ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μοιραίος; Σε καμία περίπτωση!

Μοιραίος; Σε καμία περίπτωση!

Η μοναδική λάθος εκτίμηση του Ρόι Κάρολ στο ματς με τη Σάλκε κατέληξε σε γκολ για τους γηπεδούχους, το οποίο έμελλε να κρίνει και την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Ωστόσο ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά έχοντας σώσει αρκετές φορές την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
Το ρολόι του "Veltins Arena" σημαδεύει το 77ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σάλκε και τον Ολυμπιακό. Ο Κρίστιαν Φουχς δοκιμάζει από πολύ μακριά να απειλήσει την εστία των ερυθρολεύκων, εξαπολύοντας ένα ισχυρό σουτ με το αριστερό. Ο Ρόι Κάρολ κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και η μπάλα καταλήγει χαμηλά στην αριστερή γωνία του τέρματος του.
Το γκολ του Αυστριακού διεθνή αμυντικού είναι αυτό που εντέλει θα κρίνει και την τελική έκβαση της αναμέτρησης υπέρ της Σάλκε. Θα μπορούσε κανείς να υποδείξει τον Ρόι Κάρολ ως υπαίτιο της ήττας του Ολυμπιακού; Σε καμία περίπτωση!

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ είχε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους "βασιλικούς μπλε" και είναι πολλές οι περιπτώσεις που έσωσε τον Ολυμπιακό και την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 23' σε εκτέλεση φάουλ του Φουχς, στο 57' σε βαθιά μπαλιά στον Τζόουνς, στο 83' σε τετ - α - τετ με τον Ντράξλερ, στο 86' απέναντι στον Χούντελααρ και στο 92' σε τετ - α - τετ με τον Πούκι, ο Κάρολ είχε πέντε σπουδαίες επεμβάσεις ενώ κάμποσες φορές ακόμη βγήκε σωστά από την εστία του μπλοκάροντας σταθερά.

Μάλιστα ο 35χρονος γκολκίπερ δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε τις φωνές στους αμυντικούς του προκειμένου να τους "ξυπνήσει" ή να τους ζητήσει να έχουν πιο σωστές αποφάσεις. Χαρακτηριστική η φάση στο 4ο μόλις λεπτό, όταν ο Μοδέστο ενήργησε σαν πρωτάρης και εκτέλεσε βιαστικά και με λάθος τρόπο ένα οφσάιντ με αποτέλεσμα η Σάλκε να φτάσει κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος πολύ νωρίς στο ματς.

Ο Κάρολ, έχοντας σαν κύριο προσόν του να καθοδηγεί την άμυνα του ανά πάσα στιγμή μέσα στο παιχνίδι, έχει εμφανίσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο Champions League, βοηθώντας με τη σειρά του τους ερυθρόλευκους να παρουσιαστούν τουλάχιστον αξιοπρεπείς αμυντικά σε κάθε αναμέτρηση.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου