ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Προβάδισμα ο Ασαμόα (video)

Προβάδισμα ο Ασαμόα (video)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για ελεύθερο επιθετικό και από όσους έχουν προταθεί μέχρι στιγμής, η περίπτωση του Τζέραλντ Ασαμόα είναι αυτή που έχει πάρει το προβάδισμα. (video)
Μετά την πώληση του Άλμπερτ Ριέρα στην Γαλατάσαραϊ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, αλλά όχι αριστερού μεσοεπιθετικού.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για την γραμμή της επίθεσης, καθώς το κενό του Ριέρα αναμένεται να καλυφθεί με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Στην πειραϊκή ΠΑΕ καταφθάνουν συνεχώς προτάσεις με ελεύθερους επιθετικούς και η περίπτωση που έχει προκριθεί φαίνεται να είναι αυτή του Τζέραλντ Ασαμόα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Ζανκτ - Πάουλι.


Ο 33χρονος (3/10/78) κυνηγός γεννήθηκε στην Μαμπόνγκ της Γκάνας, αλλά είναι πολιτογραφημένος Γερμανός, ενώ έχει στην καριέρα του 43 συμμετοχές και 6 τέρματα με την "Νασιονάλμανσάφτ". Στη Γερμανία έπαιξε για πρώτη φορά στο Ανόβερο (1996-99, 79 εμφανίσεις - 29 γκολ) και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Σάλκε όπου παρέμεινε για 11 συναπτά έτη, πραγματοποιώντας 279 συμμετοχές με απολογισμό 44 τέρματα. Τη σεζόν 2010-11 έπαιξε με τη φανέλα της Ζανκτ - Πάουλι και σε 27 ματς με τους "Πειρατές" πέτυχε 6 γκολ.

Ο Ασαμόα έχει ύψος 181 εκ. και εκτός από την θέση του κλασικού προωθημένου, αγωνίζεται εξίσου επιτυχημένα και σε ρόλο δεξιού επιθετικού. Συνολικά στην καριέρα του έχει 449 ματς και 78 τέρματα.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου