ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ανδρεάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού»


Ανδρεάδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού»

25 Μαρτίου, 2011

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣΜέσω  του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ανδρέας Ανδρεάδης είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και κυρίως του κόσμου. Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών τόνισε ότι αν υπήρχε οικονομική ευρωστία, τα  έτσι κι αλλιώς επιτυχημένα τμήματα του συλλόγου θα πήγαιναν ακόμη καλύτερα.
Αρχικά ο αρχηγός βόλεϊ του Ολυμπιακού τόνισε:
«Δύο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν αδελφοποιηθεί βρίσκονται εδώ και τις ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνουν για εμάς. Επίσης, τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μετά όλοι μαζί θα πάμε στο μπάσκετ για να δούμε τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ για την Ευρωλίγκα. Ευελπιστώ όλες οι προσπάθειες να καρποφορήσουν και να δοθεί λύση στα προβλήματα του Ερασιτέχνη. Εμείς έχουμε πάρει Κύπελλο, σούπερ καπ, είμαστε τετράδα στο πρωτάθλημα, επιτυχίες υπάρχουν ακόμη στο πόλο, στο βόλεϊ γυναικών. Φανταστείτε πως θα πηγαίναμε αν υπήρχαν χρήματα».
Για τα συναισθήματά του σχετικά με το γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα γίνει μέσα στο Καραϊσκάκη, είπε:
«Στον Ολυμπιακό αυτό έχει ξαναγίνει, αλλά εγώ δεν το έζησα γιατί τότε έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος θα πάρω μέρος κι εγώ και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κι εμείς στο βόλεϊ».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου