ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ζήσης: "Αντρίκεια αντίδραση"

Ζήσης: "Αντρίκεια αντίδραση"

25, Μάρτιος 2011

Για τους παίκτες της Σιένα μεσολάβησαν δύο δύσκολες μέρες με αποδοκιμασίες και χλευαστικά σχόλια και γι' αυτό περίμεναν πως και πως τον αγώνα της Πέμπτης (24/3) ώστε να δώσουν τις απαντήσεις τους, κάτι που φάνηκε κι απ' τις δηλώσεις του Νίκου Ζήση. "Δεν έχουμε πετύχει τίποτα", σημείωσε ωστόσο ο Έλληνας γκαρντ.


Η Σιένα κατάφερε να αφήσει πίσω της το βαρύ σκορ της Τρίτης (89-41), ανασυντάχθηκε και σαν πληγωμένο θηρίο αντέδρασε και με μια καθαρή νίκη κατάφερε να φέρει τη σειρά με τον Ολυμπιακό στα ίσα (1-1).

"Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήταν μία φάση μπροστά από εμάς. Έβγαλε απίστευτη ενέργεια και δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ήμασταν τόσο κακοί" "Παίζω τόσα χρόνια μπάσκετ. Αυτό δεν το είχα ξαναζήσει. Ήταν δύο πολύ δύσκολες μέρες, για μένα, την ομάδα, για τους φιλάθλους της Σιένα. Ακούσαμε πολλά για την εμφάνισή μας αυτή, ακόμη και ο ιταλικός Τύπος που δεν ασχολείται πολύ με το μπάσκετ μάς χλεύασε", ανέφερε ο Ζήσης.

"Ο κόσμος μας ειρωνευόταν στο ΣΕΦ και είχε δίκιο με βάση την εικόνα που παρουσιάσαμε. Θέλαμε λοιπόν να αντιδράσουμε πρώτα σαν άνδρες και μετά σαν παίκτες μπάσκετ. Αυτό και κάναμε. Είμαι περήφανος με τον τρόπο που αντιδράσαμε και ο ένας βοήθησε τον άλλο να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη".

"Βέβαια δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και μεγάλο προπονητή και θα έρθει στην Ιταλία για να δώσει δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στη Σιένα", επεσήμανε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ।

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου