ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η "κηδεία" άργησε μια μέρα… (ΦΩΤΟ)


Η "κηδεία" άργησε μια μέρα… (ΦΩΤΟ)

20.08.2011
Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν οι αθλητικές εφημερίδες; Αυτό που έχει συμβεί χθες και σήμερα με τον Παναθηναϊκό είναι πραγματικά φοβερό.
Όλοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έφαγε τρία γκολ το βράδυ της Πέμπτης. Τι πιο λογικό οι εφημερίδες (ειδικά οι "αντικειμενικές") να έχουν πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα το κάζο των πράσινων στο Ισραήλ; Κι όμως, δεν έγινε έτσι.
Το πρωϊ της Παρασκευής στα περίπτερα είδαμε δικεφάλους. Μόνο οι δυο "αντικειμενικές" κάνανε πρώτο θέμα τον Παναθηναϊκό, όπως, βέβαια, και οι δυο εφημερίδες που πρόσκεινται στους "πράσινους".
Ήταν βλέπετε ευκαιρία να πωληθεί κανένα φύλλο αυγουστιάτικα και στους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τις νίκες τους. Στα πανηγύρια πρώτοι, λοιπόν.
Η …κηδεία απ’ ό,τι φαίνεται έγινε με μια μέρα καθυστέρηση, αφού σήμερα έχει πρασινίσει ο τόπος. Περάστε από ένα περίπτερο (ή δείτε παρακάτω στον "σκύλο") και θα το διαπιστώσετε.
Σήμερα, λοιπόν, ούτε λίγο – ούτε πολύ, εφτά εφημερίδες ("ουδέτερες" και μη) έχουν πρώτο θέμα τον Παναθηναϊκό! Και σέρνουν τα εξ’ αμάξης στους "πράσινους", ειδικά σε διοικητικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου