ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ισοπαλία χωρίς γκολ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα το Σάββατο (13/8) στο έβδομο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας στους "Ζωσιμάδες". Καλό "ντεμπούτο" για Γέστε και Φέισα, δραστήριος ο Χαβίτο, αλλά γενικότερα η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε στην μετριότητα.
Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννενα στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποίησαν στο στάδιο των "Ζωσιμαδών". Οι "ερυθρόλευκοι" προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, ωστόσο κέρδος είναι η παρουσία των Φέισα και Γέστε που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Θρύλου.
Δασκαλάκης: Εδειξε να αγχώνεται όταν τον πίεζαν οι αντίπαλοι επιθετικοί στέλνοντας τη μπάλα άουτ με κάποια άσχημα βολέ. Δεν είχε πολλή δουλειά να κάνει.

Μανιάτης: Με προβλήματα απέναντι στον Ντε Βινσέντι, ωστόσο με καλή παρουσία στο γήπεδο και καλύτερη συνεργασία με τον Χαβίτο στην δεξιά πτέρυγα του Θρύλου.

Παπάζογλου: Τσαμπουκάς. Δυνατός αμυντικός, με τέτοιες εμφανίσεις δίνει στον Ερνέστο Βαλβέρδε το δικαίωμα να κοιμάται ήσυχος σε περίπτωση που του λείψει κάποιος από τους Αβραάμ και Μέλμπεργκ.

Ιμπαγάσα: Έπαιξε λίγο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Όσο έπαιξε όμως ήταν ο... γνωστός Άριελ.

Πάντελιτς: Είχε τον άχαρο ρόλο να παλεύει μόνος του με τα αντίπαλα μπακ. Σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε απειλητικός.

Ριέρα: Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Τάσο Πάντο. Έκανε τις επελάσεις του, όμως από το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, περιμένει πολύ περισσότερα...

Χαβίτο: Ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Πίεζε, έκλεβε, βοηθούσε τον Γιάννη Μανιάτη στα μετόπισθεν ενώ προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ, χωρίς να έχει επιτυχία όμως. Καλή εμφάνιση για τον Ισπανό.

Βαλεριάνος: Μαζί με τον Χαβίτο οι καλύτεροι του Θρύλου στο πρώτο μέρος. Με επιτυχημένες αμυντικές καλύψεις, όπου χρειάστηκε, "μαγικές" ντρίμπλες και όβερλαπ σε συνεργασία με τον Ριέρα.

Κάταϊ: Σε έναν ρόλο "αντί- Φουστέρ", πίεσε τα αντίπαλα μπακ, αλλά δεν έκανε τη δουλεία που μας έχει συνηθίσει ο Νταβιδ. Βοηθούσε στην επίθεση στον Πάντελιτς, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είχε ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ, αλλά πάνω από τα δοκάρια, στο 16ο λεπτό. Πέραν τούτου, ουδέν.

Μαρκάνο: "Βράχος" πίσω, συνεργάστηκε καλά με τον Παπάζογλου και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Ουρτάδο: Δεν ήταν κακός ο Ισπανός, αλλά σίγουρα ήταν αργός. Μπορεί με αντίπαλους της δυναμικότητας του ΠΑΣ να μην φαίνεται τόσο πολύ, στο Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο θα είναι μεγάλο πρόβλημα.

Φέισα: Μπήκε νωρίς στη θέση του Ιμπαγάσα και έδειξε ότι ξέρει καλά τη θέση. Κράτησε τη μπάλα και έκανε σωστές μεταβιβάσεις, προωθώντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει πολύ καλή αίσθηση του χώρου. Σίγουρα έδωσε καλή πρώτη εντύπωση ο Σέρβος.

Μέγκιερι: Δεν είχε πολλή δουλεία, αφού στο β' μέρος ο Ολυμπιακός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στην εκτέλεση του Μπεσέρα ίσως να έπρεπε να βγει και να μαζέψει την μπάλα προτού φτάσει στο κεφάλι του Μιχαήλ.

Μοντέστο: Τελικά είναι αμυντικός χαφ ή δεξί μπακ; Είναι μια απορία που βγαίνει αβίαστα βλέποντας τις εμφανίσεις του Φρανσουά. Ως "6άρι" ο Κορσικανός είναι πάντα στους διακριθέντες, ενώ όποτε χρησιμοποιείται στην "φυσική" του θέση, δεν μπορεί κάποιος να υποστηρίξει το ίδιο.

Μέλμπεργκ: Η συνεργασία του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο είναι εξαιρετική και αυτό φάνηκε σήμερα που δεν είχε καλή συνεννόηση με τον Ποτουρίδη. Δεν ήταν κακός, αλλά δεν ήταν και ο απροσπέλαστος βράχος που μας έχει συνηθίσει.

Μιραλάς: Με τον Πάντελιτς έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα άκρα, όπως με την Γουέστ Μπρόμ, όπου ενθουσίασε με την εμφάνισή του. Προσπάθησε με την ταχύτητά του να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός σε κανένα σημείο του ματς.

Φετφατζίδης: Μπήκε φουριόζος, προσπάθησε αλλά σταδιακά η απόδοσή του έπεφτε. Μπορεί και καλύτερα.

Γκρίμπιτς: Ήταν νωχελικός, με επιπόλαιες ενέργειες, αλλά είναι θρασύς. Πίεσε, προσπάθησε αλλά δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

Χολέμπας: Στο ματς με την Γουέστ Μπρομ ήταν φοβερός. Με τον ΠΑΣ, αν και δεν ήταν σε καλή μέρα, ήταν ο φιλότιμος Χοσέ που "ίδρωσε" τη φανέλα και έδωσε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα.

Γέστε: Εδώ ισχύει ό,τι περίπου και με τον Φέισα. Ο Βάσκος γνωρίζει τη θέση. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα αλλά έκανε αθόρυβη δουλειά στον χώρο του κέντρου και είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ (είναι σπεσιαλίστας, άλλωστε) στο 47'.

Φουστέρ: Ο γνωστός Φουστέρ, πίεζε τα αντίπαλα μπακ, έπεφτε για τάκλιν, προσπάθησε να σκοράρει αλλά δεν κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την γενική μετριότητα.

Ποτουρίδης: Δεν ήταν καλός ο νεαρός. Δεν είχε καλή συνεργασία με τον Μέλμπεργκ, ενώ συνάντησε αρκετά προβλήματα απέναντι στον Μπακαγιόκο, μέχρι να γίνει αλλαγή. Πάντως, όποτε έκανε λάθος, έτρεχε και το διόρθωνε και αυτό είναι θετικό.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου