ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πως ο Εστράδα γίνεται Ορμπάιθ

Πως ο Εστράδα γίνεται Ορμπάιθ

Κάποια εμπόδια που έχουν προκύψει με τον Μάρκο Εστράδα κάνουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να στρέφονται στην περίπτωση του Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος πλέον είναι φοβορί μαζί με τον Ζαν Μακούν για να φορέσουν τα ερυθρόλευκα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την διάρκεια της πολύωρης συνάντησης που είχε με τους διοικούντες την ΠΑΕ εισηγήθηκε την προσθήκη των Ζαν Μακούν και Μάρκο Εστράδα.
Οι ερυθρόλευκοι με την περίπτωση του Καμερουνέζου όπως όλα δείχνουν έχουν βρει τον τρόπο για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Άστον Βίλα.

Κάτι αντίστοιχο, όμως, δεν έχει συμβεί και με τον Χιλιανό, καθώς η Μονπελιέ "κλωτσάει" στο ενδεχόμενο να δώσει με υποσχετική τον διεθνή αμυντικό μέσο, τονίζοντας έως τώρα πως μιλάει μόνο για πώληση του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πειραιώτες με δεδομένο ότι θα "ξεφορτωθούν" σύντομα το συμβόλαιο του Μοϊσές Ουρτάδο στρέφονται στην εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Πάμπλο Ορμπάιθ.

Ο 32χρονος μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο αποτελεί μία προσιτή περίπτωση, καθώς η ομάδα του είναι θετική στην παραχώρηση του παίκτη για ένα χρόνο.

Σε αντίθεση, όμως, με την υπόθεση Μακούν, οι πρωταθλητές δεν πρόκειται να ζητήσουν να μπει κάποια οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Να σημειώσουμε ότι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σε εκτίμηση τον συμπατριώτη του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στον ανασταλτικό τομέα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου