ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Γέστε: «Θα δουλέψω για να προσφέρω»

Γέστε: «Θα δουλέψω για να προσφέρω»

19 Αυγούστου, 2011
Ο Φραν Γέστε μίλησε, μετά το τέλος του αγώνα με τη Γαλατασαράι, για τη νίκη του Ολυμπιακού, για το επικείμενο ματς με την Ίντερ, για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται στο γήπεδο και υποσχέθηκε ότι θα δουλέψει σκληρά για να μπορέσει να προσφέρει πολλά.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βάσκος:
ΓΕΣΤΕΓια το ματς με τους Τούρκους: «Ήταν ακόμα ένας αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Σημασία έχει να πετυχαίνουμε νίκες κι αν μπορούμε να τις συνδυάζουμε με όμορφες εμφανίσεις. Αυτό είναι το ιδανικό. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Η νίκη κόντρα στην Γαλατά είναι σημαντικό αποτέλεσμα, καθώς θα αυξήσει την αυτοπεποιθησή μας στις τάξεις της ομάδας και να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια».
Για την αγαπημένη του θέση, είπε: «Εκεί που νομίζει ο προπονητής ότι μπορώ να βοηθήσω  περισσότερο την ομάδα. Είτε παίξω στον άξονα, είτε στα πλάγια, είτε πίσω από τον σέντερ φορ. Στο σημείο που θεωρεί ο κόουτς ότι μπορώ να προσφέρω αυτό που θέλει».
Για το ματς με την Ίντερ στην Γενεύη, τόνισε: «Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα και σίγουρα είναι ματς με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. Θα έχουμε απεναντί μας ένα γνωστό, ισχυρό κλάμπ και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά. Στόχος είναι η νίκη γιατί αυξάνει την αυτοπεποιθησή μας».

Για τον κόσμο δήλωσε: «Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να μπορέσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δώσω πολλά και παίξω καλά. Ξέρουμε όλοι πως πρέπει να βελτιωθούμε και μέσα από την καθημερινή προπόνηση θα φτάσουμε ψηλά».

http://www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου