ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Θέλω Θρύλο»

«Θέλω Θρύλο» 

3/9/2011

Κάτι περισσότερο από δελεαστικό θεωρεί ο Μάικ Μπράμος το ενδιαφέρον του Θρύλου για να τον αποκτήσει. Ο διεθνής σμολ φόργουορντ μίλησε από τη Λιθουανία όπου βρίσκεται σχετικά με τις φήμες που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» ν' ασχολούνται με την περίπτωσή του. Είπε μεταξύ άλλων ότι θα τον ενδιέφερε πάρα πολύ αυτή η προοπτική, ωστόσο έσπευσε να προσθέσει ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι από τη στιγμή που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γκραν Κανάρια.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό και να επιστρέψω στην Ελλάδα», δήλωσε ο ίδιος στο περιθώριο της «ανοιχτής» προς τους δημοσιογράφους προπόνηση και συμπλήρωσε. «Απλά δεν είναι στο δικό μου χέρι να πάω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Γκραν Κανάρια και θα πρέπει οι δύο ομάδες να τα βρουν μεταξύ τους». Ακολούθως ζήτησε να μην πει περισσότερα, καθώς θέλει να είναι συγκεντρωμένος στη προσπάθεια του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από το thrylos.gr η ισπανική ομάδα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα φέρεται να έχει ζητήσει πάνω από 200.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο και φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να δώσουν αυτό το ποσό. Οι συζητήσεις, όμως, συνεχίζονται και θα κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα. Πάντως, το γεγονός ότι ουσιαστικά η Γκραν Κανάρια είναι χωρίς διοίκηση μετά την παραίτηση του Αγκουστίν Μεδίνα καθώς και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου δεν αποκλείεται να «βολέψει» τους «ερυθρόλευκους». Ο χρόνος θα δείξει...
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου