ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

"Έτοιμοι" για την Ίντερ

"Έτοιμοι" για την Ίντερ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ. Δείτε ποιους επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αποστολή στην Ελβετία.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την τελευταία προπόνηση τους πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ελβετία, όπου την Κυριακή (21/8) θα αντιμετωπίσει την ιταλική Ίντερ σε ένα πρώτης τάξεως τεστ εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών της υποχρεώσεων για τη σεζόν 2011-12.
Διατάσεις οι πρωταθλητές
Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Ραφίκ Τζεμπούρ συνέχισαν κανονικά τα προγράμματα κινητοποίησησς που τους έχουν δοθεί από τους προπονητές τους (σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ). Από την πλευρά του, ο Άλμπερτ Ριέρα έκανε φυσικοθεραπεία για την αποκατάσταση της θλάσης που "κληρονόμησε" στο φιλικό με την Γαλατασαράι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα ξεκινήσει και αυτός πρόγραμμα φυσικοθεραπειών την Κυριακή (21/8).

Ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του τα ονόματα της αποστολής για την Ελβετία, τα οποία είναι τα εξής:

Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην Ελβετία (Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος και Σουμπίνιο) έχουν ραντεβού την Κυριακή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη.

Ακολουθεί ρεπό, τη Δευτέρα (22/8) και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν εκ νέου την Τρίτη (23/8), όταν θα ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα με την Καβάλα (27/8, 21.30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου