ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κατάσταση εκτός ορίων

Κατάσταση εκτός ορίων 

25/03/2011

Κατάσταση εκτός ορίων
«Μπαρούτι» η κατάσταση στην ΑΕΚ αφού λύση δεν διαφαίνεται σε επίπεδο οικονομικό και διοικητικό, με κανέναν από τους «ηγέτες» της ομάδας να μην δείχνει διατεθειμένος να βγει μπροστά. Αναβρασμός και στον κόσμο της «Ένωσης» με αγανακτισμένους οπαδούς να εκφράζουν την οργή τους με συλλαλητήρια και «επισκέψεις» στα Σπάτα. Τρομοκρατημένος ο Σκόκο από την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια στο σπίτι του.
Μέσα σε αυτό το κλίμα η παρούσα διοίκηση εκφράζει την αισιοδοξία της ότι η ομάδα θα εξασφαλίσει τα απαιτούμενα χρήματα και προϋποθέσεις ώστε να πάρει την περίφημη αδειοδότηση. Ο Πέτρος Παππάς, αν και σκασμένος από όσα έχουν δει τα μάτια του, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα βάλει το χέρι στην τσέπη και πλέον περιμένει από τον Νίκο Νοτιά να πράξει ανάλογα. Σε περίπτωση που δεν το κάνει (όπως δεν έγινε χθες μετά τη συνάντηση με τον Χάρη Κοσμάτο) δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ποιος θα συνδράμει.

Στο μεταξύ, αναβρασμός επικρατεί στον κόσμο της ΑΕΚ. Ορισμένοι σύνδεσμοι μάλιστα με κοινή ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους για συλλαλητήριο στις 3 Απριλίου πριν το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ πάντα υπάρχει ο φόβος… επισκέψεων στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο, την οποία η διοίκηση έσπευσε να χρεώσει στους οπαδούς, τότε έχουμε μια κατάσταση εκτός ορίων στην ΑΕΚ, που κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου