ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς θα απολαύσετε τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ!

Πώς θα απολαύσετε τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ!

24/9/2011 
ΣΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑνκοινωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Θρύλου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί στους φίλους της ομάδας, ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων, για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, μέσω INTERNET από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org) μέχρι εξαντλήσεώς τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με την παράδοση του εντύπου με τον κωδικό κράτησης, την επίδειξη του δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του χρήστη και με την πληρωμή του αντιτίμου του εισιτηρίου, από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 17 του γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», την Δευτέρα 26/9 και ώρες 10:00 – 18:00.
Σε περίπτωση που φίλαθλος, κάτοικος περιφέρειας ή εξωτερικού, που έχει πραγματοποιήσει κράτηση μέσω internet, αλλά δεν μπορεί να προσέλθει στο εκδοτήριο για να παραλάβει το εισιτήριο του την προαναφερόμενη ημέρα και ώρες, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 4800909, την ίδια ημέρα για επιπλέον πληροφορίες.
Συμπληρωματικά των ανωτέρω, σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήριο/α άλλου φιλάθλου, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει την δική του ταυτότητα και αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 100€,125€ & 250€ (VIP)

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου