ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τελικός Super Cup Ισπανίας 2011: Barcelona – Real Madrid 3-2 (video)


Τελικός Super Cup Ισπανίας 2011: Barcelona – Real Madrid 3-2 (video)


barcelona real madrid 3 2 videoΗ Barcelona επικράτησε 3-2 της Real Madrid στο Camp Nou για το δεύτερο τελικό του Super Cup και σε συνδυασμό με το 2-2 του Santagio Bernabeu πριν από μία εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία. Δύο γκολ πέτυχε ο Messi, ένα ο Iniesta, ενώ για την ομάδα του Mourinho σκόραραν οι Ronaldo και Benzema. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω της αποβολής του Marcelo στις καθυστερήσεις για σκληρό μαρκάρισμα στον Fabregas. Ακολούθησε σύρραξη κατά την οποία αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα οι Villa και Ozil οι οποίοι βρισκόταν στον πάγκο.
Οι Blaugrana προηγήθηκαν στο 14΄ με τον Iniesta, ο οποίος δεν άφησε την καταπληκτική πάσα του Messi να πάει χαμένη. Οι Μαδριλένοι δεν πτοήθηκαν και απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή του Cristiano Ronaldo, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 26΄ ο Πορτογάλος σημάδεψε το δοκάρι του Valdes, ενώ είχε προηγηθεί μια εκπληκτική επέμβαση του Casillas σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Pedro.
Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου το γήπεδο… έγειρε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Barcelona να προηγηθεί εκ νέου με 2-1 με τον Messi να παίρνει την μπάλα από το τακουνάκι του Pique και να τη στέλνει στα δίχτυα. Η Real έλεγξε το παιχνίδι στο β΄ μέρος, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 70΄ η κεφαλιά του Ramos από πλεονεκτική θέση πέρασε μόλις άουτ, αλλά ό,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός το έκανε ο Benzema στο 81΄ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Valdes. Στο 87΄, όμως, ο Messi με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε τον επίλογο του ματς, χαρίζοντας το τρόπαιο στην Barcelona.
Σκόρερ: 14΄ Iniesta, 44΄, 87΄ Messi / 19΄ Ronaldo, 81΄ Benzema
Συνθέσεις
Barcelona: Valdes, Alves, Mascherano, Pique, Abidal, Busquets (85΄ Keita), Xavi, Iniesta, Pedro (82΄ Fabregas), Messi, Villa (73΄ Adriano)
Real: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Coentrao, X. Alonso, Khedira (46΄ Marcelo), Ozil (77΄ Kaka), Di Maria (63΄ Higuain), Ronaldo, Benzema

Γκολ και highlights από το Barcelona – Real Madrid 3-2 (video)

Το τάκλιν του Marcelo στον Fabregas και τα επεισόδια στο τέλος του Barcelona – Real Madrid 3-2 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου