ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα»

«Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα»

21.03.2011

Ο Σωτήρης Βοργιάς αποκάλυψε πως στην τρίτη περιβόητη και πιο σημαντική κασέτα  για το σκάνδαλο ακούγεται η φωνή του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει τα όσα του λένε!

«Ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα»
Στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας», ο κ. Βοργιάς τόνισε για την υπόθεση της τρίτης κασέτας: «Ανέφερα ό,τι άκουσα στο CD. Για απειλές, σπόρια, 52-48 και τα λοιπά. Είναι γνωστά αυτά. Αυτά τα άκουσα τηλεφωνικά. Με πήραν και μου είπαν άκουσε μερικά πράγματα και αν θεωρείς πως έχουν αξία, πέστα και στην εκπομπή. Μετά τα γράψανε και στα σάιτ, όπου είπαν και ονόματα. Εγώ δεν είπα για ονόματα γιατί δεν ήξερα.

Άκουσα και την κασέτα που μιλάει ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες. Η φωνή του είναι χαρακτηριστική και λένε συνέχεια «Σοφοκλή και Σοφοκλή». Του λένε να τιμωρήσει τον Δαλούκα γιατί… έφαγε έναν.. , την περιβόητη φράση που είπε την προηγούμενη εβδομάδα και ο Κούγιας.

Είναι η κασέτα που λέει ο κ. Κούγιας πως θα φύγουν πολλοί από την Ελλάδα αν παίξει στον αέρα. Ο ένας είναι καθαρά ο Πιλάβιος, για τον άλλο δεν καταλαβαίνω. Λένε μέσα για διαιτητές, πως διοικεί την ΕΠΟ και άλλα τέτοια. Είναι σίγουρα ο Πιλάβιος.

Πιστεύω καθαρά πως εμπλέκεται στην τρίτη κασέτα ο Πιλάβιος. Εγώ κατάλαβα πως τα γνώριζε. Του ανέφερε πως γνώριζε και «μείνε ήσυχος γιατί θα τον τιμωρήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου