ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κληρώνει για έναν

Κληρώνει για έναν

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του αμυντικού μέσου με συνταγή Μιραλάς. Τα δεδομένα με Μακούν, Εστράδα και Πάμπλο Ορμπάιθ. Επιλέγει σήμερα τον εκλεκτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε (videos).
Οι ερυθρόλευκοι όπως έχει γίνει γνωστό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών και με τους τρεις βασικούς υποψήφιους "κόφτες" και περιμένουν την εισήγηση του προπονητή για να κλείσουν τον "εκλεκτό".
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί με την πετυχημένη συνταγή που έκλεισε τον Κέβιν Μιραλάς. Συγκεκριμένα βρίσκεται σε συζητήσεις με Άστον Βίλα και Μονπελιέ προκειμένου να συμφωνήσει για τον δανεισμό των Μακούν και Εστράδα μπαίνοντας μία οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ορμπάιθ εκεί τα δεδομένα φαίνονται διαφορετικά, καθώς οι πρωταθλητές σκέφτονται μόνο τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο.

Η ομάδα του Πειραιά θα αποκτήσει έναν εκ των τριών και οι διοικούντες την ΠΑΕ περιμένουν σήμερα την απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

"Αλμυρή" περίπτωση, αλλά αξίζει την υπέρβαση

Ο Ζαν Μακούν είναι η "λαμπερή" προσθήκη που κάνει κλικ στον κόσμο του Ολυμπιακού και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες στην ΠΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο, ο οποίος ζητάει ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 ευρώ τον χρόνο και περιμένουν να βρουν την "χρυσή τομή" με την Άστον Βίλα για την οψιόν αγοράς.


 
Οι αξιώσεις μέχρι τώρα των Άγγλων φτάνουν τα 4.000.000 ευρώ, ένα ποσό που θα προσπαθήσουν οι Πειραιώτες να ρίξουν, εφόσον Ερνέστο Βαλβέρδε καταλήξει στον Καμερουνέζο.

Όλα βαίνουν καλώς με Οστράδα 

Σε πολύ καλό στάδιο βρίσκονται και οι συζητήσεις με Μονπελιέ για τον δανεισμό του Εστράδα. Παρά τα λεγόμενα των Γάλλων, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον παίκτη, ενώ οι απαιτήσεις της ομάδας του δεν κρίνονται μέχρι τώρα υπερβολικές.


 
Συγκεκριμένα, ζητούν ως οψιόν παραχώρησης του Χιλιανού ένα ποσό το οποίο δεν ξεπερνά τα 2.500.000 ευρώ.

Πάντα στο μυαλό του Βαλβέρδε

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ συμπληρώνει την τριάδα των υποψήφιων αμυντικών μέσων που έχει στην κορυφή της λίστας του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Το πλάνο για τον Βάσκο περιλαμβάνει τον ετήσιο δανεισμό του, δίχως προσθήκη οψιόν για την απόκτηση του.


 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σε εκτίμηση τον συμπατριώτη του και σήμερα αναμένεται να μάθουμε αν θα καταλήξει σ' αυτόν ή σε κάποιος από τους Μακούν ή Εστράδα.

Δείτε τον Εστράδα εν δράσει:


Δείτε τον Μακούν εν δράσει:


Δείτε τον Ορμπάιθ εν δράσει:

Athletic Bilbao-Getafe 2-2 Pablo Orbaiz Goal by bane27

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου