ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αυξάνεται η πίεση στον Χαλίλχοτζιτς

Αυξάνεται η πίεση στον Χαλίλχοτζιτς

Ο Τζαμέλ Αμπντούν συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι Αλγερινοί ολοένα και πιέζουν τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να τον συμπεριλάβει στην Εθνική ομάδα.
Στις αρχές του Γενάρη το 2013 ξεκινά το Copa Africa και η πίεση των Αλγερινών προς τον τεχνικό της Εθνικής τους ομάδας γίνεται συνέχεια μεγαλύτερη. Αιτία... πονοκεφάλου για τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί εδώ και καιρό ο Τζαμέλ Αμπντούν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Βόσνιος τεχνικός δεν δείχνει να πείθεται από τις επιδόσεις του 26χρονου εξτρέμ των Πειραιωτών, ωστόσο οι 6 ασίστ σε 11 ματς πρωταθλήματος δεν περνάνε απαρατήρητες από τον Τύπο της Αλγερίας που σύσσωμος τάσσεται υπέρ της κλήσης του Αμπντούν στην Εθνική ομάδα.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "www.liberte-algerie.com" με τίτλο: "Ο Βαχίντ θέλει ενίσχυση και ο Αμπντούν είναι... εκεί".

"Πραγματοποιεί πολύ καλά παιχνίδια με την ομάδα του στην Ελλάδα. Ο μέσος του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν έδωσε έναν λόγο στους φίλους της ομάδας που κρέμασαν πανό στο φιλικό της Αλγερίας με αντίπαλο τη Βοσνία.

Απέδειξε ξανά πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ικανός να δώσει λύσεις στον Χαλίλχοτζιτς. Είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και ήταν ένας από τους πρωτομάστορες της νίκης με 2-0. Ήταν πίσω από το δεύτερο γκολ, καθώς εκτέλεσε το κόρνερ με το οποίο συμπαίκτης του δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο στο ελληνικό πρωτάθλημα", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να δέχεται διαρκώς πιέσεις για την κλήση του Αμπντούν στην Εθνική Αλγερίας.

Παράλληλα υπάρχει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "www.sports.fr", όπου γίνεται ειδική μνεία στον Ολυμπιακό και την παράσταση για ένα ρόλο που έχει μετατρέψει το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ξεχωριστή αναφορά υπάρχει για τον Τζαμέλ Αμπντούν.

"Ο Ολυμπιακός απογειώθηκε, είναι μόνος του στον κόσμο. Το Σάββατο οι Πειραιώτες απέσπασαν τη 10η νίκη τους μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας για την 11η αγωνιστική. Ο Τζαμέλ Αμπντούν και οι συμπαίκτες του, μάλιστα, έλαβαν ευχάριστα νέα από τον Παναθηναϊκό, τον αντίπαλό τους, που επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ.

Οι αντίπαλοι της Μονπελιέ στο Champions League συνέχισαν την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία τους στη Superleague και... συνεχίζουν", αναφέρεται με νόημα στο εν λόγω κείμενο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου