ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Παπανικολάου: "Πάμε για δύο νίκες μέσα στην Σιένα"

Παπανικολάου: "Πάμε για δύο νίκες μέσα στην Σιένα"(video

Τα πολλά λάθη, τα χαμένα ριμπάουντ και το άγχος ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του Ολυμπιακού από τη Σιένα στο δεύτερο ματς της προημιτελικών της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Σιένα για πάρουν, τουλάχιστον, μία νίκη, "γιατί όχι και δύο", όπως χαρακτηριστικέ σχολίασε. Δείτε το βίντεο.

Τα πολλά λάθη, τα χαμένα ριμπάουντ και το άγχος ήταν οι βασικοί λόγοι της ήττας του Ολυμπιακού από τη Σιένα στο δεύτερο ματς της προημιτελικών της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Σιένα για πάρουν, τουλάχιστον, μία νίκη, "γιατί όχι και δύο", όπως χαρακτηριστικέ σχολίασε.

Στο τι δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, ο Κώστας Παπανικολάου, σχολίασε: "Σίγουρα, δεν πήγαν πολλά πράγματα για εμάς καλά στο παιχνίδι. Κάναμε, κυρίως, πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πάθαμε ως ένα βαθμό, ό,τι έπαθε η Σιένα στο πρώτο ματς. Οι αντίπαλοι μας μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, βάλανε ορισμένα μεγάλα σουτ, αρχίσαμε μετά να αγχωνόμαστε για τον κόσμο μας, γιατί γέμισε το ΣΕΦ και θέλαμε να του δώσουμε χαρά, αλλά, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε.

Είχαμε κάνει και μία μεγάλη νίκη στο πρώτο ματς, αλλά, όλα αυτά τελείωσαν. Έχουμε μπροστά μας άλλα δύο παιχνίδια στην Σιένα και κατά πάσα πιθανότητα ένα πέμπτο ματς στην έδρα μας. Θα πάμε στην Ιταλία, έχοντας το σκεπτικό να πάρουμε, τουλάχιστον, ένα ματς εκεί μέσα, γιατί όχι και τα δύο. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε τέτοιες νίκες. Πάμε στην Σιένα για να τα δώσουμε όλα".


Στη συνέχεια ο 20χρονος φόργουορντ, υπογράμμισε: Η Σιένα δεν είναι ασήμαντη ομάδα, έχει κάνει μεγάλες νίκες και ας μην ξεχνάμε πως νίκησε μέσα στην Μαδρίτη με μεγάλη διαφορά। Έχει αποδείξει, λοιπόν, πολλές φορές πως είναι πολύ καλή ομάδα. Σήμερα μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και το πήραν. Τώρα είναι η σειρά μας ώστε να πάμε στην έδρα τους και να τους αποδείξουμε ποιος θέλει περισσότερο την πρόκριση.






www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου