ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Με περίπου 5.000 φιλάθλους στη "Veltins Arena"

Με περίπου 5.000 φιλάθλους στη "Veltins Arena"

Στις εξέδρες της "Veltins Arena" αναμένεται να βρεθούν κοντά στους 5.000 οπαδούς του Ολυμπιακού ώστε να στηρίξουν την ομάδα. Ακόμη μία φορά δυναμικό "παρών" σε εκτός έδρας ματς.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως πάντα, φροντίζουν να ακολουθούν την ομάδα τους στα εκτός έδρας παιχνίδια, τόσο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όσο και σε ευρωπαϊκές χώρες.
Ύστερα από το δυναμικό "παρών" που έδωσαν σε Αγγλία (κόντρα στην Άρσεναλ) και Γαλλία (απέναντι στην Μονπελιέ), θα κάνουν το ίδιο και επί γερμανικού εδάφους. Το βράδυ (21:45) της Τετάρτης (21/11), λοιπόν, στον αγώνα κόντρα στη Σάλκε, στις εξέδρες της "Veltins Arena" αναμένεται να βρεθούν κοντά στους 5.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού, ώστε να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην προσπάθεια τους να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από αυτά τα 5.000 άτομα, μία μερίδα θα αποτελείται από οπαδούς του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα, ενώ θα υπάρχουν και πάρα πολλοί φίλαθλοι των ερυθρολεύκων από διάφορες γερμανικές πόλεις, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Γκελζενκίρχεν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου