ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Κακοί στην επανάληψη"

Ζαρντίμ: "Κακοί στην επανάληψη"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο με τη Σάλκε, υποστήριξε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και τόνισε πως θέλει να δει τον Ολυμπιακό να παίζει καλό ποδόσφαιρο στο τελευταίο ματς των ομίλων κόντρα στην Άρσεναλ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σάλκε:
Τι ήταν αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα; Θεωρείτε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο για την ομάδα σας;

"Στο ποδόσφαιρο κάθε αποτέλεσμα είναι πάντοτε δίκαιο. Σήμερα όσον αφορά στην στρατηγική και την συμπεριφορά μας, είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί, η Σάλκε μπήκε πιο δυνατά, δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς χάσαμε τον έλεγχο για 20 λεπτά. Μετά βελτιωθήκαμε και τη στιγμή που βελτιωθήκαμε, δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Μπορείτε μας πείτε τι σας μένει από την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League; Πήρατε την πρόκριση στο Europa League, αλλά γενικότερα από την μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού, τι σας έχει μείνει;

"Δυστυχώς δεν πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, να περάσουμε στο Champions League. Καταφέραμε τον δεύτερο στόχο, αφού προκριθήκαμε στο Europa. Στο ματς με την Άρσεναλ θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση να παίξουμε ένα απολαυστικό ποδόσφαιρο, ώστε να το διασκεδάσει και ο κόσμος και φυσικά για να τελειώσουμε με εννιά βαθμούς στον όμιλο".

Μπορούσατε να ρισκάρετε περισσότερο από τον πάγκο για να φύγει με το διπλό η ομάδα σας απόψε;

"Δυστυχώς το γκολ το δεχτήκαμε, τη στιγμή που είχαμε αλλάξει λίγο τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σε αυτή τη διοργάνωση, όταν χάνεις την ισορροπία σου το πληρώνεις συνήθως. Με την αλλαγή του Φουστέρ και την είσοδο του Ραφίκ, προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά εκείνη τη στιγμή δεχτήκαμε και το γκολ"

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου