ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τη βιογραφία του Luciano Galletti (video)

Συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τη βιογραφία του Luciano Galletti (video)


gallettiΗ πρόσφατη παρουσίαση της βιογραφίας του Luciano Galletti, στην Zaragoza, έδωσε στο ισπανικό δίκτυο «Canal Plus» την αφορμή να ετοιμάσει ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ για τον Αργεντινό πρώην άσο του Ολυμπιακού, αλλά και τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί του στην έκδοση του βιβλίου.

Ο 31χρονος «Λούτσι» εξομολογήθηκε προσωπικές καταστάσεις, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πρόβλημα στο νεφρό, που τον ανάγκασε να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια, για την «Ελληνίδα» κόρη του, Julieta, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down, καθώς και για την παιδική ηλικία του. Τότε, που «τρύπωνε» στο δωμάτιο του (επίσης ποδοσφαιριστή) πατέρα του πριν από τους εκτός έδρας αγώνες, με ειδική άδεια από τον προπονητή Carlos Bilardo.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στην Zaragoza, με την οποία είχε ζήσει τη λαμπρότερη στιγμή της καριέρας του, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ (3-2) στον τελικό του Copa Del Rey το 2004, κόντρα στη Real Madrid των »Galacticos» στο στάδιο «Montjuic» της Βαρκελώνης. Με δεδομένο μάλιστα ότι το προσωνύμιο του Galletti ήταν »Hueso» (»κόκαλο», «κοκαλιάρης») επειδή ήταν πολύ αδύνατος, ο τίτλος που επιλέχθηκε για τη βιογραφία του ήταν ο εξής: «Ο Κοκαλιάρης μέχρι το μεδούλι»
Εξίσου αξιομνημόνευτος, όμως, ήταν ο ρόλος του δημοσιογράφου Javier Hernandez που ανέλαβε να γράψει τη βιογραφία του πρώην παίκτη, ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες: Παρότι γεννήθηκε χωρίς χέρια, έμαθε να γράφει άψογα με το πόδι και ταξίδεψε σε οκτώ χώρες -ανάμεσά τους και στην Ελλάδα- προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες για τον Luciano Galletti! Ο γενναίος και αισιόδοξος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημά του, πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα…
Δείτε το συγκλονιστικό αφιέρωμα της ισπανικής τηλεόρασης στον Luciano Galletti και στον συνεργάτη – βιογράφο του:

Ρεπορτάζ για την έκδοση της βιογραφίας του... by SportenaTV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου