Η ελληνοποίηση του ρόστερ αποτελεί πρωτεύον ζήτημα στον Ολυμπιακό, όσο και αν οι ξένοι είχαν τη μερίδα του λέοντος στις μετεγγραφες. Άλλωστε, δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί διαθέσιμοι Έλληνες, που να μπορούν παράλληλα να σταθούν στον Θρύλο και για το λόγο αυτό στο λιμάνι κοιτάζουν και την προοπτική. Δηλαδή, παίκτες μικρούς, με μέλλον, με ταλέντο και προσόντα.

Ο Ανδρέας Τάτος πλησιάζει στο λιμάνι από τώρα και απλά μπορεί να υπάρξει συμφωνία, παραμένοντας δανεικός για διάστημα έξι μηνών ή ενός χρόνου στον Ατρόμητο, αλλά τα "ψώνια" δεν σταματάνε εκεί στην ομάδα του Περιστερίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Θρύλος ντύνει στα ερυθρόλευκα δυο ακόμη ταλαντούχους Έλληνες άσους του συγκροτήματος από τα Δυτικά Προάστια και ο λόγος γίνεται για τους Θανάση Καραγκούνη και Παναγιώτη Μπάλα. Ειδικά ο δεύτερος είναι μόλις 18 ετών και θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, ενώ ο πρώτος έχει παιχνίδια στα πόδια του και προέρχεται από θετικότατη σεζόν.

Επομένως, ο Τάτος και η... παρέα του ρίχνουν άγκυρα στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να κοιτάζει μεν το παρόν, αλλά με ορίζοντα το μέλλον του. Οι επενδύσεις δεν θα σταματήσουν να γίνονται και οι εξαιρετικές σχέσεις με τον Ατρόμητο αποτελεί μια "χρυσή ευκαιρία" για deal με τους καλούς Έλληνες της ομάδας.