ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Μαχμούτι: " Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πραγματική του φόρμα"

Μαχμούτι: " Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πραγματική του φόρμα"

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμούτι, μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δηλώσεις έκανε και ο Τούρκος σέντερ, Σεμίχ Ερντέν.
Η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την προσεχή Πέμπτη (22/11, 21:45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.
"Όλες οι ομάδες φτάνουν στην πραγματική τους απόδοση, μετά από διάστημα προσαρμογής. Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στην πραγματική του φόρμα τώρα. Εμείς από την πλευρά μας, όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι, πηγαίνουμε στην Αθήνα έχοντας τις ίδιες σκέψεις. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να κερδίσουμε εκεί", υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Οκτάι Μαχμουτί.

Από την πλευρά του ο Σεμίχ Ερντέν υπογράμμισε: "Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Εμείς παίξαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας έχοντας την εξαιρετική στήριξη των φιλάθλων μας.

Πλέον είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα παίξουμε μακριά από την έδρα μας. Ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει μέσα στο γήπεδό του, αλλά εμείς πηγαίνουμε στην Αθήνα για να νικήσουμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου