ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Σε "αδιέξοδο" του Βασιλόπουλου

Σε "αδιέξοδο" του Βασιλόπουλου

Την κρισιμότερη, ίσως, απόφαση για το μέλλον του καλείται να πάρει ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Δεν θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνάντηση του εκπροσώπου του με την ΚΑΕ.
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υπέγραψε ένα "ηγεμονικό" συμβόλαιο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2008, το οποίο στα 24 του θα του έλυνε κάθε βιοποριστικό πρόβλημα για την υπόλοιπη του ζωή.
Τρία χρόνια αργότερα και με τους συνεχείς τραυματισμούς να ταλαιπωρούν τον διεθνή άσσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Ο 27χρονος, πια, μπασκετμπολίστας έχει να αγωνιστεί σχεδόν δύο χρόνια και η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα. Ωστόσο, το συμβόλαιο είναι κανονικά σε ισχύ.


Ο Ολυμπιακός, με εκπρόσωπό του τον Γιώργο Σκινδήλια και ο μάνατζερ του παίκτη, Γιώργος Δημητρόπουλος είχαν συνάντηση την Τρίτη (30/8), κατά την οποία συζητήθηκαν τόσο οι οφειλές της ομάδας προς τον παίκτη, όσο και το δυσβάσταχτο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος είχε διαμηνύσει ότι θα δεχτεί "γερό ψαλίδι" στις ετήσιες απολαβές του αντιλαμβανόμενος τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν επιβληθεί στην "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.

Το πρόβλημα με την υπόθεση του Βασιλόπουλου είναι κάπως περίπλοκο, καθώς όλο αυτό το διάστημα που είχε τραυματισμούς και έμενε εκτός δράσης, υποτίθεται (βασικά έτσι ακουγόταν) πώς δεν υπήρχε συμβατική υποχρέωση ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο παίκτης δεν έπαιζε, αλλά και ο ίδιος είχε κάνει αρκετές υποχωρήσεις (άλλωστε η σχέση των δύο πλευρών είναι άριστη όλα αυτά τα χρόνια).

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ λένε πως η πειραϊκή ομάδα "οφείλει" περίπου 2,8 εκατομμύρια ευρώ στον Βασιλόπουλο, για τα δύο προηγούμενα χρόνια του συμβολαίου. Και στη συνάντηση του Δημητρόπουλου με τον Σκιινδήλια, ακούστηκε πως ότι η ΚΑΕ πρότεινε διακανονισμό στον παίκτη προσφέροντάς του 300 χιλιάδες ευρώ (και όχι 800.000, όπως αρχικά είχε ακουστεί) και εφόσον τα δεχτεί ο παίκτης τότε να γίνει συζήτηση είτε για νέο συμβόλαιο, είτε για λύση του συμβολαίου από κοινού, όπως δηλαδή έγινε με τον Ζόραν Έρτσεγκ.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει να συνεχίσει να φορά τα "ερυθρόλευκα" για πολλά χρόνια ακόμα, καθώς έχει "δεθεί" με το σύλλογο, ωστόσο η πρόταση του Ολυμπιακού του ανατρέπει όλα τα δεδομένα μέχρι τώρα στη ζωή του, καθώς ναι μεν οι 300 χιλιάδες ευρώ δεν είναι μικρό ποσό, ωστόσο είναι αλήθεια πως άλλα σχέδια κάνεις όταν έχεις συμφωνήσει και υπολογίζεις για 2.800.000. Υπάρχει, βέβαια, και η δικαστική οδός, ωστόσο ο Πυργιώτης παίκτης δεν θέλει να φτάσει στα άκρα τις σχέσεις του με την ομάδα, όπως άλλοι (π.χ. Ματσιγιάουσκας).

Ο 27χρονος παίκτης είναι μπροστά σε μια πολύ κρίσιμη απόφαση για την καριέρα και το μέλλον του και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου