ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Σκέψη για Σπυρόπουλο

Σκέψη για Σπυρόπουλο

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος κερδίζει έδαφος και είναι πιθανό να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό τον ερχόμενο Γενάρη
Την ενίσχυση στην θέση του δεξιού μπακ αναζητά ο Ολυμπιακός την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι Πειραιώτες εξετάζουν μία λύση που θα είναι αξιόπιστη και θα πρόκειται για ένα παίκτη με μέλλον και προοπτική.William Hill | Κάνε κατάθεση €50 και παίξε στοίχημα με €100 με τον κωδικό EL100
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρομήτου είναι το φαβορί για να καλύψει την συγκεκριμένη θέση.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ο "Γαύρος", εκτός από τον αμυντικό της ομάδας του Ατρομήτου και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του Πανιωνίου κερδίζει έδαφος και είναι πιθανόν να αποκτηθεί.

Ο 20χρονος αμυντικός των "κυανέρυθρων" έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ομάδα κερδίζοντας την θέση του βασικού στον Πανιώνιο.

Πηγές του Ολυμπιακού αναφέρονται με πολύ καλά λόγια στον ταλαντούχο νεαρό άσο και η παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας δείχνει ότι αξίζει προσοχής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης με σκοπό να μάθουν τις απαιτήσεις των "κυανέρυθρων".

Όσον αφορά το θέμα του Σκόνδρα είναι "κολλημένο" και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη καθώς η ομάδα του Ατρόμητου δεν παραχωρεί τον παίκτη με βάση του όρους που θέλει ο Ολυμπιακός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου