ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Λειψή και η δεύτερη αγωνιστική

Λειψή και η δεύτερη αγωνιστική

01/09/2011
Λειψή και η δεύτερη αγωνιστική 
Με έξι παιχνίδια θα διεξαχθεί και η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας καθώς στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δόθηκε κανένα πιστοποιητικό λόγω των εκκρεμοτήτων με Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα.

H επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή από την ημερομηνία (10 και 11) που είχε προγραμματιστεί η δεύτερη αγωνιστική.

Επιπλέον η ΕΕΑ, ζήτησε από το νομικό συμβούλιο του κράτους γνωμοδότηση για να αποσαφηνιστεί εάν τελικά οι ομάδες έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση επανεξέτασης των φακέλων τους. Μάλιστα, σήμερα, Πέμπτη η Καβάλα έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό Βόλου που κατέθεσε σχετικό αίτημα (επανεξέτασης του φακέλου της).

Πιστοποιητικό δεν χορηγήθηκε σε κανέναν λόγω της προσωρινής διαταγής από Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου αλλά το γεγονός ότι η επόμενη συνεδρίαση τελικά θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή την ημερομηνία που έχει οριστεί να διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαίνει ότι και η δεύτερη αγωνιστική θα γίνει στα… πρότυπα της πρώτης. Αυτή την φορά θα διεξαχθούν έξι αναμετρήσεις καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει βγει απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου