ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αναχώρησαν για Σικάγο!

Αναχώρησαν για Σικάγο!

2/9/2011

Αναχώρησε σήμερα για το Σικάγο η αντιπροσωπεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας της νέας Σχολής Ποδοσφαίρου.
παυλουΕπικεφαλής της αντιπροσωπείας μας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. κ. Γιώργο Παύλου και μέλη της ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης και το στέλεχος της Ακαδημίας κ. Βασίλης Νάνος.
Κατά τη διάρκεια παραμονής των στελεχών μας στο Σικάγο, θα γίνουν συναντήσεις εργασίας με τους υπεύθυνους και τους προπονητές της νέας Σχολής Ποδοσφαίρου με θέματα την οργάνωση, ανάπτυξη και λειτουργία της.
Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά επισκέψεων σε φορείς και οργανισμούς της ομογένειας.
Θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή για την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου, παρουσία ιθυνόντων της ομογένειας μας στο Σικάγο και ελλήνων κατοίκων της πόλης.
Το δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επεκτείνεται και στο εξωτερικό με στόχο την επίτευξη του οράματος της Διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και την αξιοποίηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου