ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Το πρώτο ντέρμπι στον Ολυμπιακό

Το πρώτο ντέρμπι στον Ολυμπιακό 

24/11/2012

Το πρώτο ντέρμπι στον Ολυμπιακό
Οι Νέοι του Ολυμπιακού νίκησαν με σκορ 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και ανέβηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος υποδομών με 25 πόντους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και με ωραίο σουτ του Βουτσιώτη (76’) και απευθείας φάουλ του Λεάντρο (86’) έφτασαν στο «τρίποντο».

Στο γήπεδο της Λητής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, οι Παναγιώτης Ποικιλίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Πέλκας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Κυριάκος Αλεξανδρίδης): Στρέζος, Αποστολόπουλος, Ποζατζίδης, Ιντζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου, Σαββίδης (46' Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (64' Ανδριόπουλος), Δεληγιαννίδης (64' Γεωργιάδης).

Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Χουτετσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Σιώπης Ε., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης (62' Βέργος), Γκίνο (68' Παπαδόπουλος), Λίρας. 


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου