ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

21/11/2012

 

Τούμπα... υψίστης ασφαλείας 

19/11/2012

Τούμπα... υψίστης ασφαλείας 
Από την πρώτη στιγμή ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε σε υψηλούς τόνους στο θέμα της τήρησης της τάξης στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό άλλωστε «θωράκισε» το νέο ΔΣ με την παρουσία του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος μαζί με τον Σπύρο Μηλιωρίδη θα έχουν υπό την ευθύνη τους αυτό το κομμάτι.

Έτσι, την Πέμπτη συγκλήθηκε σύσκεψη των δύο ανδρών με τους οργανωμένους εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει όλους τους Συνδέσμους Φίλων Π.Α.Ο.Κ., ότι την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ενόψει του αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012.

Κάθε Σύνδεσμος μπορεί να παραστεί με έναν ή δύο εκπροσώπους του στην συνάντηση, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Τύπου (2ος όροφος) του γηπέδου της Τούμπας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.θα παραστούν οι κ.κ. Σπύρος Μηλιωρίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης».

Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 

19/11/2012

Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ
Στην κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (24/11, 17:15), ανάμεσα στα Γιάννινα και τον ΟΦΗ.

Στα 10 και 15 ευρώ ο τιμές τους.

Η ανακοίνωση την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ:

«Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων που μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να εξυπηρετούνται είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Τηλ. επικοινωνίας (2651070340)
Δευτέρα 19.11.2012: 09:00 έως 18:00
Τρίτη 20.11.2012: 09:00 έως 18:00
Τετάρτη 21.11.2012: 09:00 έως 18:00
Πέμπτη 22.11.2012: 09:00 έως 18:00
Παρασκευή 23.10.2012: 09:00 έως 18:00

Μπουτίκ (Φώτου Τζαβέλλα 29): Από Δευτέρα 19.11.2012: Ημέρες και Ώρες Καταστημάτων. Τηλ. επικοινωνίας (2651064750).

Blue Vayeros (Φώτου Τζαβέλλα 17) : Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00. Τηλ. επικοινωνίας 2651078103.

Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (24.11): Από τις 11:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η.

* Επιπλέον η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές:
Θύρες 3-4-6: 15 ευρώ
Θύρα 9 Α & Β - 10- 7: 10 ευρώ».

«Δουλεύουμε και φαίνεται στην ΑΕΚ» 

19/11/2012

«Δουλεύουμε και φαίνεται στην ΑΕΚ» 
Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουν παίκτες και προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε την εντυπωσιακή νίκη στη Βέροια ο Ξενοφώντας Φέτσης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o νεαρός χαφ της «Ένωσης» παραδέχθηκε ότι η ομάδα υστερούσε -ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Τόνισε ωστόσο πως με τον ερχομό του Έβαλντ Λίνεν έχει πέσει πολύ βάρος εκεί και γι’ αυτό είναι πλέον εμφανής η βελτίωση των «κιτρινόμαυρων».


Αναλυτικά όσα είπε ο Φέτσης στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» του Τόλη Χριστοφοράκη

Για το διπλό της ΑΕΚ στη Βέροια: «Είχαμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας, καταφέραμε να βγάλουμε όλα αυτά που κάναμε στις προπονήσεις της εβδομάδας και πήραμε τη νίκη που ήταν πολύτιμη για μας».

Για το αν η χθεσινή ήταν συνέχεια της εμφάνισης στο α’ μέρος με τον Ολυμπιακό: «Το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό όντως ήταν πολύ καλό για μας, αλλά το χθεσινό ήταν διαφορετικό ματς. Στη Βέροια έπρεπε να πιέσουμε σε κάποια σημεία τον αντίπαλο και σε άλλα να τον περιμένουμε. Νομίζω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και ευτυχώς πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το στόχο της ΑΕΚ στα δυο προσεχή ματς στο ΟΑΚΑ με Λεβαδειακό και ΠΑΣ: «Αυτό που θέλουμε στα δυο επόμενα παιχνίδια είναι φυσικά να πάρουμε δυο νίκες. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος μας από το να πάρουμε έξι πόντους».

Για το επιθετικό «ξεμπούκωμα» της ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια πως στο επιθετικό κομμάτι δεν είχε δουλέψει πολύ η ομάδα και υστερούσε. Από τότε που ήρθε ο κ. Λίνεν όμως δουλεύουμε από την πρώτη μέρα σε αυτό και το αποτέλεσμα έχει αρχίσει να φαίνεται όλο και περισσότερο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Μου παρουσιάζεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και πρέπει να την αρπάξω για να συνεχίσω. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και όλα τα παιδιά το βλέπουμε ως τεράστια ευκαιρία. Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να φέρουμε εις πέρας αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή της χρονιάς».

Για τα οικονομικά προβλήματα και την απόφαση να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι σημαντικό το οικονομικό κομμάτι, αλλά δεν μας επηρεάζει. Δική μας δουλειά είναι να παίζουμε μπάλα. Όσο για το ξενοδοχείο, νομίζω ότι αν ο ποδοσφαιριστής είναι 100% επαγγελματίας δεν τον επηρεάζει. Παρόλα αυτά, όταν αποσύρεται η ομάδα στο ξενοδοχείο οπωσδήποτε όλα είναι πιο προγραμματισμένα».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Εκεί που παίζω τώρα -πίσω από τον Κορδέρο ως αμυντικό χαφ- είναι η θέση μου. Νομίζω όμως ότι, αν χρειαστεί, μπορώ να αγωνιστώ και πιο μπροστά».

Η Σούπερ Λίγκα κοντά στα παιδιά 

19/11/2012

Η Σούπερ Λίγκα κοντά στα παιδιά
Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Σούπερ Λίγκας, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 14:00 στην Αίγλη του Ζαππείου, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα «Μια μπάλα για τα παιδιά».

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, φέτος ο συνεταιρισμός έχει δωρίσει βιβλία για τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, έχει στηρίξει την ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων και έχει αφιερώσει αγωνιστικές του πρωταθλήματος στην εκστρατεία κατά του ρατσισμού και στον αγώνα της Εθελοντικής Δωρεάς Οργάνων.

Τεστ για δύο στον Άρη 

19/11/2012

Τεστ για δύο στον Άρη
Την Τετάρτη επανέρχονται στο Ν. Ρύσιο οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι σήμερα είχαν ρεπό.

Οι «κίτρινοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (26/11, 19:30) με στόχο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στο αυριανό πρόγραμμα θα φανεί η κατάσταση του Κώστα Καπετάνου, ο οποίος χθες έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ όπως και την Κυριακή, ο Ασλανίδης θα δοκιμάσει να βγάλει την προπόνηση, ελπίζοντας να μην νιώσει ενοχλήσεις (ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών).

Εν τω μεταξύ σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, με την ΠΑΕ Πανθρακικός να προτίθεται να παραχωρήσει εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς.

Χάνει και Μάριμπορ 

19/11/2012

Χάνει και Μάριμπορ
Τις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός και στο παιχνίδι του Europa League με την Μάριμπορ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα κάτι που ουσιαστικά εκμηδενίζει τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και έχει απουσιάσει από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Εκτός αυτού, προέκυψε άλλο ένα πρόβλημα στους πράσινους. Πρόκειται για τον Φορναρόλι ο οποίος κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του πρηστεί το μάτι…

Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Τέλος από τον Πλατανιά ο Χατζηνικολάου 

19/11/2012

Τέλος από τον Πλατανιά ο Χατζηνικολάου 
Παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά αποτελεί ο Γιάννης Χατζηνικολάου, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών κόστισαν στον Έλληνα τεχνικό την θέση του στο τιμόνι της ομάδας.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι διοικούντες του συλλόγου, δεν του καταλογίζουν απόλυτα την ευθύνη για τα αποτελέσματα, ενώ τον ευχαριστούν για την μέχρι τώρα προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου.
Η απόφαση πάρθηκε κατά την αποψινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε., στη διάρκεια της οποίας το «παρών» έδωσε και ο κύριος Χατζηνικολάου, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη της Διοίκησης, για αρκετή ώρα, μια σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα.

Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην ομάδα, μετά από σειρά διαδοχικών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, η ευθύνη για τα οποία, σύμφωνα με το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, δεν ανήκει αποκλειστικά στον προπονητή.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και ειλικρινά τον κύριο Γιάννη Χατζηνικολάου για την προσφορά του στην ομάδα.

Προσφορά σημαντική, τόσο κατά τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου στη Football League, επιστέγασμα της οποίας ήταν η άνοδος στη Super League μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ, όσο και κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που ανέλαβε το ομολογουμένως δύσκολο έργο δημιουργίας μιας νέας ομάδας, με στόχο την παραμονή στη Super League, και κατάφερε να επιτύχει πολλά.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εύχεται στον κύριο Γιάννη Χατζηνικολάου, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες
».

Πασσιαλής: «Δεν ξέρει που ήρθε ο Κοέλιο» 

19/11/2012

Πασσιαλής: «Δεν ξέρει που ήρθε ο Κοέλιο» 
Να ασχοληθεί με την αγωνιστική του βελτίωση κι όχι με την τακτική που ακολουθεί ο Άρης, προέτρεψε… τον Νούνο Κοέλιο ο Νίκος Πασσιαλής.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Πορτογάλου μέσου για τις επιλογές του τεχνικού των «κίτρινων» στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τις δηλώσεις του Κοέλιο να παίζει πιο αμυντικά η ομάδα: «Ο Κοέλιο δεν ξέρει που ήρθε, σε τι ομάδα, δεν γνωρίζει την ψυχολογία του κόσμου, το πνεύμα του κόσμου. Από τον Κοέλιο δεν περίμενα τέτοιες δηλώσεις, περίμενα να παίξει καλύτερα γιατί μπορεί. Δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά από την άδεια που είχε πάρει. Βάλαμε τρία αμυντικά χαφ, πόσα να βάζαμε, πέντε; Τέσσερις αμυντικούς και τρία αμυντικά χαφ βάλαμε και μας έκανε ο ΠΑΣ δέκα τελικές στο πρώτο ημίχρονο, είναι θέμα ατονικής απόδοσης».

Για το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ: «Δεν μπορώ να κρύψω ότι ήταν μια γερή “σφαλιάρα” και ίσως μας κάνει καλό ώστε να συσπειρωθούμε πάλι από την αρχή. Αν δείτε την περσινή ομάδα και τη φετινή είναι τελείως διαφορετικές. Όταν αναλάβαμε εμείς την ομάδα είχε πέντε βαθμούς, καθόλου ήθος και ακολουθούσαν δύο ντέρμπι. Εμείς πιστέψαμε ότι μπορούμε να σώσουμε την παρτίδα. Στο ματς με τον ΠΑΣ ήμασταν επαναπαυμένοι από τα καλά παιχνίδια που είχαμε κάνει. Νομίζω ότι καμία ομάδα δεν έχει ξαναμπεί έτσι στο γήπεδο, με τόσες πολλές ευκαιρίες. Θύμιζαν Μπαρτσελόνα τα Γιάννενα, πιστεύω πως μετά από δέκα χρόνια θα ξανακάνουν τέτοιο ημίχρονο. Εμείς τους το επιτρέψαμε».

Για το που είναι το πρόβλημα στην ομάδα: «Τα αποτελέσματα τα φέρνουν οι καλές άμυνες και όχι η επίθεση. Το πρόβλημα είναι στην άμυνα και στα στημένα, θα δουλέψουμε ώστε να τα βελτιώσουμε. Υπάρχει πολύ απειρία στα μπακ και τρώμε γκολ από στημένα. Όλα τα ματς πλέον θα τα βλέπουμε σαν ντέρμπι γιατί χαλαρώσαμε με τον ΠΑΣ. Στην Κομοτηνή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».

Του την «άστραψε»! 

19/11/2012

Του την «άστραψε»! 
Μέχρι τη Δευτέρα ήταν το μεγάλο ντέρμπι για την τετράδα.

Κι όμως ο Αστέρας Τρίπολης έριξε μεγαλοπρεπή «σφαλιάρα» στον Ατρόμητο, επικρατώντας 3-0 και τον άφησε πίσω του τρεις βαθμούς.

«Μαέστρος» ο Ράγιος, έκανε ότι ήθελε, με τους Μπαρτολίνι (14’) και Ναβάρο (25’, 57’) να πετυχαίνουν τα γκολ των Αρκάδων, οι οποίοι ανέβηκαν μόνοι τέταρτοι.

Δώρο «γενεθλίων» στον Σάκη Τσιώλη που συμπλήρωσε ένα χρόνο στον πάγκο του Αστέρα.

Πέραν των τριών γκολ των θριαμβευτών, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο δοκάρια με τους Ντε Μπλάσις και Ράγιος σε ένα «μαγικό» πρώτο ημίχρονο.

Πολύ κακή εμφάνιση για τους Περιστεριώτες που πέραν του… κατά τύχη δοκαριού του Πίτου Γκαρσία στο 13’, δεν έκαναν τίποτα άλλο αξιοσημείωτο και επιστρέφουν στις ήττες μετά τις δύο σερί νίκες που είχαν.



«Μαγεία» Αστέρα!

«Καρέκλες» έπεφταν στο γήπεδο, με την βροχή να έχει υψηλή ένταση. Κι όμως ο Αστέρας Τρίπολης φρόντισε να αποζημιώσει όσους έδωσαν το «παρών». Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Ατρόμητο, με το φάουλ του Πίτου Γκαρσία που έσκασε στο χορτάρι πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο δοκάρι του Φούλοπ.

Και εκεί ήρθε ο επιθετικός μονόλογος των Αρκάδων. Στο 14’ ο Μπαρτολίνι νίκησε τους πάντες στον «αέρα» και με δυνατή κεφαλιά κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ναβάρο και Γκάμπριελ ήταν εξαιρετική στην επίθεση και το απέδειξαν στη συνέχεια. Στο 25’ ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ράγιος έκανε «μαγική» μπαλιά και ο Ναβάρο δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 με κοντινό σουτ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Αρχικά με το σουτ του Ντε Μπλάσις στο 33’ που σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, όπως και το σουτ του Ράγιος στο 39’, που εξίσου η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι (για τέταρτη φορά φέτος!), με το 2-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου σε ένα εκπληκτικό πρώτο 45λεπτο.
Ισπανική «τρέλα»

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος μπήκε με λίγο περισσότερη διάθεση, αλλά Ράγιος και Ναβάρο είχαν «τρελά» κέφια. Ο πρώτος έδωσε εξαιρετική ασίστ στον δεύτερο, ο οποίος με εξίσου εξαιρετική λόμπα «έγραψε» το 3-0 στο 57’! Τα πάντα είχαν κριθεί, ο Ατρόμητος είχε αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες, χωρίς φυσικά να κάνει ευκαιρίες στην εστία του Φούλοπ, δείγμα και της κακής βραδιάς που βρέθηκαν οι «κυανόλευκοι». Έτσι τίποτα δεν άλλαξε στο τέλος, ο Αστέρας πανηγύρισε σπουδαία νίκη με το 3-0 υπέρ του στην αυλαία της 11ης αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και ανέβηκε μόνος τέταρτος, αφήνοντας τον Ατρόμητο στο -3.

«Να μην μείνουμε στον ΠΑΟΚ» 

19/11/2012

«Να μην μείνουμε στον ΠΑΟΚ»
Στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ τα χαμόγελά είχαν επιστρέψει στα πρόσωπα των παικτών. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα –εμφανώς ικανοποιημένος κι αυτός- μίλησε στους ποδοσφαιριστές με ξεκάθαρη πρόθεση να τους τονώσει το ηθικό αλλά να τους επισημάνει ότι δεν πρέπει σταθούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού τους ζήτησε να ξεχάσουν την αναμέτρηση κόντρα στον «Δικεφάλο του Βορρά» και να συγκεντρωθούν στη δουλειά καθώς στόχος είναι να βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή», ήταν κάποια από τα λόγια του Ρότσα ο οποίος συνέχισε:

«Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι», είπε ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ.

(*) Παρατηρήσεις έκανε ο Κώστας Ελευθεράκης στη σημερινή προπόνηση για την χρήση των social media ζητώντας τους να προσέχουν τι γράφουν. Αφορμή αποτέλεσαν σχόλια νεαρών παικτών για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Κιτρινίζει» επικίνδυνα η ΑΕΚ 

19/11/2012

«Κιτρινίζει» επικίνδυνα η ΑΕΚ
Μπορεί να είδε έπειτα από καιρό «άσπρη μέρα» στη Βέροια, αλλά η ΑΕΚ συνέχισε να… κιτρινίζει ακόμα περισσότερο εκεί.

Παρόλο που η «Ένωση» ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι, οι παίκτες της είδαν περισσότερες κάρτες (πέντε συνολικά) και από τα γκολ που πέτυχαν.

Το κυριότερο πρόβλημα που προέκυψε λοιπόν απ’ αυτές είναι του Φέτση, που είδε την τέταρτη κίτρινη και θα χάσει έναν από τα κρίσιμα τέσσερα ματς που ακολουθούν (με Λεβαδειακό, ΠΑΣ και Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Δεδομένου λοιπόν ότι σ’ εκείνο με τους Γιαννιώτες έχει δηλωθεί ήδη να εκτίσει ο Κορδέρο (με τον οποίο αγωνίζονται μαζί στα χαφ) και σε αυτό της Κομοτηνής θα λείψει και ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο Έβαλντ Λίνεν πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός σε ένα από τα παιχνίδια με τους Βοιωτούς ή τους Περιστεριώτες.

Μπαρτολίνι: «Η δική μου απάντηση» 

19/11/2012

Μπαρτολίνι: «Η δική μου απάντηση» 
Ικανοποιημένος από τη νίκη του Αστέρα με 3-0 απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά και δικαιωμένος για το γκολ που πέτυχε, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι.

Ο αμυντικός της ομάδας της Τρίπολης, όπως δήλωσε, έδωσε τη δική του «απάντηση» για την κόκκινη κάρτα που είχε πάρει πέρυσι στον ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαρτολίνι:

«Ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Για το Κύπελλο είχα θλίψη από πέρσι που αποκλειστήκαμε από τον ημιτελικό. Χαίρομε που πέτυχα το γκολ και άνοιξα το δρόμο για τη νίκη. Με είχε πονέσει γιατί πρώτη φορά φεύγω με κόκκινη από τόσο νωρίς. Ήταν γεμάτο το γήπεδο και είχαν προσδοκίες από εμένα και τους απογοήτευσα. Αλλά ποτέ δεν πρέπει να βάζεις κάτω το κεφάλι, προσπάθησα πολύ το ξεπέρασα και σήμερα έδωσε τη δική μου απάντηση με το γκολ».

Τσιώλης: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός» 

19/11/2012

Τσιώλης: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός» 
Ο Σάκης Τσιώλης έκλεισε ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας και μετά την εμφατική νίκη (3-0) επί του Ατρόμητου, τόνισε ότι είναι πολύ τυχερός που βρίσκεται στους Αρκάδες και δουλεύει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. «Πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη, πρέπει να ανταπεξέλθουμε και στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Τέλος, ο Τσιώλης εξήρε τις ικανότητες των Ράγιος, Ναβάρο, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια και για τον Γκάμπριελ που κλήθηκε να καλύψει το σημαντικό κενό του Περόνε.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Σίγουρα πολύ σημαντική νίκη και δίκαιη. Η ομάδα έδειξε το καλύτερο της πρόσωπο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ γρήγορη, συνδυαστική. Βάλαμε τα δύο γκολ, κάναμε σημαντικές ευκαιρίες. Είναι πιο σημαντική η νίκη μας γιατί έγινε απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο, που έχουμε ίδιους στόχους, όπως ο Ατρόμητος. Αυτή η νίκη και η απόδοση μας δίνει ικανοποίηση και ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλοί να μπορούμε να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση στην κατάταξη, η οποία είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Θα πρέπει λοιπόν να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με Πανιώνιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον κόσμο που σήμερα ανταπεξήλθε στις δύσκολες συνθήκες, στη δύσκολη βροχή, τραγούδαγε, πανηγύριζε για την ομάδα. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να έχουμε ακόμη περισσότερο κόσμο. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο, ο οποίος πραγματικά πιστεύω ότι στο να έχει μια τέτοια εικόνα ο Ατρόμητος βοήθησε το γρήγορο γκολ του Αστέρα».
Για το πως περίμενε ο Αστέρας το ματς με τον Ατρόμητο: «Προσπάθησα να περάσω στα παιδιά ότι με τον αντίπαλο που παίζαμε σε σχέση με πέρσι, τα τέσσερα παιχνίδια τα περσινά, κερδίσαμε ένα παιχνίδι και ήρθαμε τρεις φορές ισόπαλοι. Και στα τρία παιχνίδια τα ισόπαλα είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση. Φυσικά και υπήρχε ένα θέμα το πώς έγινε ο αποκλεισμός στον τελικό, αλλά πιστέψτε εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Η νίκη που κάναμε πέρσι στο Περιστέρι ήταν η πιο σημαντική, όπως σημαντική ήταν και η σημερινή. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση το Κύπελλο με το Πρωτάθλημα. Το Πρωτάθλημα έχει μια συνέχεια, μας δείχνει λοιπόν ότι η ομάδα μας βαδίζει καλά, βαδίζει σταθερά, πατά στα πόδια της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όσον αφορά τα αγωνιστικά που σήμερα κλείνω ένα χρόνο, θα 'θελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες τους κ.κ Μπάκο και Καϋμενάκη που μου εμπιστεύτηκαν αυτή την ομάδα, με έφεραν εδώ στην Τρίπολη για να δουλέψουμε όλοι μαζί, και πραγματικά αισθάνομαι πολλές φορές τυχερός, γιατί οι συνθήκες που έχει αυτή η ομάδα σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα».

Για τον Γκάμπριελ: «Εδώ και πάρα πολύ καιρό, μας δείχνει στις προπονήσεις ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Ένα παιδί πάρα πολύ συγκεντρωμένο. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι και μέσα από την απόδοση, αλλά ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός είναι η απόδοση του Γκάμπριελ που μετά τον τραυματισμό Περόνε είχαμε ένα θέμα κατά πόσο θα μπορούσε ο Γκάμπριελ να ενσωματωθεί και να έχει μια ομοιογένεια με τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα. Τα κατάφερε και του αξίζουν συγχαρητήρια και θα πάρουμε σίγουρα περισσότερα. Πολλές φορές ναι μεν ο αντίπαλος μπορεί να ξεκίνησε νωθρά, να είχε κάποια προβλήματα αλλά η απόδοση μιας ομάδας πολλές φορές εξαρτάται και από την άλλη ομάδα. Είναι ανάλογα πως ο αντίπαλος αγωνίζεται».

Για τους Ράγιος και Ναβάρο: «Ο Ράγιος και ο Ναβάρο είναι δύο παίκτες που πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά. Σίγουρα παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, η απόδοση και η αγωνιστική συμπεριφορά. Τους πιστεύουμε και γι’ αυτό συνεχίζουμε να τους εμπιστευόμαστε, όχι μόνο στην ομάδα. Σήμερα ήταν αρχηγός ο Ράγιος στην ομάδα».

ΠΑΟΚ κατά της κρίσης 

19/11/2012

ΠΑΟΚ κατά της κρίσης
Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ, οι οποίοι ανακοίνωσαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων, τα οποία στην συνέχεια θα δοθούν σε συμπολίτες τους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Μια κίνηση σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης και στην οποία καλούν όσους μπορούν να συνεισφέρουν.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Οι αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς της ζωής μας είναι βίαιες και ραγδαίες. Το κράτος με πρόσχημα την οικονομική κρίση καταργεί με συνοπτικές διαδικασίες εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν έπειτα από χρόνια αγώνων ενώ κυριολεκτικά αποσύρεται από την ευθύνη προσφοράς των στοιχειωδών κοινωνικών παροχών προς τους πολίτες της επικράτειάς του αφήνοντας σε αυτούς δύο επιλογές: την οργάνωση από τα κάτω με σκοπό τη διατήρηση της αξιοπρέπειας και της ανθρώπινης φύσης τους ή την περιθωριοποίηση.

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ αποτελούσαν πάντοτε κομμάτι και μάλιστα από τα πλέον ενεργά, της κοινωνίας. Στo πλαίσιo της κοινωνικής τους δράσης διοργανώνεται προσπάθεια συλλογής τροφίμων (ζυμαρικά, όσπρια, λάδι και γενικά μη ευπαθών προϊόντων) τα οποία θα αποδοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και φαρμάκων, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν καθημερινά να προσέρχονται στα γραφεία των Συνδέσμων της ομάδας μας αλλά και σε κάθε παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ στην Τούμπα στον Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Τούμπας κάτω από την Θύρα 4. και να βοηθήσουν ώστε η προσπάθεια αυτή να γιγαντωθεί.

Με την πράξη αυτή, και με σειρά άλλων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίρνει θέση κατά της κρίσης και αυτών που τη δημιούργησαν και τη διατηρούν, πολεμώντας τη διευρυμένη φτώχεια, την ανεργία και κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Η αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι το πιο ισχυρό μας όπλο. Με τη στήριξη και τη συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε.

*** Τι είναι το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Μετά την καθιέρωση της οικονομικής συμμετοχής των ασθενών στο ΕΣΥ υπολογίζεται πως το 20% του πληθυσμού της χώρας δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας. Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης ξεκίνησε τη δράση του το Νοέμβρη του 2011 και λειτουργεί καθημερινά ώστε να καλύψει αυτό το κενό παρέχοντας αφιλοκερδώς ιατρικές υπηρεσίες προς ανασφάλιστους Έλληνες και μετανάστες.

Στo πλαίσιo της δράσης του, λειτουργεί τακτικό ιατρείο γενικής ιατρικής, νευρολογικό, παιδιατρικό, ψυχιατρικό, οδοντιατρικό τμήμα και φαρμακείο.

Για τον εξοπλισμό των ιατρείων καθώς και του φαρμακείου (καθώς τα φάρμακα χορηγούνται δωρεάν στους ασθενείς) χρειάζεται οικονομική ενίσχυση αλλά και προσφορά σε φάρμακα.

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς, 5233-055191-215

Τηλέφωνο Ραντεβού:  2310-520386  (πρωινές ώρες εργάσιμων ημερών)»

Ράγιος: «Δεν έδωσα κάποια απάντηση» 

19/11/2012

Ράγιος: «Δεν έδωσα κάποια απάντηση» 
Αναμφίβολα ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης 3-0 του Αστέρα Τρίπολης επί του Ατρόμητου, καθώς έδωσε δύο έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του και η απόδοσή του ήταν εξαιρετική.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πώς δεν έδωσε κάποια απάντηση με την εμφάνισή του, ενώ πρόσθεσε ότι και ο ίδιος επιθυμεί να παίζει σε κάθε αγώνα τόσο καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράγιος:

«Η νίκη οφείλεται σε όλες τις γραμμές, Όλοι οι παίκτες βγήκαμε με ψυχή και πάθος και ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Όχι δεν έδωσα κάποια απάντηση. Μπορεί κάποιες φορές να λείπει η αυτοπεποίθηση, αλλά δεν πρέπει να βάζεις το κεφάλι κάτω. Τον Ράγιος που είδατε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, θέλω να βλέπω και εγώ στα παιχνίδια της ομάδας».

Μπάγεβιτς: «Ήμασταν απαράδεκτοι»! 

19/11/2012

Μπάγεβιτς: «Ήμασταν απαράδεκτοι»! 
Ένας… αγνώριστος Ατρόμητος εμφανίστηκε στην Τρίπολη και δίκαια ηττήθηκε από τον Αστέρα (3-0), όπως τόνισε ο προπονητής των «κυανόλευκων», Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ήμασταν απαράδεκτοι», τόνισε σχετικά.

Ο «Ντούσκο» ξεκαθάρισε πως όλοι έχουν ευθύνες για την «βαριά» ήττα και υποστήριξε ότι πρέπει στη συνέχεια η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη, καθώς παραμένει μέσα στους στόχους της.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Πιστεύω ότι αυτή η ήττα θα κάνει καλό στην ομάδα μας. Ήμασταν απαράδεκτοι. Απαράδεκτοι! Πλέον κοιτάμε τους επόμενους αγώνες. Ήμασταν αγνώριστοι. Μετά το δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα. Ξεχάσαμε όλα όσα είχαμε πει. Δεχθήκαμε δεύτερο γκολ, αντιδράσαμε αλλά είχαμε κακή αγωνιστική συμπεριφορά και ήταν πολύ δύσκολο. Είχαμε 2 φάσεις καλές. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση. Θα μας κάνει καλό. Λυπάμαι για το σκορ. Πιστεύω τα πράγματα πρέπει να τα βγάλουμε. Δεν κατηγορώ κανένα. Όλοι έχουμε ευθύνες. Πρέπει να είμαστε πιο σωστοί. Συγχαρητήρια στον Αστέρα».

«Ξέραμε για τον αντίπαλό μας. Ένα γκολ μετά από στημένη φάση. Μετά το 2ο γκολ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε 2 πάσες. Ήμασταν από την μία πλευρά γυμνοί. Το 2ο γκολ το δεχθήκαμε στην κόντρα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Ήμαστε πίσω ακόμα, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια.. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Οι αντίπαλοι μας κέρδισαν. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα για μεταγραφές. Ότι ο αντίπαλος είναι καλός είναι αλήθεια. Μετά το 1ο γκολ ήμασταν άγνωστοι. Δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον».

Τριανταφυλλόπουλος: «Θέλαμε να βοηθήσουμε τον προπονητή μας» 

19/11/2012

Τριανταφυλλόπουλος: «Θέλαμε να βοηθήσουμε τον προπονητή μας»
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην Nova με αφορμή την νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε την αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια… Ο νεαρός αμυντικός επεσήμανε ότι υπήρχε πίεση στο τριφύλλι… «Η ψυχολογία μας ήταν δύσκολη. Ήταν πιεσμένη και για να βοηθήσουμε τον προπονητή μας», τόνισε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στη Nova:

«Πιστεύω ήταν καιρός να γίνει μια καινούρια αρχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να στηριχθεί σε περισσότερους νέους παίκτες. Ίσως είναι αυτό που λέτε και εσείς. Όσο έβλεπαν ότι δεν υπήρχε μέλλον για μας τόσο λιγότερο ασχολούνταν μαζί μας. Τώρα όμως βλέπουμε ότι παίζουν όλο και περισσότερα νεαρά παιδιά όπως και εγώ».

-Η αλλαγή προπονητή έπαιξε τόσο μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της εικόνας σας;
«Η αλλαγή προπονητή σίγουρα φέρνει σε κάθε ομάδα μια αλλαγή. Η ψυχολογία μας ήταν δύσκολη, ήταν πιεσμένη και για να βοηθήσουμε τον προπονητή μας. Υπήρχε αυτή η πίεση και σε εμάς τους ίδιους και δεν είναι πρέπον και για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Βέβαια με μια νίκη δεν έγινε και τίποτα ακόμα ήμαστε σε δύσκολη θέση».

-Λέει κάποιος φίλος ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν είναι για εκεί που βρίσκεται η ομάδα και ρωτάει αν έπρεπε να γίνει νωρίτερα αυτή η αλλαγή προπονητή;
«Δεν είμαι ακόμα σε θέση να πω κάτι τέτοιο και λόγω ηλικίας και λόγω των παραστάσεων που έχω. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τον κ. Φερέιρα, με αυτόν άλλωστε έπαιξα στην πρώτη ομάδα. Ίσως κάποιες στιγμές χρειαζόμασταν και λίγο περισσότερο τύχη. Στο τέλος χαλούσαμε τα παιχνίδια που είχαμε στα χέρια μας. Δεν είχαμε όμως πολλές ήττες».

-Θεωρείς ότι δεν ήσασταν συγκεντρωμένοι;
«Όχι όλοι οι παίκτες ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι από το 1ο λεπτό μέχρι το 90 στην διάρκεια των αγώνων».

-Ο Παναθηναϊκός θεωρείς ότι θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ;
«Δεν έχουμε περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε και όχι μόνο να μπούμε στα πλέι οφ αλλά να πάρουμε και διαφορά για να κατακτήσουμε την 2η θέση».

-Είσαι πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, πότε ήρθες, ποιος σε είχε ανακαλύψει;
«Είμαι από τα 13 μου. Όταν είχα την πρόταση να έρθω, δεν το σκέφτηκα καθόλου, γνωρίζοντας και την δουλειά που γίνεται στην Παιανία. Ο κ. Αντωνίου με είχε δει επειδή παραθερίζει στο χωρίο από το οποίο κατάγομαι και μου άνοιξε την πόρτα του Παναθηναϊκού’.

-Πώς βλέπεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί;
«Πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά ο καθένας μπορεί να καταφέρει κάποια πράγματα. Νοιώθω και τυχερός που η κατάσταση είναι έτσι και στον Παναθηναϊκό και γενικότερα και θα παίξω και εγώ αλλά και άλλα παιδιά»

-Ρωτάει ένας φίλος της εκπομπής ποιο θεωρείς το θετικό σου στοιχείο και ποιο το αρνητικό σου, αυτό που πρέπει να δουλέψεις;
«Αν και δεν είμαι τόσο ψηλός πιστεύω ότι έχω καλή απόδοση στο ψηλό παιχνίδι και καλό τάιμινγκ στα άλματα μου. Θα χρειαστώ περισσότερη δουλειά στο πως να βοηθάω την ομάδα στο να βγαίνει μπροστά».

-Έχεις αγωνιστεί και ως δεξί μπακ στην Εθνική Νέων αυτό σε βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι;
«Γενικά βοηθάει το να έχεις παιχνίδια στα πόδια σου. Όταν έχεις μια ματιά και από άλλη θέση μπορείς να βοηθήσεις και τον συμπαίκτη σου, γιατί ξέρεις τι θέλει».

-Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βελάσκες και Βύντρα. Με ποιον θεωρείς ότι ταιριάζεις περισσότερο;
«Έχω αγωνιστεί μόνο με τον Πίντο και τον Λουκά. Έχω δέσει και με τους δυο εξίσου καλά. Δεν πιστεύω ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα».

-Είστε μια μαγιά νεαρών παιδιών που έρχεστε μαζί από μικρότερη ηλικία όλοι μαζί, θεωρείς ότι μπορείτε να κάνετε κάτι καλό μέσα από τον Παναθηναϊκό;
«Είναι καλό ότι είμαστε όλοι μαζί στα ίδια αποδυτήρια με τους υπόλοιπους παίκτες που μας έχουν δεχθεί. Θεωρώ ότι αφορά μόνο τους εαυτούς μας το αν θα καταφέρουμε να καθιερωθούμε και να κάνουμε κάτι καλό».

-Πολλά γράφτηκαν και πολλά ειπώθηκαν για τη σχέση του κ. Φερέιρα με τους παίκτες;
«Εγώ όσο είμαι στην ομάδα δεν είχαμε πρόβλημα με τον κ. Φερέιρα, ούτε εγώ, ούτε τα άλλα τα παιδιά».

-Ρωτάει ένας ακόμη φίλος της εκπομπής αν έχεις φίλους σε άλλες ομάδες;
«Φυσικά και έχω φίλους. Δεν γίνεται άλλωστε να πηγαίνεις στην Εθνική και να είσαι εχθρός απλά όταν είμαστε σε συλλογικό επίπεδο παίζουμε για το καλό της ομάδας μας. Και τα επεισόδια που δημιουργούνται για έναν βαθμό φταίμε και εμείς. Αν εμείς δεν δημιουργούμε εντάσεις μέσα στο γήπεδο θα το δει και ο κόσμος και θα συμπεριφερθεί ανάλογα».

-Έχεις στο βάθος του μυαλού σου το να παίξεις στο εξωτερικό ή και με την Εθνική Ελλάδος, θα είναι η κορύφωση της καριέρας σου;
«Δεν θα το έλεγα κορύφωση αλλά από τις καλύτερες στιγμές. Σίγουρα είναι ένα από το όνειρο μου το να αγωνιστώ στην Εθνική. Το να παίξω στο εξωτερικό είναι πρόκληση και για να δεις τις δυνατότητες σου και κάτι διαφορετικό. Θα έλεγα βέβαια ότι εμείς οι νέοι παίκτες θα πρέπει πρώτα να κοιτάμε να βοηθήσουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας και αν γίνει αυτό τότε ίσως βελτιωθεί και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Συνεχίζονται οι επαφές στην ΑΕΚ 

19/11/2012Συνεχίζονται οι επαφές στην ΑΕΚ 

Με τον γνώριμα -πλέον- αργό ρυθμό συνεχίστηκαν τη Δευτέρα οι διεργασίες για την είσοδο των Βιντιάδη και Χάρις στην ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Έλληνα εφοπλιστή βρέθηκαν και πάλι στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο συνέχισαν επί αρκετές ώρες τις επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ.

Σε πρώτο πλάνο ακόμα οι προμηθευτές, από βδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι (κομβικές) διαπραγματεύσεις με πρώην παίκτες και προπονητές.

Μπορεί η ταχύτητα να μην είναι αυτή που θα ήλπιζε ο κόσμος, αλλά αν μη τι άλλο η διαδικασία κυλά βάσει σχεδίου στα Σπάτα. Έτσι, πήγαν κανονικά και σήμερα εκεί οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο συνέχισαν τις επαφές με τους προμηθευτές.

Πάντα με στόχο λοιπόν το μεγαλύτερο δυνατό «κούρεμα» των οφειλών (έναντι της άμεσης εξόφλησης του μεγαλύτερου μέρους τους) αναμένεται να τις συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες μαζί τους. Ελπίζεται, δε, ότι θα τις έχουν ολοκληρώσει ως το Σ/Κ, ώστε την επόμενη εβδομάδα να περάσουν στο γκρουπ των πρώην παικτών και προπονητών.

Εκεί όπου υπάρχουν οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις της ΠΑΕ (και η μεγαλύτερη ανάγκη διαπραγματευτικών ελιγμών) και όπου θα κριθεί εν πολλοίς κατά πόσο θα μειωθεί η συνολική οφειλή των 8 εκατ. ευρώ που έχει η ΑΕΚ εκτός αυτής στο Δημόσιο.

Μήπως να έβγαζαν τα δοκάρια; 

19/11/2012

Μήπως να έβγαζαν τα δοκάρια;
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν να βγάλουν τα δοκάρια οι ιθύνοντες του ΟΦΗ από το «Γεντί Κουλέ» και το Βαρδινογιάννειο. Μετά τα τρία δοκάρια στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό για τη Σούπερ Λίγκα, ήρθαν και τα δύο τη Δευτέρα στο φιλικό ματς με τον Ρούβα της Football League 2 (0-0) για να δείξουν πως υπάρχει πρόβλημα σκοραρίσματος στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο «μουστάκιας» χρησιμοποίησε περισσότερο παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής στο ματς.

Ο Μπανούσης ήταν ο άνθρωπος που «σημάδεψε» τα δοκάρια των φιλοξενούμενων, ενώ χάθηκαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.


OΦΗ: Αγριμάκης Μονιάκης, Σαρ, Βαλεριάνος, Νύκταρης, Μπανούσης, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς, Καπουράνης, Ροβίθης, Βιτώρος

Αγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Φαζός, Κολιακουδάκης, Χατζάκης.

Ρούβας: Μπολέμης, Κίτσος, Ιερωνυμάκης, Χατζηανδρέου Ντέλια, Πλουσής, Λυκούδης, Αντωνάκης, Χατζησάββας, Έλκεμανς, Γκάτσης

«Δεν αρμόζει στον Ατρόμητο αυτή η εικόνα» 

20/11/2012

«Δεν αρμόζει στον Ατρόμητο αυτή η εικόνα» 
Ο Ατρόμητος, ήταν απλά απογοητευτικός στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κώστας Γιαννούλης, έκανε λόγο για ευθύνη που βαραίνει τους παίκτες, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα, «έφαγε» την βροχή και είδε την ομάδα του να γνωρίζει την βαριά ήττα.

«Αυτή η εμφάνιση δεν αρμόζει στον Ατρόμητο, από τη στιγμή που ο πήχης έχει ανέβει. Χάσαμε εύκολα και θέλω, εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς μας που σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς ήρθαν και μας στήριξαν. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη μπορεί να μας κάνει και καλό.

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και τώρα εμείς πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε τρόπο αντίδρασης», ήταν τα λόγια του έμπειρου αμυντικού των Περιστεριωτών.

Στα αποδυτήρια ο Σπανός 

20/11/2012

Στα αποδυτήρια ο Σπανός 
Η αποκαρδιωτική εικόνα που έδειξε ο Ατρόμητος στο χορτάρι του γηπέδου της Τρίπολης δεν άρεσε ούτε στον κόσμο που έκανε τόσο δρόμο μέχρι την πρωτεύουσα της Αρκαδίας και φυσικά ούτε στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό.

Ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας του Περιστερίου, κατέβηκε στα αποδυτήρια και… «άστραψε και βρόντηξε» προς πάσα κατεύθυνση. Το ύφος ήταν έντονο, ενώ άπαντες παρακολουθούσαν χωρίς να έχουν κάτι να απαντήσουν για την κάκιστη εικόνα.

Κλείνοντας ζήτησε επιτακτικά τόσο την άμεση βελτίωση στην εικόνα, όσο και τη νίκη επί της Ξάνθης, την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη, το ερχόμενο Σάββατο.

Σκόνδρας: «Συγγνώμη από τους οπαδούς μας» 

20/11/2012

Σκόνδρας: «Συγγνώμη από τους οπαδούς μας» 
Συγγνώμη από τον κόσμο που έκανε χιλιόμετρα μέχρι την Τρίπολη και είδε τον Ατρόμητο να κάνει κακή εμφάνιση ζήτησε ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Σκόνδρας. Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στις ευθύνες που έχουν οι παίκτες.

«Δεχθήκαμε τρία γκολ και παραλίγο να δεχθούμε και περισσότερα. Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα και έφαγαν κρύο και βροχή για να δουν αυτή την εικόνα. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπήκαμε καθόλου στο γήπεδο.

Πρέπει να συνέλθουμε και να κοιτάξουμε άμεσα το επόμενο ματς με την Ξάνθη. Να νικήσουμε και με καλή εμφάνιση», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σκόνδρα.

Τον άλλαξε.. 

20/11/2012

Τον άλλαξε..
Η εικόνα του Πανθρακικού έχει αλλάξει προς το καλύτερο από την στιγμή που ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε την ομάδα της Κομοτηνής. Ο «χρυσός» βαθμός στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Χωρίς εντυπωσιακές αλλαγές στα πρόσωπα, αλλά ουσιαστικές στην φιλοσοφία του συνόλου, ο Μακεδόνας τεχνικός κατάφερε, αυτό που έδειχνε πως αδυνατεί να κάνει ο Σάββας Παντελίδης. «Ξεμπλόκαρε» τη μεσαία γραμμή, έδωσε πνοή στον Βαϊρουά και απελευθέρωσε τελείως τον Παπαδόπουλο.

Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού, παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει όλο και καλύτερος και κυρίως ικανός να πάρει τον Πανθρακικό από το χέρι και να τον οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως στον Πανθρακικό είναι έτοιμοι να καταφέρουν τα πάντα στη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι αναμετρήσεις με Άρη στην Κομοτηνή, ΟΦΗ στην Κρήτη και ΑΕΚ και πάλι στην έδρα τους, είναι αυτές που μπορούν να δώσουν την ευκαιρία στους «πράσινους» για το βήμα παραπάνω.

Ο Παπακώστας και οι άλλοι

20/11/2012

Ο Παπακώστας και οι άλλοι… 
Η… μεταβατική, όπως φάνηκε, περίοδος της Βέροιας με τον Νίκο Καρύδα στον πάγκο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο Έλληνας γυμναστής αποτελεί, πλέον, παρελθόν από την ομάδα της Ημαθίας, η οποία είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις και κυρίως σε κανονικό προπονητή.

Μέχρι το ξημέρωμα της Τρίτης, εξελίξεις δεν υπήρχαν, παρά μόνο η σχετική παραφιλολογία που έφερνε τους Γιάννη Παπακώστα, Μπάμπη Τεννέ, Μαρίνο Ουζουνίδη και Ράτκο Ντόστανιτς στη σχετική λίστα.

Στην Βέροια είναι έτοιμοι για τις πρώτες κινήσεις, ενώ δεν αποκλείεται, ήδη να έχουν γίνει και κάποιες. Επιθυμία της διοίκησης είναι να υπάρξει συμφωνία με τεχνικό άμεσα, ενώ εκείνος θα πρέπει να ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα και θα μπορεί να βοηθήσει αμέσως από την επόμενη κιόλας αγωνιστική.

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στον πάγκο θα κάτσει ο Στέφανος Γαϊτάνος, ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα Νέων, όμως πρόκειται για μια λύση ανάγκης και εντελώς προσωρινή.

«Χρειαζόμουν και εγώ το γκολ» 

20/11/2012

«Χρειαζόμουν και εγώ το γκολ»
Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε χθες ο Ροτζέριο Μάρτινς τα γενέθλιά του, αφού την Κυριακή σκόραρε στη νίκη του Λεβαδειακού στην έδρα του ΟΦΗ. «Δεν θέλω να σκοράρω μια φορά τον χρόνο… Το χρειαζόμουν και εγώ το γκολ και η ομάδα μου», τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος και πρόσθεσε: «Μπορούσαμε να ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροτζέριο Μάρτινς στη SportDay

Για τα γκολ που πέτυχε στη νίκη του Λεβαδειακού μέσα στην έδρα του ΟΦΗ

«Αυτό το γκολ ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου. Με πείραζαν και οι συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, ότι έπρεπε να σκοράρω μια μέρα πριν από τα γενέθλιά μου. Αρκεί βέβαια να μη σταματήσω εκεί. Δεν θέλω να σκοράρω μια φορά τον χρόνο (γέλια). Το χρειαζόμουν και εγώ το γκολ και η ομάδα μου».

Για την μέχρι τώρα απόδοσή του

«Είχα αγχωθεί και εγώ από την απόδοσή μου μέχρι τώρα. Τη θεωρώ πολύ μέτρια. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν ξεκίνησα καλά, αλλά όσο περνάει ο καιρός νιώθω ότι βελτιώνομαι και ξέρω ότι μπορώ να δώσω περισσότερα. Μπαίνω σιγά σιγά στον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας, καταλαβαίνω καλύτερα τι ζητάει ο προπονητής μου μέσα στο γήπεδο και μαθαίνω και το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Πού θέλουν την μπάλα, τι κινήσεις κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για φετινή πορεία των Βοιωτών

«Μπορούσαμε να ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Εχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες και το ξεκίνημα δεν ήταν τόσο καλό όσο πιστεύουμε ότι αξίζουμε. Σίγουρα χρειάζεται και χρόνος για να δέσουμε σαν ομάδα. Ηρθαν αρκετοί παίκτες το καλοκαίρι και παιχνίδι με παιχνίδι γνωριζόμαστε καλύτερα. Οσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα δείχνουμε κάτι καλύτερο. Πρώτος στόχος είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή, αλλά από εκεί και πέρα όταν φτάνεις κάποιον στόχο σου, βάζεις τον επόμενο».

Για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια μεγάλη ομάδα. Αυτή τη χρονική περίοδο η ΑΕΚ δείχνει να ανεβάζει στροφές όπως κάνουμε και εμείς, γι' αυτό και θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Δεν τίθεται θέμα Κωστένογλου 

20/11/2012

Δεν τίθεται θέμα Κωστένογλου
Καμία διάθεση να απομακρύνει τον Νίκο Κωστένογλου από την τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης δεν έχει η διοίκηση του συλλόγου.

Το κλίμα στις τάξεις της ακριτικής ομάδας είναι βαρύ, ύστερα από το νέο στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα που τη διατηρεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό η στάση του Χρήστου Πανόπουλου το επόμενο διάστημα, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε 2-3 αλλαγές προπονητών μέσα σε μία σεζόν.

Κοέλιο: «Έχω πάθει την πλάκα μου» 

20/11/2012

Κοέλιο: «Έχω πάθει την πλάκα μου» 
Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη στο «Κλέανθης Βικελίδης» έχει μείνει ο Νούνο Κοέλιο, σύμφωνα με όσα έγραψε στην ιστοσελίδα «Maisfutebol». Ο Πορτογάλος χαφ έκανε λόγο για εκπληκτική ατμόσφαιρα και αναφέρθηκε στην αντιπαλότητα που έχουν οι «κίτρινοι» με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του Κοέλιο:

«Γεια σε όλους,

Όπως σας είπα και στο πρώτο μου άρθρο, αυτή την στιγμή αγωνίζομαι στον Αρη Θεσσαλονίκης όντας δανεικός από τη Μπενφίκα. Παρά το γεγονός ότι έγινα ποδοσφαιριστής, η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα τον αθλητισμό από το μπάσκετ.

Σε αυτό με επηρέασαν οι γονείς μου, οι οποίοι έπαιζαν μπάσκετ στο παρελθόν. Προσωπικά ποτέ δεν έπαψα να αγαπώ αυτό το άθλημα και προσπαθώ όποτε μπορώ να παρακολουθώ αγώνες (του NBA κυρίως).

Στην Πορτογαλία όταν ήμουν στην Ακαδέμικα έβλεπα συχνά αγώνες μπάσκετ. Στο πέρασμα μου από τη Μπέιρα Μαρ, γνώρισα με περίεργο τρόπο ένα Αμερικάνο μπασκετμπολίστα, ο οποίος μου έμαθε πολλά πράγματα για το πώς παίζεται το άθλημα στην Αμερική.

Τώρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω ήδη παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ του Αρη. Το άθλημα εδώ είναι πολύ διαδεδομένο και οι φίλαθλοι ζούνε τα παιχνίδια με απίστευτο πάθος. Η ατμόσφαιρα είναι διαβολεμένη. Ο,τι και να πω δεν μπορώ να τη περιγράψω.

Όταν το παιχνίδι ξεκινά οι οπαδοί του Αρη πετούν χιλιάδες ρολά ή κομφετί στο γήπεδο. Όταν το είδα πρώτη φορά δεν πίστευα στα μάτια μου, ήταν απίστευτο.

Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο καυτή όταν παίζουμε απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ. Η αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων συχνά ξεπερνά και το λογικό. Πρόκειται για μία μάχη κουλτούρας, η οποία αφήνει το άθλημα αυτό καθ’ αυτό στην άκρη.

Παραδέχομαι ότι έχω πάθει την πλάκα μου με τους οπαδούς του Αρη. Είναι καταπληκτικοί και δεν σταματούν ποτέ να υποστηρίζουν την ομάδα τους, είτε εντός , είτε εκτός έδρας, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ.

Χαιρετισμούς στους αναγνώστες
».

«Η κατάσταση δεν άλλαξε ποτέ…» 

20/11/2012

«Η κατάσταση δεν άλλαξε ποτέ…»
Περισσότερη εμπιστοσύνη από όσο θα έπρεπε έδειξε ο Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ 94.6. «Πιστέψαμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση και αυτό δεν έγινε ποτέ. Αν ήταν καθυστερημένη ή όχι η απόφαση να φύγει θα φανεί στο τέλος της σεζόν», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. «Έδειξε ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα», το σχόλιό του για το νέο πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στο ντεμπούτο του Ρότσα.

Αναλυτικά όσα ο δήλωσε Βασίλης Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκού μετά την αλλαγή που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

«Είμαστε καλύτερα, όμως μετά από μία νίκη δεν λύνονται ως δια μαγείας όλα τα θέματα του Παναθηναϊκού. Απλώς έδειξε ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Στην αρχή της σεζόν δεν του έκατσαν κάποια παιχνίδια, είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, ξεκίνησε με το -2 στο πρωτάθλημα και όλα αυτά επηρέασαν την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είχε δύο στόχους: ήθελε να συνεχίσει στην Ευρώπη. Κατάφερε να περάσει από την Μάδεργουελ και μετά του έτυχε η Μάλαγα, έτσι έφτασε στους ομίλους του Europa League. Στο πρωτάθλημα θέλαμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά και έτσι έφτασε ο Παναθηναϊκός να παίζει στην δέκατη αγωνιστική ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη καμπή. Ο κ. Αλαφούζος είδε ότι δεν μπορούσε άλλο με τον κ. Φερέιρα. Ο κ. Φερέιρα είδε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στον Παναθηναϊκό. Βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι φτάσαμε στην λύση του συμβολαίου του Φερέιρα».

Για το πού οφείλεται η αλλαγή στην απόδοση του «τριφυλλιού» σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες

«Κατ’ αρχήν ο Χουάν (Ραμόν Ρότσα) παρακολουθούσε όλες τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στα δύο χρόνια που ήταν ο Φερέιρα στην πρώτη ομάδα. Έβλεπε τους παίκτες και συζητούσε περισσότερο με τους Λατινοαμερικάνους. Όλοι βλέπαμε ότι το πρόβλημα ήταν στο χώρο του κέντρου. Ο Χουάν γέμισε το κέντρο, έδωσε περισσότερες αρμοδιότητες στον Σισοκό και του έδωσε ρόλο οργανωτή. Η ομάδα έπαιξε κάθετο ποδόσφαιρο. Δεν άλλαξε τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα η ομάδα και οι παίκτες θέλουν στήριξη και συζήτηση ότι “οι δυνατότητές σας είναι αυτές που δείξατε προχθές. Από εσάς εξαρτάται αν θα συνεχιστεί η αμφισβήτηση στο πρόσωπό σας”. Πρέπει το ηθικό και η ψυχολογία να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα

«Εμείς που είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και στηρίζουμε μία τέτοια επιλογή. Ο Φερέιρα πίστευε ότι μόνος του μπορούσε να δώσει ότι δεν έβγαζαν στο γήπεδο οι παίκτες. Δεν το κατάλαβε όταν του είπαμε να τον βοηθήσουμε μαζί με τον Κώστα Ελευθεράκη στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ο κόσμος, από την πλευρά του, έχει σταθεί στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού και στον αγώνα με την Μάλαγα είχε 35.000 οπαδούς το ΟΑΚΑ και προχθές είχε 12.000. Αν δεν το πίστευαν δεν θα ερχόντουσαν στο γήπεδο».

Για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα

«Εμείς από την αρχή της σεζόν, όλο το ΔΣ της ΠΑΕ, εγώ, Μίμης Δομάζος και ο Κώστας Ελευθεράκης είχαμε ζητήσει να μείνει ο Φερέιρα, επειδή η ομάδα είχε δείξει καλό αγωνιστικές πρόσωπο στις τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος. Πιστεύαμε ότι με τις προσθήκες που υπήρξαν το καλοκαίρι θα είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Του δείξαμε περισσότερο εμπιστοσύνη από όσο θα έπρεπε, πιστέψαμε ότι θα αλλάξει η κατάσταση και αυτό δεν έγινε ποτέ. Αν ήταν καθυστερημένη ή όχι η απόφαση να φύγει θα φανεί στο τέλος της σεζόν. Από εδώ και πέρα, υπάρχουν και άλλοι στόχοι που ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκπληρώσει για να μην είναι χαμένη η χρονιά»

Για την αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

«Δεν έκανε δηλώσεις πάνω στο θέμα της αλλαγής του προπονητή. Αυτό έγινε και να το σχολιάζουμε δεν έχει καμία σημασία πλέον. Σημασία έχει ότι χάρηκε ο κόσμος και ο κ. Αλαφούζος έτσι αισθάνθηκε. Ο κ. Αλαφούζος είπε ότι ο Ρότσα είναι μέχρι το καλοκαίρι προπονητής του Παναθηναϊκού και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ο ίδιος και άλλοι συνεργάτες έχουν δουλέψει πολύ πάνω σε θέματα του ΠΑΟ. Σημασία έχει ότι οι οπαδοί έφυγαν ευχαριστημένοι από το Ολυμπιακό Στάδιο. Στόχος της διοίκησης είναι να προωθήσει νέα παιδιά, τα οποία τα ξέρει καλά ο Ρότσα και ο Βονόρτας, οι οποίοι γνωρίζουν τι μπορούν να δώσουν και να προσφέρουν στην ομάδα. Πρέπει οι οπαδοί να δείξουν εμπιστοσύνη στον Χουάν, τη διοίκηση και στα παιδιά».

Για την περίπτωση του Μπουμσόνγκ

«Νομίζω ότι θα τον καλέσει ο κ .Αλαφούζος μαζί με τον κ. Παναγιωτόπουλο να δουν τι σκέφτεται. Αν θέλει ή όχι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι καθαρά θέμα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η ομάδα δεν έχει πρόβλημα μαζί του, αλλά θέλει να δει μήπως δεν πάει κάτι καλά με τους συχνούς τραυματισμούς του. Θέλουμε να βρούμε μία άκρη σε αυτό το ζήτημα. Στον τελευταίο τραυματισμό του έκαναν αξονική τομογραφία και φάνηκε ότι είναι τραυματίας. Και όταν είχε ρεπό η ομάδα και έπαιζε στην Ιταλία με τη Λάτσιο, πάλι ο Μπουμσόνγκ πήγε στη Γαλλία και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την επιλογή. Να ξέρετε ότι ο Μπουμσόνγκ είναι επαγγελματίας για να δει πότε έχει ρεπό η ομάδα για να πάει στη Γαλλία για προσωπικές του δουλειές».

Για την ενδεχόμενη πώληση, από τη στιγμή που δεν υπάρξει κάτι νεώτερο για τα ταμεία της ΠΑΕ

«Δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος για να απαντήσω στα οικονομικά θέματα του Παναθηναϊκού. Αυτά τα θέματα τα χειρίζονται ο κ .Αλαφούζος και η υπόλοιπη διοίκηση, που είναι πάνω από εμάς. Δεν θέλω να μιλήσω για το οικονομικό κομμάτι. Αν ο κ. Αλαφούζος βρει τα χρήματα που απαιτούνται για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας και περισσέψει κάποιο ποσό πιστεύω ότι ο κ. Αλαφούζος θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα».

«Κατίδη, ασ’ τους να λένε για τα τατού» 

20/11/2012

«Κατίδη, ασ’ τους να λένε για τα τατού»
Ο Δημήτρης Σιαλμάς αγωνίζεται στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά ουδέποτε έχει κρύψει την αγάπη του για την ΑΕΚ και παρακολουθεί την πορεία της από τα… ξένα.

Ο επιθετικός που πέρυσι φορούσε τα «κιτρινόμαυρα» συνεχάρη τον Γιώργο Κατίδη για την απόδοσή του στη Βέροια και το γκολ που πέτυχε και τον κάλεσε να αδιαφορήσει για όσους… ασχολούνται με τα τατουάζ του νεαρού μεσοεπιθετικού.

«Συνέχισε να δίνεις τη μάχη σου και στο τέλος θα κερδίσεις. Και ασ’τους να ασχολούνται με τα τατού. Ωραίο γκολ, μάγκα», ήταν το μήνυμα του Σιαλμά μέσω Twitter στον Κατίδη.

Ο Αναστασιάδης στον πάγκο του Πλατανιά 

20/11/2012

Ο Αναστασιάδης στον πάγκο του Πλατανιά
Δεν «χήρεψε» για πολλή ώρα ο πάγκος του Πλατανιά μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Η ομάδα των Χανίων συμφώνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη και θα κάνει ντεμπούτο στο ματς της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο 59χρονος τεχνικός είχε βρεθεί μία ανάσα από την ΑΕΚ, αλλά μετά από συμβουλή του πνευματικού του απέρριψε την πρόταση. Πέρυσι είχε δουλέψει με επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Καβάλα (1994/95), Εδεσσαϊκό (1996-97), ΠΑΟΚ (1997-1999 και 2002-2004), Ηρακλή (1999-2000 και 2001-2002), Παναθηναϊκό (2000-2001) και Εθνική Κύπρου (2004-2011).

Σε «καραντίνα» ο Χακόμπο 

20/11/2012

Σε «καραντίνα» ο Χακόμπο
Στο περιθώριο τίθεται μέχρι νεωτέρας ο Χακόμπο Σανθ από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δώνης ενημέρωσε τον Ισπανό γκολκίπερ πριν την προπόνηση της Τρίτης πως στο εξής θα προπονείται μόνος του, ως τιμωρία για τη συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του.

Ο Χακόμπο θα είναι σε «καραντίνα» μέχρι να αποφασίσει η διοίκηση της ΠΑΕ την ποινή που θα του επιβληθεί και η οποία μπορεί να ποικίλει από ένα βαρύ πρόστιμο μέχρι και (σε ακραία περίπτωση) λύση συμβολαίου.

«Τρενάρει» Φέτση ο Λίνεν 

20/11/2012

«Τρενάρει» Φέτση ο Λίνεν 
Όσο πιο αργά γινόταν όρισε ο Έβαλντ Λίνεν την (αναγκαστική) απουσία του Φώντα Φέτση.

Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχουν άλλοι δυο «βασικοί» που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν στα ματς που ακολουθούν, αποφασίστηκε να λείψει από το τελευταίο εκ των τεσσάρων που είχε δικαίωμα να επιλέξει η ΑΕΚ (με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ).

Έτσι, το «απουσιολόγιο» της ΑΕΚ θα έχει το δικό του όνομα στο ματς με το οποίο θα κλείσει ο πρώτος γύρος κι εκείνα των Κορδέρο και Βλάχου στα παιχνίδια που θα προηγηθούν (με ΠΑΣ και Πανθρακικό αντίστοιχα).

Άπαντες ωστόσο θα είναι στη διάθεση του Λίνεν για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά ο Λόρενς, δύσκολο ο Έτο 

20/11/2012

Κανονικά ο Λόρενς, δύσκολο ο Έτο 
Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ για τον Γιώργο Δώνη.

Ο 43χρονος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Λίαμ Λόρενς να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του, ύστερα από τον τραυματισμό του.

Από την πλευρά του, ο Αραούχο Έτο έχει έναν ερεθισμό από παλιό τραυματισμό στον χόνδρο και η απόφαση είναι να πάει με συντηρητικό πρόγραμμα.

Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη.

Την κατάστασή του θα παρακολουθεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να αποφασίσει αν θα μπορεί ο προπονητής να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Πάμπλο Γκαρσία πρόγραμμα θεραπείας.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία (όσοι έπαιξαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό) και οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.

Περάστε κόσμε (της ΑΕΚ) 

20/11/2012

Περάστε κόσμε (της ΑΕΚ) 
Τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχίσει να αναγκάζει σε… υπόκλιση φίλους και αντιπάλους έμαθε ο κόσμος της ΑΕΚ.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία.

Με αντίτιμο λοιπόν που ξεκινά από 10 ευρώ και έχει οριστεί στα 15 ευρώ για τις περισσότερες θύρες, οι φίλοι της «Ένωσης» μπορούν να ξαναβρεθούν στο πλευρό της ομάδας και παρόλο που παραμένει τελευταία στη βαθμολογία, να διατηρήσουν (ή και να βελτιώσουν) το εντυπωσιακό επίτευγμα του τρίτου καλύτερου μέσου όρου εισιτηρίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Λεβαδειακός (Σάββατο 24/11, 19:30).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από το Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 146, τηλ.  210-2525784 .

Από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00-17:00.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 35 : 10€
Θύρα 15: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 6, 7, 11, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 8, 9, 10 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται την Τρίτη 20 Νοεμβρίου στο Aekshop και από την Παρασκευή στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το Σάββατο το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον μία ώρα προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων»
.

«Μπήκαν» Γεωργέας και Μπεθέρα 

20/11/2012

«Μπήκαν» Γεωργέας και Μπεθέρα 
Να που είχε και ευχάριστα νέα η προπόνηση της Τρίτης στο «στρατόπεδο» της Βέροιας. Οι Γεωργέας και Μπεθέρα μετά από καιρό έβγαλαν κανονικά όλο το πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Κι όλα αυτά ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του «εκλεκτού» για τον πάγκο της ομάδας. Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται υπό τις οδηγίες των Γαϊτάνου και Χριστοφορίδη.

Στις εγκαταστάσεις του Ταγαραχωρίου η προπόνηση περιελάμβανε βάρη και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους δύο προπονητές να βλέπουν με ευχαρίστηση τους Γεωργέα και Μπεθέρα να συμμετέχουν κανονικά.

Από την άλλη, ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Τόμας, αφού το πρόβλημα στον δικέφαλο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.

Με το βλέμμα στο Περιστέρι 

20/11/2012

Με το βλέμμα στο Περιστέρι
Να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και να στρέψουν το βλέμμα τους στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο θέλει από τους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής της Ξάνθης στην προπόνηση της Τρίτης (20/11) είδε για άλλη μία φορά τους Ρικάρντο Ντάνι και Άλεξ Καζούμπα να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά να κάνουν ατομικό, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Απών από την αναμέτρηση με τον Άρη θα είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Πανθρακικό, με αποτέλεσμα ο Κωστένογλου να στερηθεί τις υπηρεσίες του απέναντι στον Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης οι παίκτες της Ξάνθης αρχικά έκαναν ασκήσεις μυικής συναρμογής, ενώ στη συνέχεια έδωσαν έμφαση στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, αλλά και της αμυντικής λειτουργίας.

Θα περιμένει κι άλλο η ΑΕΚ

20/11/2012
Θα περιμένει κι άλλο η ΑΕΚ 
Με νέα αποθέματα… υπομονής στο θέμα του Μάκη Ψωμιάδη θα πρέπει πιθανότατα να οπλιστεί η ΑΕΚ.

Το έγγραφο που θα διευκρινίζει τα αδικήματα για τα οποία μπορεί να δικαστεί ο «Big Mac» (παρόλο που έχει ζητηθεί επανειλημμένως) δεν έχει φτάσει ακόμα από τις Αρχές της ΠΓΔΜ.

Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης για την υπεξαίρεση χρημάτων από την «Ένωση» που είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης οδεύει προς μια ακόμα αναβολή.

Το συγκεκριμένο έγγραφο θα έπρεπε να συνόδευε εξ αρχής την έκδοση του Ψωμιάδη από τη γειτονική χώρα. Η έλλειψή του, δε, αποτέλεσε και τον λόγο που το νομικό του επιτελείο ζήτησε (και πέτυχε) και την προηγούμενη αναβολή της υπόθεσης με την ΑΕΚ.

Δεδομένου λοιπόν ότι τα σχετικά αιτήματα του ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν έχουν βρει καμία ανταπόκριση και η επίσημη διευκρίνιση των αδικημάτων για τα οποία μπορεί να δικαστεί ο Ψωμιάδης μετά την έκδοσή του δεν έχει φτάσει ακόμα, η νέα αναβολή της εκδίκασης μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή.

Παρά τη νέα καθυστέρηση ωστόσο που αναμένεται να προκύψει, το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει φροντίσει (με την κατάθεση κι άλλης μήνυσης από το περασμένο καλοκαίρι) να αποσυνδέσει την υπόθεση από το αν θα έρθει τελικά το συγκεκριμένο έγγραφο. Και θεωρώντας σημαντικό νομικό στοιχείο το γεγονός ότι συνεχίζει να κρατείται και ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, δεν χάνει την αισιοδοξία του για (καθυστερημένη έστω) δικαίωση.

Αγωνία για δύο στον Πανιώνιο 

20/11/2012

Αγωνία για δύο στον Πανιώνιο 
Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του πανιωνίου για τον αγώνα της δωδέκατη αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός προπόνησης για διαφορετικούς λόγους, έμειναν οι Κολοβός και Μενδρινός ενώ όλο και καλύτερα είναι ο Κουλουχέρης.

Οι παίκτες επέστρεψαν μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει ως επιβράβευση για την νίκη απέναντι στον Πλατανιά και ακολούθησαν το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν μπορεί προς το παρόν να υπολογίζει σε δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Κολοβός ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης. Ο διεθνής παίκτης ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να μπορέσει να προπονηθεί στην διάρκεια της εβδομάδας.

Για ακόμα μία ημέρα, ο Κώστα Μενδρινός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες.

Ευχάριστα νέα για τον Ευθύμη Κουλουχέρη, ο οποίος για ακόμη μία ημέρα γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς και θα είναι στην διάθεση του τεχνικού των «κυανέρυθρων» για το παιχνίδι απέναντι στους Αρκάδες.

Δίνει εισιτήρια σε άνεργους η Κέρκυρα 

20/11/2012

Δίνει εισιτήρια σε άνεργους η Κέρκυρα
Την ευκαιρία σε 30 φιλάθλους της, οι οποίοι είναι μακροχρόνια άνεργοι, να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Βέροια δίνει η Κέρκυρα. Η ΠΑΕ, σε συνεργασία με τους οργανωμένους φιλάθλους του συλλόγου «Vourligans», πήραν αυτή την πρωτοβουλία, προκειμένου να βοηθήσουν άτομα που έχουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να δουν από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΟ Κέρκυρα «Vourligans», στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που οφείλει να έχει ένα αθλητικό σωματείο, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε, αποφάσισε την προσφορά 30 εισιτηρίων σε μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τον κυριακάτικο (25/11, 15.00) αγώνα με τη Βέροια, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά δράσεων που θα γνωστοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα και οι οποίες, ως σταθερό σημείο αναφοράς τους έχουν την ευαισθησία που η κοινωνία του ΑΟ Κέρκυρα, ως πρώτο σωματείο του νησιού, επιβάλλεται να επιδείξει, έχοντας επίγνωση, τόσο του αθλητικού, όσο του ευρύτερου κοινωνικού της ρόλου. Όχι ως υποχρέωση, αλλά ως συνειδητό καθήκον.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία των «Vourligans», στην πλατεία Θεοφίλου Φρόνιμου, επί της Μητροπολίτου Μεθοδίου (τηλ.  26610- 36124 ), Πέμπτη – Σάββατο, ώρες 18.30- 21.30.

Σημειώνεται πως, προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η πρωτοβουλία θα εκπληρώσει απόλυτα και μόνο τον σκοπό, για τον οποίο λαμβάνεται, οι ενδιαφερόμενοι να πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό της κάρτας ανεργίας τους».

Πρόβλημα με Πάντο ενόψει ΟΦΗ 

20/11/2012

Πρόβλημα με Πάντο ενόψει ΟΦΗ
"Αγώνα δρόμου" θα κάνει τις επόμενες μέρες ο Τάσος Πάντος, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα, με τα αποτελέσματά της να δείχνουν πως έχει κάκωση μυών στον δεξιό τετρακέφαλο και, έτσι, η συμμετοχή κόντρα στους Κρητικούς είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Τρίτης ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε τον Γιώργο Ντάσιο για άλλη μία μέρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» είδε τόσο τον Άντι Λίλα, όσο και τον Εμιλιάνο Βίλα να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη βίζα τους, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην ιδιαίτερή τους πατρίδα, Αλβανία, για αρκετές μέρες, χάνοντας προπονήσεις.

Εννιά ΠΑΕ στο «σκαμνί»! 

20/11/2012

Εννιά ΠΑΕ στο «σκαμνί»!
Κάτι παραπάνω από τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας θα καθίσουν στο «σκαμνί» την προσεχή Παρασκευή.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής κάλεσε σε απολογία συνολικά 9 ΠΑΕ για τις συμπεριφορές των οπαδών τους στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι δύο «αιώνιοι» και η ΑΕΚ.

Ξάνθη και Πανθρακικός κλήθηκαν, καθώς οι αγώνες τους είχαν καθυστερημένη ώρα έναρξης, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να απολογηθεί για την πειθαρχική δίωξη που του έχει ασκήσει ο Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 23/11/2012 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ ΑΕΚ
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: διότι : «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για πέντε λεπτά διότι ο τερματοφύλακας της εγκαλουμένης διατάχτηκε να αφαιρέσει το διαφορετικού χρώματος μακρύ ισοθερμικό των ποδιών» στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΑΤρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός – ΠΑΕ Κέρκυρα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ)ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Πανθρακικός: διότι: «Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για τρία λεπτά διότι οι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης παρουσιάστηκαν στη φυσούνα μη φορώντας το σωστό εξοπλισμό (διπλές κάλτσες, κολάν ισοθερμικά διαφορετικού χρώματος) παρόλο που οι εκπρόσωποι των ομάδων είχαν ενημερωθεί στην πρωινή συνάντηση αλλά είχαν ενημερωθεί και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τους βοηθούς διαιτητή μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στα αποδυτήριά τους» στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη – ΠΑΕ Πανθρακικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος – ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 19/11/2012 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Παρασκευή, 23-11-2012 και ώρα 12:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη".

Με το βλέμμα στην ΑΕΚ 

20/11/2012

Με το βλέμμα στην ΑΕΚ
Μετά την μεγάλη νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ (2-0), παίκτες και προπονητικό τιμ του Λεβαδειακού προετοιμάζονται για το ματς της δωδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην ΑΕΚ. Χωρίς Κουτσόπουλο και Ναπολεόνι η προπόνηση.

Με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκίνησε η προετοιμασία στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ (24/11).

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για περισσότερο από 45’ λεπτά με τον ΟΦΗ, ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου έκαναν ασκήσεις τακτικής με μπάλα.

Κουτσόπουλος και Ναπολεόνι προπονήθηκαν ατομικά, με το μέλλον του τελευταίου να θεωρείται αβέβαιο στην ομάδα της Λιβαδειάς, αφού δεν αποκλείεται να αποχωρήσει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δώνης: «Μην εκτίθεστε»! 

20/11/2012

Δώνης: «Μην εκτίθεστε»! 
Την προσοχή όλων σε θέματα πειθαρχίας επέστησε ο Γιώργος Δώνης.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Χακόμπο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ενέργειες που μπορούν να εκθέσουν τους ίδιους ή την ομάδα.

«Δεν έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις και ξαφνικά γίνονται πράγματα στα παιχνίδια που μας εκθέτουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί», αναρωτήθηκε.

«Όπως εσείς οι ποδοσφαιριστές ζητάτε από το τεχνικό τιμ να σας προστατεύει σε δύσκολες στιγμές για σας, έτσι και ο καθένας από εσάς πρέπει να προστατεύει το τεχνικό τιμ και να μην κάνετε ενέργειες που το αφήνουν εκτεθειμένο», πρόσθεσε.

Συγγνώμη ζήτησε ξανά απ’ όλους στην ομάδα ο Σανθ Χακόμπο για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μετά από απόφαση του Γιώργου Δώνη, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα προπονείται μόνος του μέχρι νεωτέρας, ενώ δεν αποκλείεται επί του θέματος να επιληφθεί και η διοίκηση.

«Σκεπτόμαστε τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας» 

20/11/2012

«Σκεπτόμαστε τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας»
Να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται στον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.

Ο μέσος των Αρκάδων υπογράμμισε πως η ομάδα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που θέλει ένας ποδοσφαιριστής, ενώ σχολίασε και την απουσία του κόσμου από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, παρά τις επιτυχίες της.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για τις κακές καιρικές συνθήκες στο ματς με τον Ατρόμητο:

«Η βροχή είχε πιάσει από το απόγευμα, με αποτέλεσμα να πιστεύω πως δεν θα παίζαμε καλά. Ωστόσο, ο αγνωστικός χώρος δεν κράτησε νερά και έτσι παίξαμε καλά».

Για την αντίδραση του Αστέρα μετά τη κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό:

«Το καλύτερο φάρμακο μετά από μια κακή εμφάνιση είναι η νίκη. Αυτό θέλαμε και εμείς. Τελικά δικαιώσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας με την εμφάνιση . Δεν έχουμε γίνει ομάδα έδρα παρά το γεγονός πως έχουμε νικήσει όλους τους αντιπάλους μας σε αυτή. Ωστόσο, πιστεύω και πως εκτός έδρας έχουμε παίξει αρκετά καλά. Ελπίζω στη συνεχεία να πάρουμε και ματς εκτός έδρας».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που βρήκε στον Αστέρα:

«Όλοι ξέρουμε πως στον Αστέρα κανενός ποδοσφαιριστή δεν του λείπει τίποτα. Από το οικονομικό κομμάτι μέχρι τις εγκαταστάσεις και πιστεύω πως η ομάδα μέσα από αυτά μπορεί να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα».

Για την απουσία του κόσμου στα εντός έδρας ματς:

«Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν αγωνιζόμουν στον Εργοτέλη. Είναι κάτι που με προβληματίζει, αφού ο κόσμος δεν έρχεται, πάρα τις επιτυχίες που έχει η ομάδα».

Για το επόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος και φαίνεται πως έχει γίνει καλή δουλεία εκεί. Εδώ που έχουμε φτάσει το μόνο πράγμα που σκεπτόμαστε είναι οι υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Οτιδήποτε άλλο έκτος από τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι αποτυχία».

Για το αν ο Αστέρας πρέπει να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο:

«Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί να είναι στην τετράδα του πρωταθλήματος. Αν χρειάζεται μεταγραφές θα το κρίνει ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου».

Για την προσαρμογή του στην Τρίπολη:

«Στην αρχή ήταν δύσκολο, καθώς η Τρίπολη δεν έχει καμία σχέση με το Ηράκλειο. Ωστόσο, η οικογένειά μου είναι πολύ σημαντική για εμένα, καθώς μου έχει σταθεί δίπλα μου. Είναι η πρώτη φορά που έφυγα από το Ηράκλειο. Ωστόσο, πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή και πλέον έχω προσαρμοστεί εντελώς».

Κοιτάζει μπροστά με Επστάιν 

20/11/2012

Κοιτάζει μπροστά με Επστάιν 
Ο Ατρόμητος έχασε με κάτω τα χέρια από τον Αστέρα Τρίπολης (3-0), αλλά δεν μπορεί να στέκεται άλλο σε αυτή την ήττα που έριξε αρκετά το ηθικό των Περιστεριωτών.

Μοναδικός στόχος πλέον είναι η νίκη στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, για το οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντένις Επστάιν.

Ο Γερμανός ακραίος, μπήκε από σήμερα στην προετοιμασία, αφού ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στη μέση (αιμάτωμα), τραυματισμό που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (όγδοη αγωνιστική).

Αποθεραπεία ακολούθησαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίπολης ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Απών από το σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη, θα είναι ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Στη ίδια μοίρα και ο αρχηγός Γιάννης Σκόνδρας, για τον οποίο θα αποφασιστεί αύριο από ποιο ματς θα λείψει.

Αποχαιρέτησε ο Χατζηνικολάου 

20/11/2012

Αποχαιρέτησε ο Χατζηνικολάου 
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πλατανιά και την θέση του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πήρε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο 47χρονος τεχνικός βρέθηκε για τελευταία φορά στην εγκαταστάσεις του Μάλεμε την Τρίτη για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του και όλους όσους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα στον σύλλογο των Χανίων.

Ο Χατζηνικολάου εμφανώς συγκινημένος αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας, τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Η Λίγκα αμάρτησε για τη… μαμά της» 

20/11/2012

«Η Λίγκα αμάρτησε για τη… μαμά της» 
Με κατάθεση ενστάσεων για παράνομη σύνθεση, εκατέρωθεν νομικά επιχειρήματα και ένταση μεταξύ της έδρας και του δικηγόρου του Παναθηναϊκού, εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή της «πράσινης» ΠΑΕ κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να αυξήσει τις ομάδες σε 18 για την επόμενη περίοδο.

«Δεν πάμε στα πολιτικά δικαστήρια γιατί φοβόμαστε μην μας κάνουν ντα-ντα. Αν μας απορρίψετε, θα το εξετάσουμε», τόνισε η πλευρά του Παναθηναϊκού, που υποστήριξε ότι η λίγκα παρανόμησε για λογαριασμό της… «μαμάς ΕΠΟ».

Εντός δύο εβδομάδων η απόφαση.

Διαπιστώνοντας ότι η ένσταση που είχε καταθέσει την πρώτη φορά (όταν και είχε δοθεί αναβολή) για τη σύνθεση του δικαστηρίου, δεν ικανοποιήθηκε και η υπόθεση θα εκδικαζόταν από τα ίδια πρόσωπα, ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», Γιάννης Κάρμης κατέθεσε εκ νέου ένσταση περί μη νόμιμης συγκρότησης και κακής σύνθεσης. Τη σύνθεση του Διαιτητικού, αποτελούσαν ο πρόεδρος, Μενέλαος Πινάκουλας, για τη Σούπερ Λίγκα ήταν ο νομικός της σύμβουλος, Γιάννης Οικονομάκης, ενώ για την πλευρά του Παναθηναϊκού είχε διοριστεί ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

Ο Γιάννης Κάρμης σχολίασε: «Η θητεία των μελών του οργάνου έχει λήξει και η παράταση που δόθηκε στη θητεία, δεν νομιμοποιεί τη συγκρότηση του οργάνου. Επίσης η επιλογή των Διαιτητών (σ.σ. δικαστών-μελών του Διαιτητικού) δεν έγινε από τον πίνακα, όπως προβλέπει ο κανονισμός».
Στο σημείο αυτό αντέδρασε έντονα ο κ. Πινάκουλας, φωνάζοντας: «Αλλάξτε ύφος, είναι πολύ υποτιμητικό προς εμάς. Δεν δέχομαι κριτική για τα μέλη του Δικαστηρίου». Αφού επικράτησε ένταση για ένα-δυο λεπτά, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού συνέχισε: "Στην απόφαση της Σούπερ Λίγκας περί αναδιάρθρωσης, συμμετείχαν ο κ. Οικονομάκης και ο κ. Κοντοβαζαινίτης που θα μας δικάσουν. Αυτό από μόνο του δείχνει το κώλυμα που μπορεί να υπάρχει στη σύνθεση. Θέλαμε ένα ανεξάρτητο και αμερόληπτο όργανο. Δυστυχώς, το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ δεν εφαρμόζει το καταστατικό και το λέμε με θλίψη».

Επί της ουσίας της υπόθεσης, ο κ. Κάρμης σημείωσε: «Παραφράζω το γνωστό… “αμάρτησα για το παιδί μου” και λέω ότι η Σούπερ Λίγκα αμάρτησε για τη μαμά της (σ.σ. ΕΠΟ). Ο ίδιος ο κ. Οικονομάκης είχε πει στο Δ.Σ. της λίγκας ότι ακόμα και αν είναι παράνομη η αναδιάρθρωση, πρέπει να την κάνουμε γιατί μας το είπε η ΕΠΟ. Η ΕΠΟ όμως το ζητούσε μόνο από τη Football League, όχι από εμάς. Επίσης, η προσφυγή μας δεν είναι εκπρόθεσμη, όπως ισχυρίζεται η Σούπερ Λίγκα, αλλά έγινε εντός 48ώρου. Έχει παρεξηγηθεί το αυτοδιοίκητο, που πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες που η ΕΠΟ έχει υποβάλλει στον εαυτό της και οφείλει να τηρεί. Η ΕΠΟ δεν απευθύνθηκε ποτέ στη Σούπερ Λίγκα, παρά μόνο στη Football League για την Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Η τροποποίηση της προκήρυξης ήταν παράνομη. Είναι σαφές στους κανονισμούς. Έπρεπε να υπάρχει ομοφωνία».

Για λογαριασμό της Σούπερ Λίγκας, αγόρευσε ο δικηγόρος, Γιάννης Καραμηνάς: «Η προσφυγή είναι εκπρόθεσμη γιατί πρωτοκολλήθηκε την τρίτη ημέρα. Η σύνθεση του Δικαστηρίου είναι νόμιμη γιατί έχει παράταση η θητεία της. Επίσης, δεν υπάρχει έννομο συμφέρον στον Παναθηναϊκό. Δεν αρκεί που είναι μέλος του συνεταιρισμού. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να έχει και ένα βαθμολογικό συμφέρον. Η Σούπερ Λίγκα εφήρμοσε υποχρεωτικά την απόφαση την απόφαση της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση. Πήρε μια απόλυτα σύννομη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προσβάλει την απόφαση της ΕΠΟ, όχι της λίγκας».

Ο Γιάννης Κάρμης επανήλθε επιθετικά: «Δεν πάμε στα πολιτικά δικαστήρια γιατί φοβόμαστε μην μας κάνουν ντα-ντα. Αλλιώς δεν θα ερχόμασταν εδώ. Αν μας απορρίψετε όμως, θα εξετάσουμε και αυτό το ενδεχόμενο. Το φετινό πρωτάθλημα διεξάγεται αυτή τη στιγμή χωρίς εγκεκριμένη προκήρυξη».

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναμένεται εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.

Γλυκιά… προπόνηση 

20/11/2012

Γλυκιά… προπόνηση
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης το νεαρό ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Στέργιο Χατζηκοσμά.

Ο Ροδίτης μεσοεπιθετικός την περασμένη Κυριακή είχε τα γενέθλιά του και, έτσι, οι συμπαίκτες του, έστω και δύο μέρες αργότερα, του ετοίμασαν μία μικρή γιορτή στα αποδυτήρια, με τα πειράγματα για τον 20χρονο (πλέον) παίκτη να δίνουν και να παίρνουν.

Κατά τα άλλα, ο Νίκος Αναστόπουλος για την Τρίτη είχε διπλό πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του. Εκείνη που έγινε το πρωί, περιελάμβανε ασκήσεις εκγύμνασης στο γυμναστήριο, ενώ σε αυτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έδωσαν έμφαση στα τελειώματα των φάσεων και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Από τις δυο προπονήσεις, έλειπαν οι τραυματίες Λάζαρος Χαριτωνίδης και Χρήστος Μπούρμπος, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους, ακολούθησαν οι Μιχάλης Αγριμάκης και Αλέξης Περογαμβράκης.

Κρίνεται του Καπετάνου 

20/11/2012

Κρίνεται του Καπετάνου
Από αύριο σε αύριο πάει η συμμετοχή του Κώστα Καπετάνου σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο 28χρονος μέσος του Άρη έκανε θεραπεία (και) την Τρίτη, καθώς ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Κάπε» είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον προπονητή των Θεσσαλονικέων, Νίκο Πασσιαλή εν όψει της προετοιμασίας της ομάδας του για το ματς με τον Πανθρακικό.

Βέβαια, υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των «κίτρινων» πως την Τετάρτη ο Καπετάνος θα έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και θα ενσωματωθεί κανονικά στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κατά τα άλλα, στην Κομοτηνή δεν θα ταξιδέψει ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ από την άλλη επανέρχεται στις υποχρεώσεις του Άρη ο Γιάννης Γκέσιος, ο οποίος εξέτινε την ποινή του στο παιχνίδι με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

ΑΕΚ… για βραβεία 

20/11/2012

ΑΕΚ… για βραβεία 
Η πορεία της ΑΕΚ μέχρι την Κυριακή την έκανε να μοιάζει υποψήφια για τη… λέξη που ούτε να ψιθυρίζουν δεν θέλουν στην «Ένωση» (υποβιβασμό).

Η επιβλητική νίκη της όμως στη Βέροια με 4-0 και η εξαιρετική εμφάνιση που τη συνόδεψε δεν βοήθησε μόνο την ίδια να πάρει τα πάνω της.

Είναι πιθανό να βοηθήσει και δυο από τους παίκτες της να αποσπάσουν τα βραβεία της 11ης αγωνιστικής στο σχετικό διαγωνισμό της NOVA και της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο λοιπόν (που ήταν και πάλι εξαιρετικός και από ενέργειες του οποίου ξεκίνησαν τα δυο από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ) είναι υποψήφιος για τον τίτλο του «MVP» της αγωνιστικής, μαζί με τον Σισοκό του Παναθηναϊκού και τον Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το όμορφο γκολ του Φούντα, δε, είναι υποψήφιο για το βραβείο «Best Goal», μαζί με αυτό του Ροτζέριο του Λεβαδειακού στο ματς με τον ΟΦΗ και εκείνο του Ζέκα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Αρχίζει το rotation ο Ρότσα 

20/11/2012

Αρχίζει το rotation ο Ρότσα
Τα πολλά παιχνίδια που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι τα Χριστούγεννα, αναγκάζουν τον Ρότσα να αρχίσει από τώρα τις αλλαγές στην αρχική σύνθεση της ομάδας του, ούτως ώστε οι «πράσινοι» να παρουσιάζονται «φρεσκαρισμένοι» στα ματς αυτά.

Από τρεις έως και πέντε ποδοσφαιριστές θα είναι διαφορετικοί στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση της Πέμπτης (20:00 sport-fm.gr) με την Μάριμπορ, συγκριτικά με αυτούς που ξεκίνησε ο Αργεντινός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, οι Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Φορναρόλι, Χουχούμης, Λαγός και Χριστοδουλόπουλος εάν ξεπεράσει τον τραυματισμό του διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Καρνέζης δεν πρόκειται να βγει από την ενδεκάδα, αφού είναι σε παρατεταμένη περίοδο φόρμας και δεν υπάρχει κόπωση αφού είναι τερματοφύλακας. Στην άμυνα όμως, θα υπάρξουν και οι περισσότερες αλλαγές. Ο Μαρίνος θα είναι το δεξί μπακ στη θέση του Σεϊταρίδη, ο Τριανταφυλλόπουλος θα είναι το ένα στόπερ αντι του Βελάσκες, ο Βύντρα θα παραμείνει στη θέση του σαν κεντρικός αμυντικός και οι Χουχούμης-Σπυρόπουλος είναι οι δύο υποψήφιο για την θέση του αριστερού μπακ.

Στο κέντρο, οι Βιτόλο, Ζέκα και Σισοκό είναι και πάλι η επικρατέστερη τριάδα μετά την εξαιρετική τους χημεία στο ματς με τον «δικέφαλο του Βορρά» αν και οι Λαγός, Φουρλάνος θα παλέψουν για μία θέση με πιθανότερο, κάποιος εκ των δύο να ξεκουράσει κατά την διάρκεια έναν της βασικής τριάδας.

Στην τριάδα της επίθεσης, οι Μαυρίας, Κουίνσι θα είναι και πάλι στις πτέρυγες, εκτός αν την Τετάρτη προπονηθεί κανονικά ο Χριστοδουλόπουλος και πάρει την θέση του Γκανέζου. Στην κορυφή, ο Πετρόπουλος με τον Τοτσέ διεκδικούν την θέση επί ίσοις όροις. Ακόμη ένα σενάριο, λέει, πως ο Ρότσα μπορεί να επιλέξει το 4-4-2. Σε αυτή την περίπτωση, ο Φορναρόλι θα πάρει την θέση του Κουίνσι σαν περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον φορ που θα χρησιμοποιήσει ο Αργεντινός. Και στα άκρα, θα πάιξουν οι Μαυρίας, Σισοκό.

Ξαφνικό πρόβλημα με Ηλιάδη 

20/11/2012

Ξαφνικό πρόβλημα με Ηλιάδη
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια θα κάνει ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (20/11) ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής (25/11) απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά» είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης ο προπονητής των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, είδε τους Ανέστη Αγρίτη, Γιώργο Μπάρκογλου και Δημήτρο Κοντοδήμο να κάνουν ελαφρύ τρέξιμο. Ωστόσο, η κατάσταση και των τριών ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμάται καθημερινά, προκειμένου να διαπιστώνεται η πρόοδος στον τραυματισμό του κάθε παίκτη.

Θρήνος για νεαρό ποδοσφαιριστή του Πλατανιά 

20/11/2012

Θρήνος για νεαρό ποδοσφαιριστή του Πλατανιά
Στη θλιψη έχει βυθιστεί από το απόγευμα της Τρίτης ο Πλατανιάς, λόγω του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ζαχαρία Καραντωνάκη.

Ο 16χρονος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του νεαρού αθλητή της, Ζαχαρία Καραντωνάκη, σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο τραγικός χαμός του 16χρονου Ζαχαρία, ενός παιδιού γεμάτου ζωή, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, και όνειρα, αποτελεί τεράστια απώλεια για την τοπική μας κοινωνία, αλλά και ειδικότερα για την ποδοσφαιρική “οικογένεια” του Πλατανιά, σημαντικό μέλος της οποίας ήταν (στην ομάδα Κ 17) ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκέπασε».

Δεν ανησυχούν με Ολαϊτάν 

20/11/2012

Δεν ανησυχούν με Ολαϊτάν
Μπορεί ο Ολαϊτάν να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, ωστόσο στις τάξεις της Βέροιας είναι ξεκάθαροι ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν πρόκειται να του στερήσει τη συμμετοχή του στο ματς με την Κέρκυρα.

Σήμερα, το «μενού» περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Στην απογευματινή, ο Ολαϊτάν ένιωσε ενοχλήσεις στους δικεφάλους και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου έκρινε σκόπιμο ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός να μην προπονηθεί.

Βέβαια την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και πάλι, αφότου ξεκουραστεί. Κατά τα άλλα, «παρέα» στον Ολαϊτάν έκανε και ο Τόμας, με τον τελευταίο να πονάει εξίσου στους δικεφάλους.

Μετατέθηκε η συνάντηση 

20/11/2012

Μετατέθηκε η συνάντηση
Σε συνέχεια των επαφών της με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, η διοικούσα επιτροπή στον Άρη επρόκειτο σήμερα να συναντηθεί με τους έμπειρους και πιο παλιούς Έλληνες στην ομάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση με τους Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Καζναφέρη και Καπετάνο.

Μια συνάντηση όμως που μετατέθηκε για την Τετάρτη.

Ο λόγος ήταν η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης και κάποιες υποχρεώσεις ορισμένων εξ αυτών.

Έτσι θα μιλήσουν αύριο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και το πώς θα αντιστραφεί το κλίμα.

Να σημειωθεί πως για τον ίδιο λόγο έχει προηγηθεί συνάντηση με τους ξένους της ομάδας (Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο).

Μπακασέτας: «Τώρα νίκη με Πανιώνιο» 

21/11/2012

Μπακασέτας: «Τώρα νίκη με Πανιώνιο»
Μετά από τη νίκη με τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης στοχεύει σε άλλη νίκη επί του Πανιωνίου… Αυτό επεσήμανε ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. «Να καθιερωθώ και να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό», τόνισε ο νεαρός άσος της ομάδας της Τρίπολης

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα:

-για τη στάση της ομάδας σε αυτόν:
«Η ομάδα έχει δείξει πίστη στο πρόσωπο σε εμένα και στον Κουρμπέλη. Πάντα είναι δίπλα μας η ομάδα και μας στηρίζει. Είναι προτιμότερο να είναι με μια ομάδα υγιή που σου προσφέρει. Αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα. Γιατί και ένας παίκτης μπορεί να παίζει στην ΑΕΚ και να πάρει όλα τα παιχνίδια και να πάει καλά. Όμως εγώ πιστεύω ότι ο Αστέρας είναι η ιδανική ομάδα να ξεκινήσει κάποιος νέος. Έχω πάρει ευκαιρίες. Κάποιες τις εκμεταλλεύτηκα άλλες όχι. Περιμένω την άλλη ευκαιρία για να την πιάσω από τα μαλλιά».

-για τη θέση του:
«Οι δύο θέσεις που πιστεύω ότι μπορώ να παίξω είναι σέντερ φορ και πίσω του»

-εάν τον βοηθά η παρουσία καλών παικτών στην ίδια θέση με αυτόν:
«Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και φαίνεται. Αυτό είναι καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Εμείς οι νεαροί μπορούμε να πάρουμε πράγματα και μας υποχρεώνει να δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε».

-για το μυστικό του αήττητου στην Τρίπολη:
«Έχουμε δώσει βάρος στην άμυνα και η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά. Έχουμε δεχθεί λίγα γκολ και στην επίθεση έχουμε παίκτες να σκοράρουν εύκολα.

-με ποιον συνεργάζεται καλύτερα:
«Με τον Φραγκουλάκη βρισκόμαστε πολύ καλά. Αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω την ποιότητα αλλά και τη συνεργασία με τους άλλους παίκτες».

-για τα σχέδιά του:
«Θέλω να κάνω εμφανίσεις με την ομάδα μου. Να καθιερωθώ στον Αστέρα και στις Εθνικές ομάδες και να καταφέρω να πάρω μια μεταγραφή στο εξωτερικό».

-διαφορές με τον περσινό Αστέρα:
«Είναι σημαντικό ότι η ομάδα έμεινε σχεδόν η ίδια και έχει έρθει η βελτίωση. Σημαντικό είναι πως και έχει πέσει το επίπεδο στο πρωτάθλημα.

-τον στόχο της ομάδας:
«Στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι-οφ».

-για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Είναι μια ομάδα έκπληξη. Παίζουν νεαροί παίκτες. Είναι υπολογίσιμη ομάδα. Μόνος στόχος είναι η νίκη και νομίζω ότι θα την κατακτήσουμε».

Πρέπει να μπει χρήμα 

21/11/2012

Πρέπει να μπει χρήμα
Μέσω νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και ενδεχομένως δανείου ψάχνει ο Γιάννης Αλαφούζος τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να βγει ο Παναθηναϊκός από το οικονομικό αδιέξοδο. Ο ίδιος ο Έλληνας επιχειρηματίας πιθανότατα θα μπει εγγυητής, αφού άλλη λύση δεν φαίνεται να υπάρχει, ενώ θα προσπαθήσει να βρει συμπαίκτες ή τουλάχιστον υποστηρικτές μιας και αντιλαμβάνεται πως η μη εξεύρεση λύσης κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα και την προσπάθεια που γίνεται στο αγωνιστικό σκέλος.

Οι όποιες αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου για αναζήτηση ρευστού θα ξεκινήσουν μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Μετά το σχηματισμό διοίκησης θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, με το «καλάθι» πάντως να είναι μικρό αφού από τις προηγούμενες αντίστοιχες απόπειρες και με δεδομένο το ότι δεν έχουν υπάρξει ιδιαίτερες αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον, δεν αναμένεται να συγκεντρωθούν περισσότερα από 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Το χρηματοδοτικό κενό (για να μιλήσουμε και με όρους της εποχής…) θα πρέπει με κάποιο τρόπο να καλυφθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε να βγουν μπροστά επιχειρηματίες που αγαπούν το «τριφύλλι» και είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη –είδος που σπανίζει στις μέρες μας δηλαδή, είτε μέσω δανείου.

Σε αυτήν τη δεύτερη περίπτωση υπάρχει ένα αγκάθι το οποίο ανέλυσε και ο κ. Αλαφούζος σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιουσιακά στοιχεία κι επομένως μόνη λύση είναι αυτό να συμβεί με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ να μπαίνει εγγυητής και να προσπαθεί να πείσει κι άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς να κάνουν το ίδιο.

Κύκλοι της ΠΑΕ διέψευσαν σενάρια που έκαναν λόγο για δάνειο ύψους 21 εκατ. ευρώ, φαίνεται όμως πως η προοπτική του δανεισμού (ίσως όχι για τόσο μεγάλο ποσό) είναι μία από τις σκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου, αφού γνωρίζει καλά πως μόνο με τα λόγια δεν γεμίζουν τα ταμεία.

Εν αναμονή Σαββίδη στην Τούμπα 

21/11/2012

Εν αναμονή Σαββίδη στην Τούμπα 
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η επικείμενη έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Όπως γράφει η SportDay, το προσωπικό e-mail του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πήρε... φωτιά, αφού αρκετοί συνεργάτες του το... βομβαρδίζουν προκειμένου να μάθουν τι ακριβώς σκέφτεται να κάνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ποιες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει άμεσα να γίνουν για να μείνει στο παρελθόν η αγωνιστική «κοιλιά», είτε μέσω των μεταγραφών είτε μέσω άλλης διαδικασίας.

Οπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, αρκετά μέτωπα είναι ανοιχτά και ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύσεις είναι ο ομογενής επιχειρηματίας. Στα χέρια του Σαββίδη βρίσκεται η έκθεση Γκέρμαν Σιστιακόφ, ο οποίος συνέλεξε στοιχεία για ολόκληρη τη λειτουργία του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό όσο και διοικητικό επίπεδο.

Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί από τον Ρώσο μάνατζερ για τις ενισχύσεις που χρειάζεται η ομάδα και τις κινήσεις που χρειάζεται να κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την γενικότερη λειτουργία της.

Ηγέτης μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο 

21/11/2012

Ηγέτης μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο
Από την πρώτη στιγμή που πάτησε στα ελληνικά γήπεδα ο Νταβίντ Αγάνθο έδειξε πως μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη του Άρη.

Ο Ισπανός όμως, έχει τέτοια προσωπικότητα που δεν θα του επέτρεπε να «κρυφτεί» ούτε εκτός αγωνιστικών χώρων και τώρα που οι καταστάσεις δυσκόλεψαν, βγήκε μπροστά προσπαθώντας να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του.

Ο 31 ετών επιθετικός μίλησε σαν ηγέτης στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» αναλαμβάνοντας έναν ρόλο συμβουλευτικό ιδίως προς τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Αν και είμαι λίγο καιρό εδώ, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ το Σάββατο. Σας νοιώθω σαν την οικογένειά μου και γι αυτό ζήτησα από τους αρχηγούς να σας μιλήσω. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Οφείλουμε να δουλέψουμε καλύτερα στις προπονήσεις, να έχουμε κοινό στόχο διότι διαθέτουμε ποιότητα και δεν δικαιούμαστε να είμαστε σε αυτήν τη θέση», ήταν τα λόγια του Ισπανού στα αποδυτήρια.

Σιγουριά για Αναστασιάδη 

21/11/2012

Σιγουριά για Αναστασιάδη 
Την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά αναμένεται να αναλάβει και επίσημα από σήμερα ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Ο 59χρονος προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση των Κρητικών μέχρι το τέλος της σεζόν και μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, αφού θα γνωρίσει τους παίκτες της νέας του ομάδα και θα καθίσει στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η έλευση του έμπειρου τεχνικού βρίσκει την ομάδα σε περίοδο κρίσης, όμως οι διοικούντες παρουσιάζονται σίγουροι για τις λύσεις που μπορεί να δώσει για να την οδηγήσει στον δρόμο των επιτυχών.

Στον Πλατανιά ο Αναστασιάδης θα συναντήσει δύο παλιούς γνώριμους. Ο Φώτης Κηπουρός (φωτό) θα ένιωσε ανακουφισμένος όταν έμαθε για την πρόσληψη του 59χρονου παίκτη, αφού εκείνος ήταν που πέρυσι τον έβγαλε από την αφάνεια στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον έκανε βασικό πρωταγωνιστή της πορείας των Ηπειρωτών προς τη σωτηρία. Ο έτερος παλιός γνώριμος είναι ο Πέτρος Κανακούδης, με τον οποίο συνεργάστηκε πριν από μια δεκαετία στον ΠΑΟΚ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου