ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Θέλει Αμπντούν, αλλά...

Θέλει Αμπντούν, αλλά...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να προτιμά τον Αμπντούν από τον Ονουάτσι, αλλά η περίπτωση του Αλγερινού είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς βρίσκεται σε διαμάχη με την Καβάλα.
Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς μέσα στα επόμενα 24ωαρα αναμένεται να φορέσουν τα ερυθρόλευκα τρεις ποδοσφαιριστές. 
Συγκεκριμένα το πλάνο προβλέπει την προσθήκη 2 αμυντικών μέσων και ενός επιθετικού, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και τις πτέρυγες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον παίκτη που θα παίζει μπροστά, ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται στο δίλημμα Ονουάτσι ή Αμπντούν να ψήφισε τον δεύτερο, τον οποίο θεωρεί αρκετά αξιόπιστη λύση και ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει θετικά σχόλια για τον άσο της Καβάλας.

Η περίπτωση απόκτησης του, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο 25χρονος είναι σε κόντρα με τους "Αργοναύτες", οι οποίοι μάλιστα του έχουν ρίξει βαρύ πρόστιμο για το γεγονός ότι δεν έχει παρουσιαστεί όπως οφείλει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι πρωταθλητές γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί με τον Αμπντούν και την Καβάλα και σύντομα θα καταβάλουν προσπάθεια, έτσι ώστε, να βρουν μία λύση και να τον αποκτήσουν.

Με την λήξη της περασμένης Super League η Καβάλα αξίωνε για την παραχώρηση του παίκτη 1.000.000 ευρώ.

Τώρα, δεδομένης της διαμάχης τους με τον τεχνική εξτρέμ, οι "Αργοναύτες" δεν θα είχαν αντίρρηση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να πουλήσουν τον Αμπντούν, ο οποίος δεν το ζητάει καν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Καβάλα.       

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου