ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ομπράντοβιτς: "Περήφανος...". Διαμαντίδης: "Μας πόνεσε"

Ομπράντοβιτς: "Περήφανος...". Διαμαντίδης: "Μας πόνεσε"

 Τίποτα μεμπτό δεν είχε να προσάψει στους παίκτες του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού απέφυγε να κάνει σχόλια για τη διαιτησία, αν και άφησε υπονοούμενα.
"Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τον τρόπο παίξαμε. Το σημαντικό είναι να πιστέψουμε ότι μπορούμε να έρθουμε εδώ και να νικήσουμε. Σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, αλλά έχουμε τις πιθανότητες μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς παίξαμε και η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα το δούμε το βίντεο τι ακριβώς  έγινε. Την Πέμπτη θα είναι διαφορετικό ματς. Πρέπει να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις για τους παίκτες. Εμείς σκεφτόμαστε εμείς τι κάναμε. Έχω άποψη για τους διαιτητές, αλλά θέλω να δω άλλη μία φορά το παιχνίδι. Είναι εύκολο να καταλάβει κάποια πράγματα που έγιναν, αλλά θέλω να δω το βίντεο και μετά να μιλήσω", είπε ο "Ζοτς".
Ούτε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήθελε να μιλήσει για τη διαιτησία: "Δεν νιώθω ότι με έκλεψαν. Κάναμε μια προσπάθεια, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και βγάζαμε αυτά που είχαμε δοκιμάσει. Σε ένα μικρό κομμάτι είχαμε λανθασμένες επιλογές. Στο τέλος το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε και χάσαμε από ένα άστοχο δικό μου σουτ. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Θέλω να σταθώ στην δική μας την ομάδα και σε κάποια λάθη που ίσως έκανε. Ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να περάσει την Μπαρτσελόνα. Σαφώς είμαστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που χάσαμε και τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν θέλω να πω κάτι για μένα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό. Πολλά παιδιά κάνουν πολλές δουλειές που δεν φαίνονται. Εγώ πήγα καλά αλλά έτσι είναι άλλες φορές είσαι καλός άλλες όχι. Αυτό που μετράει είναι η συνολική απόδοση και θέλουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι. Τώρα είναι πιο δύσκολα γιατί είμαστε πίσω 1-0. Ίσως ο τρόπος ο οποίος χάσαμε να μας πόνεσε, αλλά πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα".
www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου