ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Έφτασαν στην Κολωνία και πάνε Γκελζενκίρχεν

Έφτασαν στην Κολωνία και πάνε Γκελζενκίρχεν

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο αεροδρόμιο της Κολωνίας και κατευθύνθηκε στο Γκελζενκίρχεν, πόλη που εδρεύει η Σάλκε. Το απόγευμα θα προπονηθεί στη "Veltins Arena".
Στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στον αεροδρόμιο της Κολωνίας, με την πτήση να είναι ήρεμη και να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Με το που έφτασαν στη Γερμανία οι ερυθρόλευκοι, πήραν τις αποσκευές τους και κατευθύνθηκαν στο πούλμαν, ώστε να εγκατασταθούν σε ξενοδοχείο της πόλης Έσεν, το οποίο βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από την πόλη Γκελζενκίρχεν, πόλη στην οποία εδρεύει η ομάδα της Σάλκε.  Το απόγευμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (το πιθανότερο ένας εκ των Κώστα Μήτρογλου και Χοσέ Χολέμπας) θα μιλήσουν στους Έλληνες και Γερμανούς εκπροσώπους του Τύπου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση προετοιμασίας των Πειραιωτών ενόψει Σάλκε. Οι Πειραιώτες θα έχουν μία πρώτη επαφή με την υπερσύγχρονη "Veltins Arena", η αποτελεί ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά γήπεδα στην Ευρώπη (φτιάχτηκε το 2001). Η χωρητικότητα της φτάνει τους 61.673 θεατές και το στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Δείτε φωτογραφίες από την έδρα της Σάλκε:









www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου