ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Χάνει την "πρεμιέρα" ο Μέλμπεργκ;

Χάνει την "πρεμιέρα" ο Μέλμπεργκ;

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ κινδυνεύει να χάσει την "πρεμιέρα" του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μαρσέιγ, εξαιτίας της αποβολής του στο φιλικό με την Ίντερ, καθώς αυτό θα είναι μάλλον το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού.
Στους "Ζωσιμάδες" ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Στο φιλικό με την Γαλατασαράι αποχώρησε τραυματισμένος ο Άλμπερτ Ριέρα. Ίσως να είναι γραφτό να μην μπορεί ο Ολυμπιακός να δώσει φιλικό παιχνίδι χωρίς απώλεια βασικού του παίκτη.
Η ανόητη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στο ματς με την Ίντερ στην Ελβετία, σε συνδυασμό με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνουν πως ο Σουηδός, μάλλον, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Θρύλο στο ματς με την Μαρσέιγ.


Ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και του έτυχαν η "ομάδα Α" και η "ομάδα Β" για τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Οι εξελίξεις τον ανάγκασαν να "συμμετέχει" στην πρώτη αγωνιστική σαν θεατής, ρνώ η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι και αυτή στον αέρα. Αυτό σημαίνει πως αν δεν μπει στο γήπεδο ο Θρύλος για να αγωνιστεί τότε όχι μόνο θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στα βαθιά νερά του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς επίσημο αγώνα στα πόδια του, αλλά θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του "βράχου" της άμυνάς του, Όλοφ Μέμπεργκ.

Η απαράδεκτη για την κλάση του κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) που δέχθηκε στο φιλικό ματς της Γενεύης με την Ίντερ γράφτηκε κανονικά στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, που σημαίνει ότι ο Όλοφ θα εκτίσει την ποινή του στο αμέσως επόμενο επίσημο παιχνίδι του Θρύλου. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα είναι το ματς τη Μαρσέιγ, οπότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αν δεν αλλάξει κάτι από τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να κάνει τα σχέδιά του χωρίς τον Σουηδό αμυντικό.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου