπέ, Μπάσα, Ρόζεναλ, Ντιν, Πεντρετί, Γκουέγ, Μαρτέν (77' Μπονάρ), Τζάνι Μπρούνο (65' Ρου), Καλού (69' Παγέτ), Ροντελέν.
*κόκκινη 74' Σιντιμπέ

 
Μπάτε Μπόρισοφ – Λιλ: 0-2



Νόρτζελαντ - Σαχτάρ 2-5


Ο Μόρτεν Νόρντστραντ άνοιξε το σκορ στο 24' για την Νόρτζελαντ με κοντινό πλασέ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα από αριστερά του Τζόσουα Τζον.
 
Στο 26' έγινε μία από τις χειρότερες φάσεις στην ιστορία του Champions League, καθώς οι Ουκρανοί έστειλαν την μπάλα προς το τέρμα των Δανών σε ελεύθερο του διαιτητή για fair-play, αλλά ο Λουίζ Αντριάνο έτρεξε, πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1!
Μετά από δίλεπτο διαμαρτυριών και παραπόνων (ο διαιτητής δεν μπορούσε να κάνει κάτι), έγινε η σέντρα και οι παίκτες της Κλουζ ξεκίνησαν χαλαρά και κατευθύνθηκαν προς την αντίπαλη εστία, νομίζοντας πως θα τους αφήσουν να σκοράρουν για να αποδοθεί κατά κάποιον τρόπο δικαιοσύνη, αλλά οι αμυντικοί τους σταμάτησαν.
Στην επόμενη φάση όμως η Νόρτζελαντ σκόραρε με τον Λόρεντζεν να κάνει το 2-1, σε ένα τέρμα που φάνηκε φυσιολογικό, αλλά η άμυνα δεν έβαλε τα δυνατά της για να το αποτρέψει!
Εν συνεχεία παίχτηκε ξανά κανονικό ποδόσφαιρο και η Σαχτάρ κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ουίλιαν στο 44' με το 3ο του γκολ στην διοργάνωση.
Το 4ο γκολ για τον Ουίλιαν ήρθε στο 50', όταν ο Βραζιλιάνος με καταπληκτικό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε προβάδισμα στην Σαχτάρ με 3-2.
Στο 53' ο Λουίζ Αντριάνο σκόραρε και αυτός για δεύτερη φορά, αυτήν με... σωστό τρόπο, κάνοντας το 2-4 και ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς, ενώ συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 81' διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Πάρκχερστ, Οκόρε, Ρούνιε, Μτίλινγκα, Αντού, Στόκχολμ, Κρίστενσεν (59' Κρίστιανσεν), Λόρεντζεν, Τζόσουα Τζον (82' Αϊνάογλου), Νόρντστραντ (75' Τιτσίνοβιτς).
ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ρατ, Στεπανένκο, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα (78' Ντόουγκλας Κόστα), Ουίλιαν (86' Ιλσίνιο), Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο (82' Εντουάρντο).

Νόρτζελαντ – Σαχτάρ: 2-5

Γιουβέντους - Τσέλσι 3-0

Η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 την Τσέλσι, έτσι η πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Το σενάριο να αποκλειστεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης στους ομίλους είναι πλέον πολύ πιθανό, καθώς η Γιουβέντους νίκησε 3-0 την Τσέλσι στο Τορίνο.
Την πρόκριση ήδη εξασφάλισε η Σαχτάρ μετά την νίκη της με 5-2 επί της Νόρτζελαντ στην Δανία, έτσι η Τσέλσι για να περάσει πρέπει φυσικά να νικήσει την Νόρτζελαντ, αλλά και να χάσει η "Γιούβε" στην Ουκρανία.Στο ματς της Νόρτζελαντ με την Σαχτάρ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της ομάδας του Ντόνετσκ, Λουίζ Αντριάνο, πέτυχε χατ-τρικ, αλλά μας... πρόσφερε μία από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του Champions League, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 μη τηρώντας το fair-play!

Σκόρερς: 38' Κουαλιαρέλα, 61' Βιντάλ, 91' Τζοβίνκο
Γήπεδο: "Γιουβέντους Στέιντιουμ", Τορίνο
Διαιτητή: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)
Ο Πετρ Τσεχ στο 4' κράτησε το "μηδέν", καθώς απέκρουσε την μπάλα από από προσπάθεια του Λίχτσταϊνερ και εν συνεχεία αυτή χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
Η πρώτη σπουδαία στιγμή για την Τσέλσι ήρθε στο 9' όταν από πάσα του Οσκάρ ο Αζάρ βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν και ο Ιταλός απέκρουσε με το πόδι σε κόρνερ.
Η Γιουβέντους κατάφερε να ανοίξει το σκορ 38' με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να αλλάζει πορεία στο σουτ του Πίρλο και να την στέλνει στα δίχτυα του Τσεχ για το 1-0.
Ο Ιταλός έφτασε τα 3 γκολ στην διοργάνωση, όπως και ο Αρτούρο Βιντάλ, καθώς ο Χιλιανός έκανε το 2-0 για την "Γιούβε" στο 61' με σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα πάντως να κοντράρει και στον Ραμίρες.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο στο 91', νικώντας στο τετ-α-τετ τον Πετρ Τσεχ.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Μαρκίζιο, Λίχτσταϊνερ (68' Μαρτίν Κάσερες), Κουάντουο Ασαμόα, Κουαλιαρέλα, Βούτσινιτς (83' Τζοβίνκο).
ΤΣΕΛΣΙ (5-4-1): Τσεχ, Αθπιλικουέτα (60' Μόουζες), Νταβίντ Λουίζ, Γκάρι Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ (71' Τόρες), Ραμίρες, Αζάρ, Οσκάρ Μάτα.



Γιουβέντους -Τσέλσι: 3-0

 


Μπενφίκα - Σέλτικ 2-1


Σκόρερς: 7' Όλα Τζον, 71' Γκαράι / 32' Σαμαράς
Γήπεδο: "Εστάντιο ντα Λουζ", Λισαβόνα
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Μόλις στο 7ο λεπτό η Μπενφίκα άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Όλα Τζον μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του μετά από κόντρες στην σέντρα του Σάλβιο από δεξιά.
Ο Γιώργος Σαμαράς απάντησε για την Σέλτικ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ, με τον Έλληνα άσο να σκοράρει και στο 3ο εκτός έδρας ματς της ομάδας του στην διοργάνωση.
Η Σέλτικ με ισοπαλία εξασφάλιζε πρόκριση, αλλά τελικά δεν άντεξε και στο 71' ο Εσεκιέλ Γκαράι με κοντινό σουτ στην κίνηση χάρισε την νίκη στους Πορτογάλους.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς (78' Μάξι Περέιρα), Ντιέγκο Πέρες, Όλα Τζον, Σάλβιο (92' Ζαρντέλ), Λίμα (75' Γκαϊτάν), Όσκαρ Καρντόσο.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ, Γουίλσον, Άμπροουζ, Μάθιους, Λέντλεϊ (80' Γουάτ), Βανιάμα, Σκοτ Μπράουν (64' Κόμονς), Μαλγκρού (46' Καγιάλ), Σαμαράς, Χούπερ.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπαρτσελόνα 12 (11-5)
2. Μπενφίκα 7 (5-5)
3. Σέλτικ 7 (7-7)
4. Σπαρτάκ Μόσχας 3 (6-12)

Τελευταία αγωνιστική (5/12)

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα
Σέλτικ - Σπαρτάκ Μόσχας 

Μπενφίκα – Σέλτικ: 2-1

Βαλένθια - Μπάγερν 1-1

 
Σκόρερς: 77' Φεγκουλί / 82' Τόμας Μίλερ
Γήπεδο: "Μεστάγια", Βαλένθια
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Με την Βαλένθια να έχει ήδη προκριθεί μετά το αποτέλεσμα στο άλλο ματς (απογευματινό) και την Μπάγερν να περνάει και με ισοπαλία, το ματς ήταν πολύ... χαλαρό.
Ο Μπαραγκάν αποβλήθηκε στο 33', αλλά η Βαλένθια προηγήθηκε με τον Φεγκουλί και ο Τόμας Μίλερ στο 82' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Οι δύο ομάδες έχουν από 10 βαθμούς και οι Βαυαροί υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ υποδέχονται την ΜΠΑΤΕ την τελευταία αγωνιστική, με την Βαλένθια να φιλοξενείται από την Λιλ.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Μπαραγκάν, Ραμί, Ρικάρντο Κόστα, Αλί Σισοκό, Τίνο Κόστα, Παρέχο (75' Ζόνας), Φεγκουλί, Γκουαρδάδο (86' Νέλσον Βαλντές), Μπανέγκα (60' Αλμπέλδα), Σολδάδο.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (66' Σατσίρι), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί (79' Μάριο Γκόμεθ), Πισάρο (66' Μάντζουκιτς).
*κόκκινη 33' Μπαραγκάν

  ΒΑΘΜΟΛΟΓIA
1. Μπάγερν 10 (11-6)
2. Βαλένθια 10 (11-5)
3. ΜΠΑΤΕ 6 (8-11)
4. Λιλ 3 (4-12)

Τελευταία αγωνιστική (5/12)

Λιλ - Βαλένθια
Μπάγερν - ΜΠΑΤΕ

 
Βαλένθια – Μπάγερν Μονάχου: 1-1

Κλουζ - Μπράγκα 3-1


Σκόρερ: 7', 15' και 33' Ρουί Πέδρο / 17' Αλάν
Γήπεδο: "Dr. Κονσταντίν Ραντουλέσκου", Κλουζ-Ναπόκα
Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία)
Ο Πορτογάλος, Ρουί Πέδρο, πέτυχε δύο γρήγορα γκολ κόντρα στους συμπατριώτες του, στο 7ο και το 15ο λεπτό.

Ο Ρουί Πέδρο πέτυχε χατ-τρικ...

Άνοιξε το σκορ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ραφαέλ Μπάστος μετά την τροφοδότηση του Πίκολο, ενώ έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ από ασίστ του Σουγκού.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Μπράγκα, καθώς ο Αλάν στο 17ο με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1 με το 5ο του τέρμα στην διοργάνωση.
Ο Ρουί Πέδρο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 33', ολοκληρώνοντας ιδανικά με σουτ μέσα από την περιοχή την αντεπίθεση από δεξιά, με τον Σουγκού να κάνει ξανά την ασίστ.
Το έργο των Πορτογάλων έγινε ακόμη δυσκολότερο στο 45', όταν αποβλήθηκε ο Ντουγκλάο με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς ο πρώην άσος της Καβάλας έριξε αγκωνιά στον Ράντα.

Ο Ντουγκλάο αποβλήθηκε για αγκωνιά...

ΚΛΟΥΖ: Μάριο Φεργκέιρας, Ίβο Πίντο, Κάντου, Πίκολο, Ράντα, Λουίς Αλμπέρτο, Μουρεσάν, Ρουί Πέδρο (81' Καπετάνος), Σουγκού (74' Αγκιρεγκαράι), Καμόρα, Ραφαέλ Μπάστος (83' Γκοντεμές).
ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Λεονάρντο Σαλίνο (33' Έλντερ Μπαρμπόζα), Ντουγκλάο, Νούνο Αντρέ Κοέλιο, Ισμαΐλι, Κουστόντιο, Ρούμπεν Μικαέλ, Ούγκο Βιάνα (68' Μοσορό), Αλάν, Ρούμπεν Αμορίμ, Έντερ (57' Ζε Λουίς).
*κόκκινη 45' Ντουγκλάο 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12 (9-5)
2. Γαλατάσαράι 7 (5-5)
3. Κλουζ 7 (8-7)
4. Μπράγκα 3 (6-11)

Τελευταία αγωνιστική (5/12)

Μπράγκα - Γαλατάσαράι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κλουζ

 
Κλουζ – Μπράγκα: 3-1
 

Γαλατάσαράι - Μάντσεστερ Γ. 1-0

Με γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ η Γαλατάσαράι νίκησε 1-0 την ManUtd και η Κλουζ επικράτησε 3-1 της Μπράγκα με χατ-τρικ του Ρούι Πέδρο. Στο φινάλε θα κριθεί ποια από τις δύο θα ακολουθήσει στους "16" τους Άγγλους (videos)
Γαλατάσαράι και Κλουζ θα διεκδικήσουν την 2η θέση στην τελευταία αγωνιστική, μετά τις νίκες τους επί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράγκα, αντίστοιχα.
Οι Τούρκοι με γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ επικράτησαν 1-0 της αδιάφορης, ManUtd, ενώ οι Ρουμάνοι νίκησαν 3-1 τους Πορτογάλους με χατ-τρικ ενός... Πορτογάλου, του Ρουί Πέδρο.  
Γαλατάσαράι και Κλουζ έχουν από 7 βαθμούς, με την ομάδα της Πόλης να υπερτερεί σε ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική η Γαλατά παίζει στην έδρα της Μπράγκα και η Κλουζ σε αυτή της ManUtd.

Σκόρερ: 53' Μπουράκ Γιλμάζ
Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γεν", Κωνσταντινούπολη
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Η λύτρωση για την Γαλατάσαράι ήρθε στο 53' με το μεγάλο της όπλο, τον Μπουράκ Γιλμάζ, να ανοίγει το σκορ.
Ο Τούρκος στράικερ έκανε το 1-0 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ του Σελτσούκ Ινάν από δεξιά, πετυχαίνοντας το 5ο τέρμα του στην διοργάνωση.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεμίχ Καγιά, Νουνκέ, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Αμραμπάτ (81' Εμρέ Τσολάκ), Ελμάντερ (63' Ενγίν Μπαϊτάρ), Μπουράκ Γιλμάζ (90' Ουμούτ Μπουλούτ).
MANUTD: Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ, Φιλ Τζόουνς, Κάρικ, Μπούτνερ, Ντάρεν Φλέτσερ, Άντερσον (74' Άσλεϊ Γιανγκ), Κλέβερλι, Πάουελ (84' Μακέντα), Γουέλμπεκ (85' Κινγκ), Χαβιέρ Ερνάντες.

Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1-0

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου