ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς προβληματα η τελευταία προπόνηση(video)

Χωρίς προβληματα η τελευταία προπόνηση(video)


Την τελευταία του προπόνηση, στο "Veltins Arena", πριν από τον αποψινο αγώνα  (21:45) με τη Σάλκε, έκανε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στο γήπεδο της γερμανικής ομάδας, ρίχνοντας πολύ το βάρος στα τελειώματα των φάσεων.
Αρκετή από την προπόνησή τους την αφιέρωσαν σε αυτό τον τομέα και χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, έκαναν σουτ και πλασέ, μετά από σέντρα, στους Κάρολ και Μέγκιερι, στις δύο εστίες του γηπέδου.

Εν συνεχεία, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα ως "μπαλαντέρ", έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες, ενώ και οι συνεργάτες του συμμετείχαν άμεσα στο δίτερμα, επισημαίνοντας συνεχώς στους παίκτες τις θέλουν να βλέπουν από εκείνους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν και έτσι οι ερυθρόλευκοι είναι πλήρεις και έτοιμοι για το πολύ σημαντικό ματς.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, κάνοντας ασκήσεις και σε ισοκινητικό μηχάνημα, το οποίο λειτούργησε στο προπονητήριο του Ολυμπιακού.

Άνετοι και ορεξάτοι

 Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν πόσο γεμάτοι με αυτοπεποίθησή είναι για τον αποψινο αγώνα , παρά τη σοβαρότητα της αναμέτρησης, στην τελευταία προπόνηση δεν ελειψαν  τα  πειράγματα μεταξύ τους,κάτι που αποδεκνύει περίτρανα το πολυ καλό κλίμα των ερυθρόλευκων αποδυτηρίων αλλά και την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που έχουν στα πόδια τους!

Δειτε φωτο απο την προπονηση








  Δειτε πλανα απο την τελευταια προπονηση του Ολυμπιακου

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου