ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ηχηρό μήνυμα φιλίας! (video)

Ηχηρό μήνυμα φιλίας! (video)
24/3/2011
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...Σημασία δεν έχει το ταξίδι αλλά ο προορισμός. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας ένωσαν τις δυνάμεις τους δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα φιλίας και βοηθώντας παράλληλα τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό να αναπνεύσει. Για το φιλικό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη διατέθηκαν πάνω από 22.000 εισιτήρια ενώ τα sms στο 54080 έχουν ξεπεράσει ήδη τις 126.000, με περισσότερα από 20.000 να έχουν αποσταλεί το τελευταίο 24ωρο! Ο κόσμος του Θρύλου ξέρει το πρόβλημα που υπάρχει και βοηθάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν σταματάμε εδώ, στέλνουμε τα μηνύματά μας στο 54080.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 8’. Ο Ζαϊρί έκανε την σέντρα, ο Μέλμπεργκ πετάχτηκε από το ύψος του πέναλτι και με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.
Στο 23’ ο Αστέρας ισοφάρισε όταν βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στο ύψος του πέναλτι ο Βίλοτιτς ανενόχλητος και κεραυνοβόλησε τον Πάρντο.

Στο 38’ ο Ιμπαγάσα έσκαψε εκπληκτικά την μπάλα όμως ο Μπαϊκοβιτς έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ριέρα
Ερυθρός Αστέρας (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Μπαΐκοβιτς, Τόσιτς, Γκοέμπελ, Μίκιτς, Βίνιτς, Βίλοτιτς, Μπόρχα, Καντού, Γέβτιτς, Μιχαΐλοβιτς, Καλουντέροβιτς 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου