ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη η Θύρα 7 Χίου

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη η Θύρα 7 Χίου

2/9/2011 
ΟΠΑΔΟΙ ΘΥΡΑ 7Για τη μεταγραφή του Ανδρέα Μιράλη στην ομάδα του νησιού της πήρε θέση η Θύρα 7 Χίου και κατακεραύνωσε τον πρόεδρο της Χιώτικη ομάδας, τονίζοντας παράλληλα τη στήριξη τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον Μιχάλη Κουντούρη!
Η ανακοίνωση:

«Σαν Θύρα 7 Χίου νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση, πίκρα και θυμό για την εξέλιξη και την κατάληξη της ιστορίας της μεταγραφής του Ανδρέα Μιράλη στην ομάδα του νησιού μας, τη Χίο.
Εμείς σα γνήσιοι Ολυμπιακοί πάνω απ’ όλα ενστερνιζόμαστε τη θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και του προέδρου μας, Μιχάλη Κουντούρη.
Νιώθουμε διπλά απογοητευμένοι σα Χιώτες και σαν Ολυμπιακοί για τη διπρόσωπη στάση του προέδρου του ΝΟΧ κυρίου Παππή στο θέμα του πολίστα Ανδρέα Μιράλη.
Νιώθουμε επίσης σα Θύρα 7 Χίου ότι ο εν λόγω κύριος μας χρησιμοποίησε για να μας φέρει κοντά του και να έχει την υποστήριξή μας για δικούς του λόγους χρησιμοποιώντας μεγάλα λόγια και κυρίως πουλώντας μας απεριόριστη «Ολυμπιακοφροσύνη».
Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε ότι όσα γράφει ο Γιάννης Χάρος στο «ΓΑΥΡΟ» της Δευτέρας 28/08/2011 για όσα διαδραματίστηκαν στην κοπή της πίττας της Θύρας 7 Χίου το Φεβρουάριο είναι απολύτως αληθινά και συνέβησαν ακριβώς όπως τα περιγράφει, χωρίς ίχνος υπερβολής (ο συντάκτης της επιστολής ήταν παρών στην κουβέντα και μπορεί να τα επιβεβαιώσει).
Δυστυχώς απογοητευτήκαμε και ανακαλύψαμε έναν ακόμη Ολυμπιακάρα στο πρόσωπο του κυρίου Παππή. Δεν πειράζει όμως, όλα εδώ πληρώνονται. Το σίγουρο είναι ότι χαμένος δε θα βγει ο Ολυμπιακός μας
Με τιμή
Θύρα 7 Χίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου