ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

«Δεχόμαστε εύκολα αρκετά γκολ»

«Δεχόμαστε εύκολα αρκετά γκολ»

2/9/2011
 
Δεν… κρύφτηκε ο Μπενουά Σεϊρού αναφορικά με τα αμυντικά κενά της Μαρσέιγ.
ΣΕΪΡΟΥΟ μέσος των Μαρσεγέζων  σε συνέντευξη του στη γαλλική ιστοσελίδα «football365.fr», τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Σε ερώτηση που αφορούσε τη φετινή σεζόν:
«Η αλήθεια είναι οτι τα νούμερα της ομάδας είναι κακά. Το πιο άσχημο απ' όλα είναι οτι εμείς φταίμε για όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει μέχρι τώρα. Είναι αλήθεια οτι αμυντικά έχουμε πρόβλημα καθώς δεχόμαστε εύκολα και αρκετά γκολ. Και δεν είναι φυσικό να σκοράρουμε συνεχώς! Θα ανησυχούσα περισσότερο αν δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά σε  κάθε περίπτωση πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα»
Για το ποιά είναι τα προβλήματα της Μαρσέιγ: «Δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ αλλά θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές (επίθεση, κέντρο, άμυνα). Γινόμαστε πολύ επικίνδυνοι όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρεις αλλά στον αντίποδα δεχόμαστε πολλά γκολ. Αυτό συμβαίνει εδώ και τρείς σεζόν και γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη την άμυνά μας».
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν: «Θα είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, από αυτά που σου αρέσει να αγωνίζεσαι. Πάντα μου άρεσε να παίζω απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ρεν ή η Λιόν. Καλύτερα με αυτές παρά με τις «μικρές».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου