ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Γκέκος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα"

Γκέκος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα"

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Μηνάς Γκέκος, τόνισε ότι θέλει οι παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, το μεσημέρι της Κυριακής (25/11, 13:00).
Δηλώσεις για το παιχνίδι Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, έκανε και ο γκαρντ των γηπεδούχων, Γιώργος Καλαϊτζής.
"Ξέρουμε πολύ καλά με ποιον παίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης και έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από μας", δήλωσε ο Γκέκος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

"Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι".

Καλαϊτζής: "Να παρακολουθήσει ο κόσμος ένα καλό ματς"

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαϊτζής δήλωσε: "Η δική μας ομάδα θα πρέπει να χειριστεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά κέρδη. Εκ των πραγμάτων η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα είναι καλό για το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να έρθει την ομάδα μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Είναι ευκαιρία να μας συμπαρασταθούν και να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου