ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Φουλ για κυνηγό

Φουλ για κυνηγό

3/9/2011
Η μεταγραφική περίοδος σε πλήρη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό και μετά τη λήξη της! Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ριέρα και η παραχώρησή του στην Γαλατά φέρνουν στον Πειραιά έναν ακόμη επιθετικό, παρότι αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι θα ενισχύσουν την επίθεσή τους με έναν παίκτη από τη λίστα των ελεύθερων, με πολλά ονόματα να έχουν προταθεί και να εξετάζονται.

Μία σημαντική περίπτωση είναι του Τούρκου άσου Νιχάτ που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και σε ηλικία 32 ετών είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ο 30χρονος Φινλανδός Μίκαελ Φορσέλ, ο επίσης 30χρονος Γάλλος Φοντέ Μασαρέ που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ είναι εξίσου καλές περιπτώσεις. Επίσης έχει προταθεί  ο Ελ Χατζί Ντιούφ , ο Σενεγαλάζεος επιθετικός που αγωνιζόταν στη Ρέιντζερς ως δανεικός από τη Μπλάκμπερν και μάλλον φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή περίπτωση. Ένας άλλος παίκτης που συζητείται είναι ο πολιτογραφημένος Γερμανός Ασαμόα που έπαιξε πέρσι στην Σανκτ Πάουλι.

Προτάσεις γίνονται και για Έλληνες παίκτες όπως ο Μάντζιος και ο Αμανατίδης, αλλά ο Ολυμπιακός μάλλον θα πάει σε λύση ξένου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ένα στράικερ προκειμένου να έχει ο Βαλβέρδε την εξτρά επιλογή χρησιμοποίησης του Μιραλάς στην αριστερή πλευρά της επίθεσης μετά την αποχώρηση του Ριέρα.

Eκτός από επιθετικούς, στου Ρέντη εξετάζουν και περιπτώσεις πλάγιων επιθετικών, όπως ο Χόρχε Λόπεθ, ο οποίος αγωνίστηκε στη Σαραγόσα. Στα υπ’ όψιν υπάρχει και ο Μόνχε από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί αν διατηρηθεί ο υποβιβασμός των Θεσσαλών στην τέταρτη κατηγορία

Οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα.
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου