ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σκόραρε ο Νικλητσιώτης με τη Χέλμοντ

Σκόραρε ο Νικλητσιώτης με τη Χέλμοντ

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης σκόραρε, αλλά η Χέλμοντ Σπορτ δέχθηκε την ισοφάριση στο 91', στην έδρα της Καμπούρ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας.
Ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, αγωνιζόμενος στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της Χέλμοντ Σπορτ. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (23/9), πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Πρωτάθλημα.
Ο "Νίκλη", που αγωνίζεται στη Χέλμοντ Σπορτ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, πέτυχε γκολ στο 71ο λεπτό, κάνοντας το 1-2 (δέχθηκε και κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό του!), αλλά η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) στο 91' με γκολ του Μπάρτο. Η Καμπούρ είχε προηγηθεί στο 38' με τον Φαν Ντερ Χέιντε και οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 54' με τον Καζλάουσκας. Ο Έλληνας παίκτης αντικαταστάθηκε στο 94' από τον Μπόσμαν.

Η Χέλμοντ Σπορτ βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες μέχρι στιγμής (13 τέρματα ενεργητικό και 13 γκολ παθητικό), στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου