ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σάντος: «Δεν είναι τελικός»

Σάντος: «Δεν είναι τελικός»

01/09/2011
Σάντος: «Δεν είναι τελικός» 
Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Εθνικής Ελλάδας στο Ισραήλ εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, κατά την αναχώρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Τελ Αβίβ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή σε όλα τα ματς που έχουν απομείνει και όχι μόνο στο αυριανό με τους Ισραηλινούς.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό που έρχεται. Ωστόσο, δεν θα έλεγα ότι έχει τον χαρακτήρα ενός τελικού. Υπάρχουν ακόμη τρία ματς. Έχουμε φτάσει στη πιο δύσκολη καμπή της διοργάνωσης και θέλουμε να είμαστε παρόντες στην τελική φάση του Euro 2012. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλα τα ματς, όχι μόνο σε αυτό της Παρασκευής. Οι παίκτες μας είναι προετοιμασμένοι για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσον αφορά τα πλάνα του Σάντος, σκέφτεται να τοποθετήσει τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Τοροσίδη (δεξιά), Ζαραδούκα (αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης (αμυντικός μέσος), Καφές (αριστερά), Καραγκούνης (αριστερά) και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Νίνης (δεξιά) και Σαλπιγγίδης στην κορυφή.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου