ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Φεύγει ο Ριέρα, έρχεται επιθετικός

Φεύγει ο Ριέρα, έρχεται επιθετικός

02/09/2011
Η Γαλατάσαραϊ δελέασε με πάρα πολλές τουρκικές λίρες τον Άλμπερτ Ριέρα και ο Ισπανός είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει... Τούρκος. Η «Γαλατά» φέρεται να πρόσφερε γη και ύδωρ στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει ν' αφήσει τον Θρύλο και την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που αγωνίζεται μόνο εντός των συνόρων.

Με πρόταση που αγγίζει σχεδόν τις διπλάσιες αποδοχές απ' αυτές που είχε στον Θρύλο η «Γαλατά» έκανε «δικό» της τον παίκτη ο οποίος από την πλευρά του ξεκίνησε να πιέζει διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και τεχνικό επιτελείο ώστε να συναινέσουν σ' αυτή τη μετακίνηση.

Πράγμα διόλου εύκολο διότι χάνεται για την ομάδα μια πολύτιμη μονάδα εν όψει του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σε στιγμή που δεν μπορεί ν' αντικατασταθεί καθώς η λίστα στην ΟΥΕΦΑ έχει ήδη σταλεί κι έτσι μέχρι τον Δεκέμβριο πλέον ο Βαλβέρδε θα έχει στη διάθεσή του τους υπόλοιπους 24 που έχει δηλώσει. Αντίθετα είναι δεδομένο πλέον ότι ο Θρύλος θα ενισχυθεί για την εντός των συνόρων υποχρεώσεις του με την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ως γνωστόν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου οι ερυθρόλευκοι μπορούν ν' αποκτήσουν ελεύθερο ποδοσφαιριστή κι αυτός όπως έγινε γνωστό θ' αγωνίζεται στην επίθεση. Μάλιστα, έλεγαν ότι παρά το γεγονός πως γνωρίζουν ότι ο παίκτης που θ' αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Πάντως, οι εξελίξεις στην υπόθεση όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μέσω των συνεχόμενων ρεπορτάζ του thrylos.gr είναι ραγδαίες και πλέον αναμένουμε τις τελικές. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Τούρκους να φτάνουν στην τελευταία τους προσφορά στα 4,5 εκ. ευρώ προκειμένου ν' αποσπάσουν το «ερυθρόλευκο» ναι....
www.thrylos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου